Avessa Lbp-21 Lateks Güç Bandi

419 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
589,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
579,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avessa Lbp-21 Lateks Güç Bandi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aplus Satıcı Ünvanı: GENÇPLUS TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0393059648900017 Vergi Kimlik Numarası: 3930596489
    Bu ürün Aplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Model kodu: Lbp-21 renk : Malzeme bilgisi : Lateks ebatlar : 21 mm - Orta sert.
  • Ek özellikler : Güç bandı, ayak parmağından başa kadar vücudun tüm kas gruplarını harekete geçiren, vücudu geliştiren,dengede tutan ve sağlamlaştıran, minimum hareket ile vücutta maksimum performans sağlayan, kişisel kullanım ve hafif jimnastik ürünüdür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Tip Direnç Lastiği
  • Uzunluk 120 cm
Geri Bildirim Ver

Avessa LBP-21 Lateks Güç Bandı

Avessa LBP-21 lateks güç bandı, günlük olarak yapacağınız spor aktivitelerinin çok daha verimli olmasına yardım eder. Kas odaklı kuvvet çalışmaları için yararlı bir üründür. Bireysel olarak yapılan çalışmaların etkisini artırır. Güç bandı sayesinde vücudunuzun istediğiniz her bölümünü kaliteli bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Avessa LBP-21 lateks güç bandı, spor yaparken kontrolün her zaman elinizde olmasını sağlar. Direnç güç aralığı 5,5-7 kg şeklindedir. Pilates hareketlerinin etkili bir şekilde icra edilmesine yardımcı olur. Kol kaslarının geliştirilmesi için ideal ürünlerden biridir. Kalçanın ve baldırların verimli bir şekilde çalıştırılması için de kullanılabilir. Omuzların ve bacakların kısa sürede şekle sokulması için oldukça etkilidir.

  • Güç bandı kırmızı renklidir.
  • Tüm kas gruplarının çalıştırılmasında kullanılabilir.
  • Ürün orta sertlikte ve 208 cm x 4,5 mm x 21 mm ölçülerindedir.

Avessa Lbp-21 Lateks Güç Bandının Özellikleri Nelerdir?

Avessa Lbp-21 Lateks Güç Bandının Özellikleri Nelerdir?

Avessa LBP-21 lateks güç bandı, kırmızı rengiyle oldukça şık ve estetik bir görünüme sahiptir. 2 metre uzunluğu ile istenilen hareketlerin kolaylıkla yapılmasına yardımcı olur. 21 mm kalınlığında olan güç bandı uzun süreler boyunca kullanılması için özel olarak tasarlanmıştır. Yüksek efor gerektiren hareketlerde kullanıldığında bile kolay kolay deforme olmaz ya da kopmaz. Avessa LBP-21 lateks güç bandı orta dirençlidir. Çok ağır olmayan orta düzeydeki spor hareketlerinin icra edilmesi için biçilmiş kaftandır. Vücudun kısa sürede şekle girmesi için gerekli olan hareketlerin kolaylıkla uygulanmasına yardım eder. Ayrıca pilates ve yoga gibi aktiviteler içerisinde yer alan egzersizlerin yapılması sırasında da kullanılabilir. Düzenli olarak icra edilen bireysel sporun yüksek kalitede olmasını sağlar. Antrenmanların eğlenceli geçmesine imkân tanır. Kullanımı kolay olan yüksek etkili spor-egzersiz aletlerinden biridir.

Avessa Lbp-21 Lateks Güç Bandı Ne İçin Kullanılır?

Avessa Lbp-21 Lateks Güç Bandı Ne İçin Kullanılır?

Avessa LBP-21 lateks güç bandı, bireysel olarak yapılan sporların çok daha etkili olması için idealdir. Ayak parmaklarından baş bölümüne kadar olan tüm kas gruplarının çalıştırılmasında kullanılabilir. Güç bandı; vücudu dengede tutan, sağlamlaştıran, kısa sürede maksimum etki sağlayan oldukça verimli bir jimnastik ürünüdür. Kol ve omuz bölümünde bulunan kasların geliştirilmesinde kullanılabilir. Dik pozisyonda durup direnç bandını ayaklarınızdan geçirip sabitleyerek yukarı ve aşağı hareketler yapabilirsiniz. Avessa LBP-21 lateks güç bandı kalça bölgesindeki kasların geliştirilmesi için de oldukça etkilidir. Lastiği ayak ve baldır bölgesine sabitleyip çeşitli egzersizler yapabilirsiniz. Özellikle kedi pozisyonuna geçerek etkili sonuçlar alabilirsiniz. Güç bandı aynı zamanda baldır ve bacak kaslarının çalıştırılması için de idealdir. Yüksek direnç elde ederek istenilen bölgenin hızlı şekilde gelişmesine yardımcı olur.

Avessa Lbp-21 Lateks Güç Bandı Kullanımı Pratik midir?

Avessa Lbp-21 Lateks Güç Bandı Kullanımı Pratik midir?

Avessa LBP-21 lateks güç bandı oldukça pratik bir üründür. Bireysel olarak yapılan egzersizlerin çok daha rahat ve zahmetsiz bir şekilde icra edilmesine yardımcı olur. Vücudun tüm bölümlerine uygun egzersizler yapılmasına imkân sağlar. Vücudun fit bir görünüm elde etmesini destekleyen ürünler arasındadır. Güç bandını kullanarak kısa sürede vücudunuzu istediğiniz görünüme sokabilirsiniz. Avessa LBP-21 lateks güç bandı sahip olduğu özellikler ve işlevselliği sayesinde oldukça ilgi çeken spor gereçlerinden biridir. Avessa LBP-21 lateks güç bandı yorumları kullanıcıların bu üründen ne kadar memnun olduğunu kanıtlar niteliktedir. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları sipariş öncesinde yararlı bilgiler bulabileceğiniz kaynaklardan biridir. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler ile ürünün size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Avessa LBP-21 lateks güç bandı kullanıcı dostu arayüze sahip olan Trendyol üzerinden hemen sipariş edilebilir. Yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek bir sonraki alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla tamamlayabilirsiniz.