Avene B-protect Spf 50 + 30ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
593,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avene B-protect Spf 50 + 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Hassas
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Hacim 15 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Avene ave12542 Spf 50+ 30 ml B-protect

Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kremi, aynı anda birden fazla etki sunan oldukça işlevsel bir üründür. Cildinizi güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı korurken aynı zamanda bakım yapar. Ürünün termal su ile zenginleştirilmiş formülü, cildin canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Söz konusu güneş kremi, yapışkan ya da yağlı bir his bırakmaz. Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kremi, yüz ve boyun bölgesi için kullanıma uygundur. Cilt hassasiyeti yaşıyorsanız, beyaz leke bırakmayan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Miktar: 30 ml
  • Yapı: Krem
  • Kolay ve Hızlı Emilim

Avene B-Protect Spf 50+ 30ml Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Avene B-Protect Spf 50+ 30ml Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Avene B-Protect SPF 50, güneşin cilt üzerindeki zararlı etkilerinden koruma sunmak amacıyla geliştirilmiş bir üründür. Antioksidan kompleksi içeren bu renkli güneş kremi, aynı zamanda, cilt tonunu dengeleyici özellik gösterir. Söz konusu ürünün 3’ü bir arada formülü, UV ışınlarına ve hava kirliliğine karşı koruma sağlar. Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kreminin, açık havaya çıkmadan önce kullanılması tavsiye edilir. Yüz ve boyun bölgesi için uygun olan ürünün etkilerinin devam etmesi için kremin birkaç saatte bir tekrarlanması büyük önem arz eder. Özellikle yüzdükten veya havlu kullandıktan sonra ürünün yinelenmesi gerekir. Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kremini kullandığınız zamanlarda da açık havada çok fazla vakit geçirmemeniz tavsiye edilir. Özellikle öğlen 12’den akşamüstü 4’e kadar güneşten kaçınmanız önemlidir.

Avene B-Protect Spf 50+ 30ml Güneş Kreminin İçeriği Nasıldır?

Avene B-Protect Spf 50+ 30ml Güneş Kreminin İçeriği Nasıldır?

Avene 30 ml B-Protect SPF 50, kaliteli içeriğiyle kullanıcılardan tam not almayı başarır. Ürünün içerisinde doğal kaplıca suyu mevcuttur. Bunun dışında UVA filtresi olarak etki gösteren ve hafif doku sağlayan bütil metoksidibenzoilmetan bulunur. Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kremi, aynı zamanda, ter üreten bakteri enzimini etkisiz hâle getiren trietil sitrat içerir. Ürünün formülünde yer alan mikrokapsüle edilmiş pigmentler, cilde dengeli bir parlaklık sağlar. Bu özel formül; cildi tazelemeye, aydınlatmaya ve parlatmaya yarar. Ürünün içerisindeki diğer maddeler arasında; desil glukozit, benzoik akrilat çapraz polimer, bütilen glikol, parfüm, gliseril behenat, gliseril dibehenat ve sodyum hidroksit bulunur. Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kreminin içerdiği diğer bileşenleri öğrenmek için kremin ambalajını inceleyebilirsiniz.

Avene B-Protect Spf 50+ 30ml Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kremi, birçok kişi tarafından güvenle kullanılacak bir üründür. Yüz ve boyun bölgesi için özel olarak tasarlanmış bir güneş kremi arayanlar ürünü tercih edebilirler. Güneşin zararlı ışınlarından korurken cilde aydınlık bir görünüm sunan ürün, bu iki özelliği bir arada temin etmek isteyenler için idealdir. Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kremi, özellikle hassas bir cilde sahip kişiler için faydalıdır. Güneşten korurken aynı zamanda cilt tonunu eşitleyecek bir ürün arayanlar, kremden fayda görürler. Söz konusu ürün, aynı zamanda, makyajdan önce de kullanıma uygundur. Dilerseniz Avene Solaire 30 ml B-Protect SPF 50 güneş kremi yorumlarına göz gezdirerek ürünü daha önce kullanan kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Siz de kapatıcılık etkisi de sunan bu işlevsel ve kaliteli güneş kremine sahip olmak isterseniz, ürünü Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz.