Avon Eve Confidence Edp 50 Ml Kadın Parfümü

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Eve Confidence Edp 50 Ml Kadın Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARDON KOZMETIK Satıcı Ünvanı: YAHYA ANIL BAHADIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1310652690
    Bu ürün PARDON KOZMETIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçeksi ve odunsu koku
  • Frenk üzümü, frangipani ve meşe ağacı notalarının buluşması
  • Ürün %100 orijinaldir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Eve Confidence Edp 50 ml Kadın Parfümü

Tarzın tamamlayıcısı hoş kokulardır. Her kadın görünüşünü güzel bir koku ile taçlandırmak ister. Hem özel günlerde hem de gündelik hayatta size kendinizi iyi hissettirecek bir koku ile enerjinizi yükseltebilirsiniz. 5050136178710 kodlu koku güzelliğinizi tamamlar. Hoş bir koku ile kendinizi iyi hisseder ve etrafa da pozitif bir enerji saçarsınız. Avon Eve Confidence EDP 50 ml kadın parfümü eşsiz notaları ile her mekana yakışır. Yaz kış her mevsimde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu koku ile büyüleyici bir etki yaratabilirsiniz. Eve Confidence parfüm kullananlar eşsiz kokusu ve kalıcı etkisi ile ürünü oldukça beğenir. Girdiğiniz her ortamı eşsiz kokunuz ile doldurmak iyi bir ilk izlenim olur. İnsanların sizi ayırt etme şeklini kaliteli bir parfüm ile değiştirebilirsiniz.

  • Kalıcı etki
  • Çiçeksi ve odunsu üst ton
  • Frenk üzümü ve meşe ağacı notaları

Avon Eve Confidence EDP 50 Ml Kadın Parfümü Avantajları

Avon Eve Confidence EDP 50 Ml Kadın Parfümü Avantajları

Birçok kadın, kişiliğine, zevkine ve tarzına uygun bir koku seçmek ister. Parfümler, sentetik ve doğal uçucu yağların kombinasyonundan özenle üretilir. Birçok kadının çeşitli durumlar ve mekanlar için ayrı ayrı kokuları vardır. Avon Eve Confidence parfüm yorumlarında ürünü kullanan müşteriler memnuniyetlerini belirtir. Birçok kadın, parfümlerini genel kullanım ve özel kullanım olarak ikiye ayırır. Avon Eve Confidence EDP 50 Ml kadın parfümü 5050136178710 hem gündelik hem de özel günlerde kullanıma oldukça uygundur. Kendinizi iyi hissetmek için tercih edebileceğiniz bu koku ile gün boyu enerjik ve taze hissedersiniz. Hemen hemen tüm müşterilerin beğenisini kazanan bu hoş aromalı parfüm ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Avon Eve Confidence EDP 50 ml kadın parfümü 5050136178710 kullananlar memnuniyetlerini sık sık dile getirirler. Siz de bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Dikkat Çekici Avon Eve Confidence Parfüm Yorumları

Dikkat Çekici Avon Eve Confidence Parfüm Yorumları

Parfümler hem üst notaları hem de alt notaları ile uyumlu olduklarında eşsiz bir kokuya sahip olur. Uyumlu tonlarda kokuların birleşmesi ile birçok kişiye hitap eden Avon Eve Confidence kadın parfüm EDP 50 ml kalıcılığıyla beğeni toplar. Ürünü yanınızda taşıyarak ihtiyaç duyduğunuz zaman tazeleyebilirsiniz. Frenk üzümü, frangipani ve meşe ağacı notalarının buluşması ile hem çiçeksi hem de odunsu bir havaya sahip olan bu koku birçok kadın tarafından sık sık tercih edilir. Enerjik bir duygu uyandıran bu parfüm uzun süreli kalıcı etkisinden dolayı da oldukça sevilir. Birçok kadın gibi siz de Avon Eve parfümü tercih edebilirsiniz. Farklı mevsimlerde kullanılabilen bu eşsiz koku ile kendinizi iyi hissedersiniz. Dilerseniz özel günlerde dilerseniz de günlük hayatta kullanabileceğiniz Avon Eve Confidence kadın parfümü vazgeçilmeziniz olabilir.

Eşsiz Notaları ile Avon Eve Confidence 50 ml Kadın Parfümü

Eşsiz Notaları ile Avon Eve Confidence 50 Ml Kadın Parfümü

Eşsiz kokusu ile beğeni toplayan Avon Eve Confidence EDP 50 ml Kadın Parfümü 5050136178710 fiyatları uygun aralıkları ile göz doldurur. Birçok kişinin sık sık tercih ettiği bu parfümü yılın her günü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Avon Eve Confidence fiyatı uygundur ve kalıcı bir etki bırakmasından dolayı oldukça sevilir. Çiçeksi ve odunsu notaları bünyesinde birleştiren bu koku ile asil ve güçlü bir etki yaratabilirsiniz. Parfümler imza niteliği taşır sizde bu güçlü koku ile tarzınıza uygun bir imza oluşturabilirsiniz. Avon Eve Confidence kullananlar ürün memnuniyetlerini yorumlarda sık sık belirtirler. Sizler de her mevsim bu eşsiz ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Avon Eve Confidence Edp 50 Ml Kadın Parfümü 5050136178710 yorumlarını ve tüm özelliklerini Trendyol’da inceleyebilir, kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.