Avene Soin Apaisant Contour Des Yeux Göz Çevresi Kremi 10ml

662 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
890,19 TL

Ürün Bilgileri

Avene Soin Apaisant Contour Des Yeux Göz Çevresi Kremi 10ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soin Apaisant Contour des Yeux- Göz Çevresi Nemlendiricisi 10 ml Göz çevresinin hassasiyetine özen göstererek nemlendirir ve yatıştırır. Yararları - NEMLENDİRİCİ*: Nemlendirici içeriklerle zenginleştirilmiş formülü göz çevresini korur. - ETKİLİ: Hassas göz çevresinde kan toplanmasını önler ve cildinizde büyük bir hafiflik hissi yaratır. - RAHATLATICI: İçeriğinde yer alan Avène Termal Suyu göz çevrelerindeki gerilmeleri ve kızarıklıkları azaltır. * Cildin üst katmanı Benim İçin Uygun mu?Soin Apaisant Contour des Yeux, hassas göz çevresine sahip tüm kişiler için özel olarak önerilir. Klinik Sonuçlar MEMNUNİYET TESTİ Bu bakımı test eden kadınlardan: - %95'i ürünün GÖZ ÇEVRESİNE UYUMLU bir yapıda olduğunu belirtmiştir. - %100'ü ürünün YÜZ BÖLGESİ İLE UYUMLU bir yapıda olduğunu belirtmiştir. - %100'ü ürünün kozmetik avantajlarını takdir etmiştir (parfüm, renk, doku) İçerikler AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CYCLOMETHICONE. GLYCERIN. SUCROSE STEARATE. PEG-12. SUCROSE DISTEARATE. TRIETHANOLAMINE. BATYL ALCOHOL. BISABOLOL. CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. CARBOMER. DEXTRAN SULFATE. DISODIUM EDTA. SODIUM ACETATE. SODIUM HYALURONATE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. Tüketiciye, satın almadan önce ürünün bileşimini sistematik olarak kontrol etmesi önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Yatıştırıcı
  • Hacim 1 - 9 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver