Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50ml

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markafarma Satıcı Ünvanı: MARKAFARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612059726761439 Vergi Kimlik Numarası: 6120597267
    Bu ürün Markafarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Avene Tolerance Extreme Emulsiyon cilt fizyolojisi ile mükemmel derecede uyumludur. Tüm hassas ciltleri maksimum tolerans ile tazelemeye ve nemlendirmeye yardımcıdır. Normal ve karma ciltlerin kullanımı için uygundur. Ürünün Faydaları ? Bakım ihtiyacı olan aşırı hassas ciltlerde cilt dengesini yeniden sağlamaya yardımcıdır. ? Sadece cildin ihtiyaç duyduğu temel içeriklerle, cildin ihtiyaçlarını karşılar. ? İçeriğindeki Avène Termal Su sayesinde cildi tazeleyici etki göstererek yumuşatır ve koruyucu bir tabaka oluşturulmasına yardımcı olur. Kimler Kullanabilir? ? Karma ve hassas cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Nasıl Kullanılır? ? Sabah ve akşam Tolerance Extreme Lait ile temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulanır. ? Cildinizi rahatlatmak için Avene Termal su ile cilt bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Yatıştırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50 ml

Nemlendiriciler, cilt bakımında olmazsa olmaz ürünlerdir. Cilt tipiniz ne olursa olsun cildinize uygun bir nemlendirici ile cildinizi nemlendirmediğiniz takdirde çeşitli cilt problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50 ml kullananlar tarafından oldukça sevilen bir nemlendiricidir. Özellikle hassas ciltler için tasarlanan bu ürün karma ve yağlı cilde sahip kullanıcılar için de oldukça uygun bir alternatiftir. Yapısı ve içeriği bakımından cildin kolayca emeceği bu ürünü sabah ve akşam cilt bakım rutininize dahil edebilir ve cildinizin ihtiyacı olan nemi karşılayabilirsiniz. Cildinize uygun bir temizleyici kullanarak temizlediğiniz cilde ve boyun bölgesine uygulayarak sağlıklı ve parlak bir cilde kısa zamanda kavuşabilirsiniz.

 
  • 50 ml boyutundadır.
  • Cildin ihtiyacı olan nemi sağlamaya yardımcı olur.
  • Hassas ciltler için uygundur.

Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50 ml İçeriği

Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50 ml İçeriği

Cildin nem dengesini korumaya yardımcı olan nemlendirici kremler arasında bulunan Avene Tolerance Extreme Emulsion 50 ml boyutundaki şişesi ile sizlere sunulur. Sizlere tazeleyici bir bakım sunan bu bakım kremi içeriğinde cildi tahriş edecek ve hassasiyete sebep olabilecek esans ve parfüm bulundurmaz. Dolayısıyla hassas ciltler için uygun bir kremdir. Cildin yalnızca ihtiyaç duyduğu en temel bileşenleri içeren bu krem, cildinizin günlük olarak ihtiyaç duyduğu bakımı sağlamaya yardımcı olur. Söz konusu nemlendirici içerisinde bulunan skualen, ciltteki yağ bezleri tarafından zaten üretilen bir içerik olup cilt bariyerini güçlendirmeye ve cildi nemlendirmeye yardımcı olan bir içeriktir. Kaprilik ya da kaprik trigliserit olarak geçen ve özellikle yağlı ve hassas ciltlerin yumuşaması ve nemlenmesi adına kullanılan yağ asitleri birleşimi olan içerik, Avene Tolerance Extreme Emülsiyon bakım kremi içerisinde bulunur.

 

Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50 ml Nasıl Kullanılır?

Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50 ml Nasıl Kullanılır?

Cilt bakım rutininizin ilk adımı, cildinizi temizlemek olmalıdır. Bunun yanı sıra cildinizde kullanacağınız nemlendirici, uzun süre boyunca cildinizde kalacağından doğru bir nemlendirici seçimi yapmak cilt yapınız için oldukça önemlidir. Gece yapacağınız bakım, en az sabah yaptığınız cilt bakımı kadar önemlidir. Gece boyunca cildinizde kalacak ürünlerin içeriklerinin temiz ve cilt yapınıza uygun olması gerekir. Özellikle hassas ciltlerin severek kullanabileceği bir nemlendirici bakım kremi olan Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50 ml bakım kremi içeriği sayesinde saatler boyunca ciltte kalmaya uygun bir üründür. Bu nemlendiriciden maksimum verimi almak adına cildinizi uygun bir temizleyiciyle iyice temizledikten sonra yine cildinize uygun bir tonik uygulayabilirsiniz. Böylece nemlendiricinin cildinize iyice emilmesini sağlayabilirsiniz. Ürünü sabah ve akşam cilt bakım rutininize dahil edebilir, düzenli bir şekilde kullanarak cilt bariyerinizi de onarabilir ve güçlendirebilirsiniz.

 

Avene Tolerance Extreme Emülsiyon Kimler Tarafından Kullanılabilir?

Avene Tolerance Extreme Emülsiyon 50 ml Kimler Tarafından Kullanılabilir?

Sağlıklı ve genç bir cilt görünümü için şart olan ürünler arasında olan nemlendirici kremlerin pek çok çeşidi bulunur. Farklı cilt tiplerine uygun olarak üretilmiş olan nemlendiriciler arasında kullanıcıların en çok tercih ettiği kremlerden biri Avene Tolerance Extreme Emülsiyon bakım kremidir. Bu krem, hassas ciltler başta olmak üzere yağlı ve karma cilde sahip olan kullanıcılar için de oldukça uygun bir alternatif olacaktır. Hafif yapısı sayesinde sürdüğünüzde kolayca emilecek olan bu krem sizleri yüzünüzde olduğu süre boyunca rahatsız etmeyecektir. Sizler de bu ürün ile cildinizi nemlendirmek istiyorsanız Trendyol üzerinden Avene Tolerance Extreme Emulsion fiyat ve özellikleri ile ilgili bilgi edinebilir, Avene Tolerance Extreme Emulsion yorum ve değerlendirmelerine göz atarak sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.