Aveda Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskesi: Hafif Doku 350ml 18084019313

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.090 TL

Ürün Bilgileri

Aveda Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskesi: Hafif Doku 350ml 18084019313

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hair Mirror Cosmetic Satıcı Ünvanı: TUĞÇE YAĞMUR KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5011055732
    Bu ürün Hair Mirror Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aveda Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskesi: Hafif Doku 350ml 18084019313 İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Hafif dokulu yoğun bakım, bitkilerin gücü ile yoğun onarım için saç tellerini anında güçlendirir
  • ağırlık yapmaz Kadınların %92'si saçlarının anında daha canlı ve daha az yıpranmış göründüğünü söyledi Kadınların%95'i saçlarının anında onarılmış göründüğünü ve hissettiğini söyledi Sadece 1 kullanımdan sonra bile saçları anında daha canlı, yumuşak, pürüzsüz ve parlak göstererek dönüştürür
  • Gelecekteki hasarlara karşı korunmaya yardımcı olmak için saçı güçlendirir
  • Saçın 3 temel katmanındaki (F katmanından kortekse) hasarı onarmaya Kırılmadan kaynaklanan hasarı önlemeye yardımcı olmak için saçı anında yumuşatır ve kolay taranır hale getirir
  • Konforlu bir bakım ile saç yumuşak ve pürüzsüz bir his kazanır
  • Ağırlık yapmayan bakım için formüle edilmiş lüks ipeksi krem dokusuna sahiptir
  • Tüm ince ve orta kalınlıktaki saç dokuları için formüle edilmiştir
  • %98 doğal türevlidir * Boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçların kullanıma uygundur
  • Aveda'nın sertifikalı organik ylang-ylang, gül ve mercanköşk ve diğer saf çiçek ve bitki özleriyle kendi ürettiği pure-fume™ aromasıİÇERMEZ:SilikonParabenMineral YağSentetik ParfümVegan, Hayvan dostu* Bitkilerden, petrol dışı minerallerden veya sudan
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver

Aveda 18084019313 Botanical Repair 350 Ml Yıpranmış Saçlar için Hafif Doku Onarım Maskesi

Aveda Botanical Repair yıpranmış saçlar için hafif doku 350ml onarım maskesi, saçları hızlı bir şekilde içten dışa güçlendirir ve onarımına yardımcı olur. Sadece bir kullanımda bile gözle görülür biçimde daha canlı, parlak ve yumuşak saçlara kavuşmayı sağlar. İleri teknolojiyle geliştirilen bitkisel formülü, saç tellerinde yeni bağlar oluşturarak saçları güçlendirir ve derinlemesine bakım yapar. İpeksi krem dokusuyla saçlarda ağırlık yapmaz. Yıpranmış saçların görünümünde anında iyileştirici etki bulunur. Saçı güçlendirerek gelecekteki yıpranmalara karşı koruma sağlar. Pürüzsüz ve yumuşak saçlara sahip olmayı sağlayan yenilikçi formülü, ince ve orta-kalın telli saçlar için özel olarak geliştirilir.

  • Uygun olduğu saç tipi: Boyalı veya işlem görmüş, ince ve orta-kalın telli saçlar.
  • Sentetik parfüm, silikon, paraben ve mineral yağ içermez.
  • Geliştirme ve üretiminde hayvanlar üzerinde test yapılmaz, vegandır.

Aveda Botanical Saç Onarım Maskesi Ne Sıklıkla Kullanılır?

Aveda Botanical Saç Onarım Maskesi Ne Sıklıkla Kullanılır?

Aveda Botanical Repair yıpranmış saçlar için hafif doku 350ml onarım maskesinin kullanım sıklığı saçlarınızın ne ölçüde bakım ve onarım istediğine göre değişiklik gösterir. Saç onarım maskeleri haftada bir veya iki defa kullanılabilir. Fazla yıpranmış saçlar için haftada iki defa kullanımı uygundur. En iyi sonuçları almak için saçlar şampuanla yıkandıktan hemen sonra hâlâ nemli hâlde iken uygulanır. Bu şekilde 2 ila 5 dakika bekletilir. Sonrasında iyice durulanır. Ürün, ilk kullanımdan sonra bile daha canlı, parlak ve güçlü saçlara kavuşmaya yardımcı olur. Hızlı şekilde gözle görünür hâle gelen etkisini, saçın üç temel katmanına yaptığı yoğun onarım, önleme ve koruma işlemlerine borçludur. 110 kadın tüketici ile yapılan testler, Aveda Botanical saç onarım maskesinin güçlendirici ve yenileyici etkisinin ilk uygulamadan sonra bile hissedildiğini gösterir.

Aveda Botanical Saç Onarım Maskesi İçindekiler Nelerdir?

Aveda Botanical Saç Onarım Maskesi İçindekiler Nelerdir?

Aveda Botanical Repair yıpranmış saçlar için hafif doku 350ml onarım maskesinin etkili formülü içerisinde bitki özleri, petrol dışı mineraller ve su bulundurur. Ürün %98 oranında doğal içeriklidir. Bu özelliğini ileri bitkisel teknoloji ile üretilmesine borçludur. Aveda, bakım ürünlerini “saf çiçek ve bitki özlerinin bilim ve sanatı” sloganıyla üretir ve kullanıcıyla buluşturur. Bu saç onarım maskesi de gücünü özenle seçilen çiçek ve bitkilerden alır. İpeksi krem dokusunu sertifikalı organik bir bileşim olan Pure-fume™ aroması tamamlar. Bu aroma bileşimi ylang-ylang, gül, mercanköşk ve diğer saf çiçek ve bitki özlerinden oluşur. Aveda Botanical Repair saç onarım maskesinin geliştirme ve üretiminde hayvan denekler kullanılmadığı gibi içeriğinde de hayvansal ürünler bulunmaz. Ürün ayrıca silikon, paraben, mineral yağ ve sentetik parfüm de içermez.

Aveda Botanical Saç Onarım Maskesi Faydaları Nelerdir?

Aveda Botanical Saç Onarım Maskesi Faydaları Nelerdir?

Aveda Botanical saç onarım maskesi, bitkilerin gücü ile üç katmanda etkili saç bakımı sağlar. Korteks katmanında yaptığı onarımla saç bağlarını çoğaltarak saçın içten dışa onarılmasına yardımcı olur. Kütikül katmanında yaptığı önleyici etkileri, saçı kolay taranır hâle getirir ve kırılmaya karşı güçlendirir. Ürünün bitkisel türevli kompleks bileşimi saç tellerinin F-katmanını taklit eder ve saçı korumaya yardımcı olur. Aveda Botanical saç onarım maskesi, üç adımda kapsamlı onarım ve koruma ile yıpranmış saçların sağlığını ve görünümünü iyileştirir. Aynı zamanda ileride oluşabilecek yıpranmaların da önlenmesine yardımcı olur. Ürün ayrıca saçlardaki karışıklıkların kolayca açılmasını sağlayarak kırılma kaynaklı yıpranmaları önlemeye yardımcı olur. Ürünle ilgili kullanıcı deneyimlerine Aveda Botanical Repair yıpranmış saçlar için hafif doku 350ml onarım maskesi yorum sekmesinden ulaşabilirsiniz. Bu ürünü şimdi Trendyol’dan satın alarak indirim ve ücretsiz kargo fırsatlarından yararlanabilir, avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.