Avakado Bahçemiz Avakado 7 Adet

330 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Avakado Bahçemiz Avakado 7 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garabidik Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SOYDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7750497439
    Bu ürün Garabidik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mersin Anamur,dan doğal olarak dalından kopardığımız Avakadolarımızı siz değerli tüketicilere ulaştırıyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 1500-2000 gr
Geri Bildirim Ver

Avakado Bahçemiz Avakado 7 Adet

Yağ ve protein açısından son derece zengin olan avakado; enerji değeri yüksek bir Akdeniz meyvesidir. İçerisinde insan sağlığı için faydalı pek çok vitamin ve mineral bulunur. Zengin içeriği ve yüksek enerji vermesi nedeniyle hem sporculara hem de diyet yapanlara tavsiye edilir. Vücut dokularının yenilenip iyileşmesine katkı sağlar. İçerdiği besin değerleri sayesinde vücuttaki toksik maddeleri kısa sürede etkisiz hale getirir. Kalp damarlarının daralmasını ve tıkanmasını engelleyici özelliğe sahiptir. Kandaki kötü kolesterolü düşürücü tekli doymamış yağlar içerir. A,C ve E vitamini bakımından oldukça zengindir. Zengin demir içeriği nedeni ile kansızlığı olanlara da tavsiye edilir. Avakado Bahçemiz avokado 7 adet ile lezzetli ve keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Zengin vitamin ve mineral kaynağı
  • Yüksek enerji düzeyi
  • Kolesterol önleyici doymamış yağlar

Doğal Avakado Bahçemiz Avakado 7 Adet Özellikleri

Doğal Avakado Bahçemiz Avakado 7 Adet Özellikleri

Uzmanlar tarafından günde yarım ya da bir porsiyon avokado tüketmenin kolesterolü önlediği ve kalp sağlığına faydalı olduğu söylenir. Bu besin; göz, cilt ile saç sağlığı için de son derece faydalı B, C, E, K vitaminleri ve potasyum içerir. Birçok şampuan, krem ve kozmetik ürünün içerisinde bulunur. İçerdiği antioksidanlar sayesinde yaşlanmayı geciktirir. Ayrıca yaşlanmanın zararlı etkilerinden korur. Salatalara, yumurtalara ya da tatlılara eklenerek tüketilebilir. Yağda çözünen besinlerin emilimini arttırdığı için besin takviyesi işlevi görür. İçerdiği karotenoidler, antioksidanlar ile glutatyon sayesinde meme, yutak ve boğaz kanserine karşı korur. İçerdiği K vitamini ile kemik sağlığını güçlendirip destekler. Avakado Bahçemiz’in yerli ve doğal avakadoları içerdiği besin değerleriyle katarakt ya da sarı nokta gibi göz hastalıklarını önler. İş yerinde ya da okulda tüketmek için salatalar ve tatlılar hazırlayabilirsiniz.

Yerli Avakado Bahçemiz Avakado 7 Adet Avantajları

Yerli Avakado Bahçemiz Avakado 7 Adet Avantajları

Potasyum; hücrelerin ve dokuların düzenli ve doğru çalışması için gerekli bir mineraldir. 100 gram avokado 485 mg potasyum mineralini içerisinde barındırır. Sindirim sistemine faydalı olan çözünür ve çözünmeyen lifler içeren bu meyve, bağırsaklarda besin emilimi arttırır. İçerdiği lutein ve zeaksantin gibi karotenoidler görmeyi iyileştirir. Evde kendi cilt maskenizi yapabilirsiniz. Bu sayede cildinizi parlak hale getirebilirsiniz. Ayrıca kuru ve yıpranmış saçlar için de saç maskesi hazırlayabilirsiniz. Vücuttaki dokuların yenilenip iyileşmesine fayda sağlayıp yaraların erken iyileşmesini destekler. İçinde bulundurduğu potasyum, vitamin ve minerallerden dolayı hem küçük çocuklar hem de hamileler için önemli bir besindir. Sağlıklı beslenenlere, diyet yapanlara ve sporculara sıklıkla tavsiye edilir. Sabah kahvaltısında öğle arasında rahatlıkla tüketebilirsiniz. Avakado Bahçemiz avokado 7 adet yorumlarını inceleyerek bu meyveyi tüketenlerin gördükleri faydaları okuyabilirsiniz.

Lezzetli Avakado Bahçemiz Avokado 7 Adet Fiyatı

Lezzetli Avakado Bahçemiz Avokado 7 Adet Fiyatı

Avokado tekli doymamış yağ asidi olan kalp dostu omega-9 yani oleik asit içerir. Oleik asit; kalp ve damar hastalıklarının yanı sıra inme oranını da azaltmaya yardımcı bir yağ asididir. HDL yani iyi kolesterolü artırırken kötü kolesterolü düşürür. Bu yönüyle tam bir kalp dostudur. Bu meyvede bol miktarda bulunan oleik asitin faydaları bunlarla sınırlı değildir. Enerjinizi yükseltip ruh halinizi de düzenler. 100 gram avakado; 1.6 gram protein, 3.0 lif, 13.8 gram yağ ve 4.6 gram karbonhidrat içerir. Bunun yanı sıra potasyum, magnezyum, fosfor, demir, çinko ve kalsiyum mineralleri barındırır. Kandaki alkalin dengesini düzenler ve kırmızı kan hücrelerinin üretimine destek olur. %30 doymamış yağ içerdiği için vücuttaki kolesterolün artmasının önüne geçer. Avakado Bahçemiz avokado 7 adet fiyatını Trendyol inceleyerek satın alabilirsiniz.