AVENGERS Captain America Figür 30 Cm Işıklı Sesli Kaptan Amerika Figür

394,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AVENGERS Captain America Figür 30 Cm Işıklı Sesli Kaptan Amerika Figür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Family Toys Satıcı Ünvanı: GÜLŞAH ÖZDİLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6830374478
    Bu ürün Family Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Avengers Kaptan America Figür 30 cm Işıklı Sesli Kaptan Amerika Figür Kol, Boyun, Kalça, Kısımları hareketlidir.
  • Boyutu : 30cm.dir.
  • Sesli ve Işıklıdır.
  • Kaliteli Malzemeden üretilmiştir.
  • ? CE Belgelidir.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Captain America
  • Boyut/Ebat 30 cm
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Avengers Captain America Figür 30 cm Işıklı Sesli

Fantastik yapımların kahramanları olan figürler bazen oyuncak olarak alınır bazen de koleksiyon amacıyla biriktirilir. MARVEL karakterlerinden biri olan Avengers Captain America figür de bu amaçlarla rağbet gören popüler ürünlerden biridir. Yetişkinler için özel bir tutku olan koleksiyon hobisi yeni figürleri ekleyerek zenginleşir. Siz de figür biriktirmeyi seviyorsanız kendiniz için ya da koleksiyon yaptığını bildiğiniz MARVEL hayranı yakınlarınız varsa onları sevindirmek için Captain America figür 30 cm ebatlı ürünü satın alarak sürpriz yapabilirsiniz. Orijinal figürle birebir aynı özelliklere sahip olan ürün etkileyici fonksiyonları ile büyük beğeni toplar. Çocukların hayal dünyasını geliştiren çeşitli oyunlar oynaması için ideal materyallerden biri olan bu figürü gönül rahatlığı ile sipariş edebilirsiniz.

  • Dayanıklı ve sağlam materyal
  • Zararsız elektronik düzenek
  • Fonksiyonel ve orijinal tasarım

Avengers Captain America 30 cm Figür Özellikleri

Avengers Captain America 30 cm Figür Özellikleri

Avengers Captain America figür 30 cm ışıklı sesli mekanizması ile dikkat çeker. Modelin göğüs kısmında bulunan beyaz yıldız amblemi içinde kırmızı renkli bir LED ampul bulunur. Yıldıza basıldığı zaman sürekli yanan veya yanıp sönen modları ile görsel zenginlik sunar. Ön yüzdeki yıldız amblemi altında bir buton daha bulunur ve bu noktaya basıldığı zaman da film replikleri gibi çeşitli cümleler söyler. Figürün kolları, boynu, kalçası ve bacakları hareketlidir. İsterseniz oturtabilir, isterseniz farklı pozisyonlar vererek dövüşür gibi oynayabilirsiniz. Etli dolguya sahip olan ürün birinci sınıf sağlıklı plastikten üretilir. Çocuklar için önemli olan ve sadece uluslararası otorite kurumları tarafından verilen CE belgesi sayesinde güvenli bir oyuncaktır. Bu ürünü temin ederek çocukların arkadaşlarıyla sosyalleşmesini veya kardeşleri ile oynamasını sağlayarak güzel vakit geçirmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Avengers Captain America 30 cm Figür Işıklı Sesli Yorumları

Avengers Captain America 30 cm Figür Işıklı Sesli Yorumları

Avengers Captain America figür 30 cm ışıklı sesli yorumları alışveriş öncesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bulmanızı sağlar. Yol gösterici tavsiyeler içeren bu yorumlar, ürünü satın alan müşterilerin paylaştıkları tecrübelerdir. Ürünün kalitesinden, ışığından, sesinden ve boyutlarından memnun kalan müşteriler tavsiye önerileri yaparlar. Değerlendirme puanları yüksek olan bu oyuncak ideal bir doğum günü ya da karne hediyesi olabilir. Dekoratif açıdan da kullanılan bu ürünle çocuk odasını, ofis masasını, kitaplığınızı ya da duvar raflarınızı süsleyebilirsiniz. Işık ve ses elektroniğinin figür içinde entegre bulunması sayesinde güvenli bir oyuncak olarak tercih edilebilir. Yediden yetmişe her yaşa hitap eden bu tür oyuncağın 3 yaş altı çocuklara verilmemesi veya ebeveyn gözetiminde oynatılması önerilir. Avengers Captain America figür 30 cm ışıklı sesli kullananlar ürünün tüm bu özelliklerinden faydalanabilirler.

Avengers Captain America 30 cm Figür Işıklı Sesli Fiyatı

Avengers Captain America 30 cm Figür Işıklı Sesli Fiyatı

Alışveriş sürecini yorumlar kadar etkileyen önemli unsurlardan bir diğeri de fiyatlardır. Ekonomik avantaj sağlayan ürünler de bu noktada bir adım öne çıkar. Figür oyuncakların fiyatları üretim maliyetlerine ve lisans durumlarına göre belirlenir. A kalite materyallerle tasarlanan bu üründe hem mekanik hem de elektronik fonksiyonlar vardır. Tüm mekanizmanın sağlıklı malzemelerle üretilmesinin ve Avrupa standartlarını karşılayan tesislerde birleştirilmesinin belirli bir maliyeti bulunur. Kalitesi ile güven sunan marka ebeveynlerin bütçesini zorlamayacak rakamlar teklif ederek memnuniyet yaratır. Avengers Captain America figür 30 cm ışıklı sesli fiyatı avantajlı bir alım fırsatı yaratır. Trendyol’a özel kampanyalarla uygun rakamlar üzerinden temin edebileceğiniz üründen çoklu adetlerle satın alabilirsiniz. Süper kahramanlara ilgi duyan çocuk veya yetişkin herkes için eğlenceli bir alternatif olan bu ürünü güvenli ödeme sistemiyle satın alabilirsiniz.