Avon Celebre Edt Kadın Parfüm Seti 8681298981008

800 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Avon Celebre Edt Kadın Parfüm Seti 8681298981008

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: co&co Satıcı Ünvanı: OĞULCAN CEYLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4477638933400001 Vergi Kimlik Numarası: 2080558689
    Bu ürün co&co tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU MPACK1018 ÖZELLİKLER Cilt TipiTüm cilt tipleri için uygundur. Ürün ÖzellikleriÇİÇEK-MEYVE KOKULARIGün ışığı gibi parlayan ve sıcacık gülümsemesiyle içinizi ısıtan kadınlara özel masum ve zarif bir deneyim... Beyaz çiçeklerin kalpleri okşayan dokunuşu meyvelerin gülümseten enerjisi ile sarmalanırç. Beyaz şeftali ve kış üzümünün romantik birleşimi ile eşsiz bir koku ortaya çıkar. Avon Celebre EDT'nin büyüleyici çiçeksiği ile doğada, sıcacık bir gökyüzünün altında, keyifli bir yürüyüş yaparmış gibi hissedin...Paket İçeriğiAvon Celebre Parfüm 50 Ml Avon Celebre Deodorant 75 Ml Avon Celebre Vücut Spreyi 100 MlAvon Celebre Roll On 50 Ml. Ürün AvantajlarıDermotolojik olarak test edilmiştir. Ürün KullanımıTemiz tene uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Celebre EDT Kadın Parfüm Seti

Avon, köklü bir geçmişe sahip olan önemli kozmetik markaları arasında yer alır. Geçmişten bugüne kıymetini artırarak devam eden marka, pek çok parfüm çeşidi tasarlar. Tasarladığı bu çeşitler arasından masumiyeti ve dişiliği simgeleyen Avon Celebre EDT kadın parfüm seti seçeneği öne çıkar. Ürün, set olarak müşterilere ulaştırılır. Bu özelliği sonucunda kötü koku ve ter gibi müşterileri rahatsız edecek durumlara karşı maksimum seviyede koruma sağlar. Ürün içerisinde 50 ml parfüm, 75 ml deodorant, 100 ml vücut spreyi ve 50 ml roll on yer alır. Bu sayede ürün, yaz ve bahar aylarında sıcaklık artışında kaynaklanan kötü koku gibi çeşitli etmenlerin önüne geçerken kış aylarının da favorileri haline gelir. Siz de set olarak müşterilere ulaştırılan bu kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • İdeal kalıcılık oranı
  • Dermatolojik test
  • Etkileyici ve zarif koku

Etkileyici Avon Celebre EDT Kadın Parfüm Seti

Etkileyici Avon Celebre EDT Kadın Parfüm Seti

Avon parfüm seti, oldukça etkileyici ve zarif bir kokuya sahiptir. Koku açısından sunduğu başarı, ürünün sıklıkla tercih edilmesinde etkili olan özelliklerinden biridir. Çiçek ve meyve kokularının başarılı şekilde bir araya getirildiği ürün, hem masumiyetin hem de dişiliğin simgelenmesine aracı olur. Beyaz çiçeklerin şefkatli hissi ve meyvelerin olumlu enerjisinin yansıtıldığı ürün saflığın ortaya konulmasına da katkı sağlar. Orta notasını oluşturan beyaz şeftali ve kış üzümü ürünün cezbedici bir kokuya sahip olmasına aracılık eder. Bu özelliği sonucunda hediyelik eşya olarak da sıklıkla tercih edilir. Siz de kadın müşterilerin beklenti ve ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilen ürünü tercih edebilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçenek ile girdiğiniz her ortamda kokunuzla dikkat çekebilirsiniz. Bu parfümün eşsiz kokusu ile kendi imzanızı oluşturabilirsiniz.

Avon Celebre EDT Kadın Parfüm Seti Yorumları

Avon Celebre EDT Kadın Parfüm Seti Yorumları

Avon Celebre EDT kadın parfüm seti yorumları, ürünün son derece etkileyici ve dikkat çeken bir kokuya sahip olduğunu ortaya koyacak niteliklerdedir. Ürün, çiçek ve meyve kokularının başarılı bir şekilde uyum sağlaması sonucunda tasarlanır. Bu özelliği, değişik tarz bir imaja sahip olan pek çok müşteri tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda uzun süre kalıcılık gösterir. EDT türüne sahip olan kadın parfümü, müşteri istek ve gereksinimlerini cevaplandıracak kalıcılık düzeyine sahiptir. İdeal kalıcılık oranı, ürünün tercih edilmesine olumlu yönde etkiler. Bu sayede kadın parfümü, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Avon Celebre EDT kadın parfüm seti kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de çiçek ve meyve kokularının başarılı uyumunu ortaya koyup uzun süre kalıcılık gösteren ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Avon Celebre EDT Kadın Parfüm Seti Fiyatı

Avon Celebre EDT Kadın Parfüm Seti Fiyatı

Avon Celebre EDT kadın parfüm seti fiyatı; ürünün özellikleri dikkate alınarak ortaya konur. Ürün, set olarak müşterilere ulaştırılır. İçerisinde roll on, vücut spreyi, deodorant ve parfümü yer verilir. Bu sayede kadın parfüm seti müşterilerin etkileyici ve uyumlu bir kokuya sahip olmasına aracılık eder. Kış ve yaz aylarında artan sıcaklık sonucunda oluşan kötü kokunun önüne geçerken sigara gibi çok sayıda kişiyi rahatsız eden kokuların kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Ürün, içerisinde yer alan meyve ve çiçek kokuları sayesinde hem masumiyetin hem dişiliğin simgelenmesine kaynaklık eder. Dermatolojik olarak test edilir. Bu özelliği sonucunda farklı cilt tipine sahip olan müşteriler tarafından rahat bir şekilde kullanılır. Siz de set olarak müşterilere ulaştırılıp kötü kokuların önüne geçen kaliteli ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.