Avene Termal Su 300 ml

501,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
500 TL Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,90 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
447,90 TL
500 TL Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
457,67 TL
500 TL Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
515,71 TL475,91 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avene Termal Su 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakım Kutusu Satıcı Ünvanı: SB GRUP KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757092814000001 Vergi Kimlik Numarası: 7570928140
    Bu ürün Bakım Kutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağlı ve Kusurlu Ciltler İçin Arındırıcı ve Temizleyici Jel -Avene Termal Suyu'nun tüm şefkati ve saflığı size uzun süreli koruma sağlar. -Avene Termal Suyu markanın doğduğu Fransız Avene kasabasında, saf bir kaynaktan elde edilmektedir. -Doğrudan kaynağından alınan termal su, ferahlatıcı özelliklerini koruyarak el değmeden ambalajlanır. Kullanım Şekli -Cilde yaklaşık 20 cm uzaklıktan püskürtünüz. -Birkaç saniye kurumasını bekleyiniz. -Spordan sonra, Güneş sonrası cildi ferahlatmak için, makyaj temizliğini tamamlamak için, bez bölgesi için, tıraş sonrası için kullanıma uygundur. İÇERİK: AVENE TERMAL SUYU, GAZ : NİTROJEN

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Yatıştırıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Avene 3282779003131 Eau Thermale 300 ml Termal Su

Cilt üzerindeki yatıştırıcı etkisiyle oldukça beğenilen Avene 300 ml Eau Thermale, kendinizi ferah hissetmenizi sağlayacak ürünlerden birisidir. Kızarıklık bulunan ve tahriş olmuş bölgelerde hissedilen rahatsızlık hissini ortadan kaldırmayı hedefleyen bu faydalı ürün, cildin yumuşamasına yardımcı olur. Teninizi etkileyecek herhangi bir işlemden sonra meydana gelebilecek hassaslaşmayı yatıştıran özelliğiyle bu krem, pek çok kişinin oldukça sevdiği ürünlerden birisidir. Yalnızca püskürterek uygulanabilen bu sprey, kolay kullanım imkânı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Özellikle yüz üzerindeki kaşıntı, kızarıklık ve hassasiyet için tercih ediliyor olsa da cildinizin sorunlu herhangi bir yerinde rahatlıkla kullanılabilecek doğal ürünlerdendir. Daha ilk kullanımıyla etkisini hissettirerek cildinizin rahatlamasını sağlayan bu ürün, yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz boyuttadır.

  • Cildi anında yatıştırıcı etkisi bulunur.
  • Kolaylıkla kullanılabilir.
  • Her cilt tipi için uygundur.

Avene 300 ml Eau Thermale Suyun Özellikleri Nelerdir?

Avene 300 ml Eau Thermale Suyun Özellikleri Nelerdir?

Avene 300 ml Eau Thermale suyu, yapısında zengin mineraller ve elementler içeren özelliğiyle cilt dostu bir üründür. Fransa’da yer alan Avene kasabasındaki saf bir kaynaktan elde edilmesi neticesinde bu ismi alan ürün, cildinizi rahatlatmaya yardımcı olur. Güneş yanıkları gibi sebeplerden dolayı cildinizde hissettiğiniz acı ve hassasiyetin ortadan kaldırılmasını sağlayacak formülüyle bu ürün, pek çok farklı amaçla kullanılabilir. Özellikle serinletici etkisiyle yaz aylarında sıklıkla kullanılan bu ürün, doğal içerikte bir sprey olduğu için gün içinde istenen her an uygulanabilir. Özellikle tahriş olmuş hassas tene sahip kişiler için üretilmesi sebebiyle her cilt tipinde rahatlıkla kullanılabilen bu ürün, kendinizi ferah hissetmenizi sağlayacak yardımcılarınızdan birisi olmaya hazırdır.

Avene 300 ml Eau Thermale Su Ne İşe Yarar?

Avene Eau Thermale, cilt dostu içeriğiyle birçok farklı problemin ortadan kaldırılması için güvenle kullanılacak bir üründür. Cildinizde bulunan herhangi bir problem için dermatologlar tarafından uygulanan tedaviye destek olacak bu ürün, süreç boyunca teninizi rahat ettirir. Epilasyon, ağda gibi işlemlerden sonra oluşabilecek sızı ve kızarıklığın ortadan kaldırılmasına destek olacak bu sprey, yatıştırıcı özelliğiyle rahatsızlık hissini gidermede etkilidir. Nemlendirici etkisi bulunduğu için yanıklardan sonra cilt üzerinde meydana gelen gerginliğin giderilmesine destek olacak bu ürün, pişik gibi problemlerde de kurtarıcıdır. Serinletici etkisinin bulunması sayesinde menopoz dönemindeki kadınların hissettiği cilt yanmasına çözüm olacak bu sprey, her türlü ten tahribatında rahatlatıcı etkiye sahiptir. Hiçbir problemi olmayan ciltlerde de içeriğinin faydalı olması sebebiyle güvenle kullanılabilecek Avene 300 ml Eau Thermale, vazgeçilmez bakım ürünlerinizden birisi olmaya adaydır.

Avene 300 ml Eau Thermale Nasıl Kullanılır?

Avene 300 ml Eau Thermale, oldukça basit bir kullanıma sahiptir. Uygulanacak bölgenin temizliğinden emin olunduktan sonra bu spreyi yaklaşık 20 cm uzaklıktan nazikçe püskürtmelisiniz. Ferahlatıcı su damlacıklarını uyguladığınız bölgede birkaç dakika kalmasına müsaade ettikten sonra oluşan nemliliği, yumuşak bir havlu yardımıyla kurulayabilirsiniz. Uygulama sonrasında yaptığınız kurulama işleminin yumuşak hareketlerle yapılması oldukça önemlidir. Bunun için silerek kurutma işlemi yerine cilt üzerinde havlunun hafifçe bastırılarak bekletilmesi önerilir. Gün içinde istediğiniz her zaman uygulayabileceğiniz bu ürün, termal su olduğu için arka arkaya pek çok kez kullanıma uygundur. Sağladığı faydalarla oldukça beğenilen bu yatıştırıcı spreyi siz de satın almak isterseniz Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla ve kolaylıkla sipariş verme şansına sahipsiniz. Dilerseniz Avene 300 ml Eau Thermale yorumlarını aynı site üzerinden görüntüleyerek bu ürünü daha önce kullanan kişilerin deneyimlerini okuyabilir ve sprey hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.