Avon Attraction Kadın Parfüm Edp 30 Ml.

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
12 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
179,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Attraction Kadın Parfüm Edp 30 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gündüzden geceye çekiciliğinize çekicilik katan, kışkırtıcı yeni koku Avon Attraction Kadın EDP ile çekime kapılın
  • Sizi daha yakınlaştırmak üzere geliştirilmiş bu odunsu-meyveli Avon Attraction Kadın EDP, tüm gün kalıcıdır
  • Kışkırtıcı böğürtlen, çekici misk ve vanilya amber notalarıyla her geçen saat sizi daha da çekici kılar
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 30 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Attraction Edp 30 ml Kadın Parfümü

Zarif, çekici ve aynı zamanda gizemli duruşlarını kokuları ile desteklemek isteyen müşteriler için özenle tasarlanan Avon Attraction kadın parfüm, yoğun ve sıcak ağırlıklı notalardan oluşur. Ürünün misk, vanilya ve amber notaları ile derinleşen oryantal esansı, böğürtlenin tazelik ve ferahlık veren dokunuşu ile sonlanır. Müşteriler, ürünü davetlerde, özel buluşmalarda ve günlük olarak kullanmayı sıklıkla tercih ederler. Ürün, sıcak kokusu ile sonbahar ve kış aylarında da günlük kullanım için oldukça uygundur. Yüksek esans yoğunluğuna sahip olan ürünün kokusu, kıyafetlerde ve tende uzun süre kalıcılığını korur. Bunların yanı sıra, Avon Attraction kadın parfüm Edp 30 ml hacme sahip şişesi ile yer kaplamaz ve ufak çantalarda bile rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

  • Böğürtlen, misk, vanilya ve amber notaları
  • Uzun süre kalıcı koku
  • Çanta boy şişe

Etkileyici Avon Parfüm Kadın Özellikleri

Etkileyici Avon Parfüm Kadın Özellikleri

Misk, vanilya ve amber notaları ile böğürtlen notasını mükemmel bir uyum ile harmanlayan Avon Attraction Edp 30 ml kadın parfümü 5050136243876, zarif ve çekici görünmek isteyen müşteriler için özenle tasarlanır. İçeriğindeki misk ve vanilya notaları zarifliği, amber notası sıcaklığı temsil ederken böğürtlen notası ile canlılık ve ferahlık vurgulanır. Müşteriler ise, ortaya çıkan bu eşsiz ürün ile özgüvenli bir şekilde kişiliklerini yansıtmanın ayrıcalığını gün boyu yaşar. Ürün, Eau de parfum (EDP) olması nedeni ile yüksek esans yoğunluğuna sahiptir. Bu sayede ürünün çekici kokusu, uygulanmasından saatler sonra bile kalıcılığını korur. Ayrıca ürünün kolay taşınması için çanta boy olarak tasarlanan şişesi, modern ve şık tasarımı ile dikkat çeker. Tüm bu ayrıcalıklı özellikleri ile Attraction parfüm kadın müşterilerin her zaman yanında bulundurmak isteyeceği, ayrıcalıklı bir üründür.

Şık Tasarımlı Attraction Parfüm Kadın Yorumları

Şık Tasarımlı Attraction Parfüm Kadın Yorumları

Özel günlerde ya da günlük kullanımda derin notalara sahip parfümler sıklıkla tercih edilir. Özellikle, vanilya ve amber gibi oryantal notalar ile meyvemsi notaların harmanlanması sonucu ortaya çıkan egzotik kokular dikkat çeker. Akılda kalıcı oryantal kokusu ve böğürtlenin taze dokunuşu ile öne çıkan Avon Attraction parfüm kadın müşteriler tarafından oldukça ilgi gören bir üründür. Etkileyici kokusunun yanı sıra ürün, yüksek esans yoğunluğuna sahiptir ve hızlı bir şekilde kokusunu kaybetmez. Ürünün uzun süreli kalıcılığı da, müşteriler tarafından tercih edilmesinin önemli nedenlerinden biridir. Bunların yanı sıra, Avon Attraction Edp 30 ml kadın parfümü 5050136243876 yorumları incelendiğinde, ürünün 30 ml’lik çanta boya sahip olmasının taşıma kolaylığı sağladığı görülür. Ürün, günlük kullanımlarda taşıma kolaylığı sağlar. Bu sayede parfümünüzü rahatlıkla yanınızda taşıyabilir ve dilediğiniz an kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Avon Attraction Parfüm Fiyatları

Bütçenize Uygun Avon Attraction Parfüm Fiyatları

Sıcak, zarif ve aynı zamanda lezzetli notaların birbiri ile mükemmel uyumu hedeflenerek tasarlanan Avon Attraction Edp 30 ml kadın parfümü 5050136243876 fiyatları, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Eau de parfum (EDP) olarak üretilen ürün, yüksek esans yoğunluğuna sahiptir. Az miktarda uygulama yapılsa bile ürünün kokusu yoğun bir şekilde duyulur ve uzun süre kalıcıdır. Bu özelliği sayesinde ürün, tasarruflu bir kullanım sağlar ve aynı zamanda ekonomiktir. Ürün gece kullanımı ve soğuk havalarda kullanım için oldukça uygundur. Ayrıca Avon Attraction Edp 30 ml kadın parfümü 5050136243876 kullananlar, çanta boyu ile bu etkileyici ürünü sürekli ellerinin altında bulundurma şansına sahiptir. Sizler de üstün özellikleri ile dikkat çeken bu ürüne sahip olmak için Trendyol üzerinden ürün hakkında dilediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.