Autoware Auto Ware Dijital Göstergeli Kompresör

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Autoware Auto Ware Dijital Göstergeli Kompresör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sungurluticaret Satıcı Ünvanı: HAYDAR DEMİRYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2900240246
    Bu ürün Sungurluticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ben 3 ayrı şişirme ucu
  • İstenilen seviyede otomatik durma hassas basınç kontrolü maksimum basınç 120 psi giriş voltajı 12v dc (oto çakmak soketi) batarya ve çakmak soketli kullanım
  • Dijital LCD ekran
  • İster kablolu ister kablosuz kullanım
  • 2 yıl garanti
Geri Bildirim Ver

Autoware Dijital Göstergeli Kompresör 12V

Pnömatik çalışma sistemine sahip motorlu bir araç olan kompresör, atmosferdeki havayı ya da gazları sıkıştırarak yüksek basınçla dışarı verir. Basınçlı hava gereken her işlem sırasında değerlendirilebilen bu işlevsel araca bükme, eğme, sıkma, karıştırma gibi uygulamalar gerektiren çok geniş alanlarda ihtiyaç duyulur. Müşteri ihtiyaçları göz önüne alınarak üretilen Autoware dijital göstergeli kompresör 12V taşıma ve işlem kolaylığı vadeder. Kablolu ya da kablosuz çalıştırılabilen ergonomik cihaz, pratik kullanımı ile dikkat çeker. Araç tekerleğine hava basmak için kullanımı yaygın olan Autoware dijital kompresör, farklı amaçlarla değerlendirilmek üzere 3 ayrı şişirme ucu içerir. Dijital ekranlı ergonomik model aracılığıyla basınç kontrolü yapılabilir. Geniş kullanım alanlarına sahip kompakt ürüne sahip olarak çeşitli ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz.

  • Üç farklı boy şişirme ucu
  • Ergonomik tasarım
  • Güvenli kullanım imkanı

Autoware Kompresör Kullanımı

Autoware Kompresör Kullanımı

Şarj edilebilir özelliği ile dikkat çeken Autoware dijital göstergeli kompresör amaca ve kullanım alanına göre kablolu ya da kablosuz olarak kullanabilme fırsatı sunar. Farklı boyutlara sahip 3 ayrı şişirme ucu barındıran ergonomik tasarım, basınç kontrolünü kolay hale getirir. Uygulama sırasında gözlem yapabilme olanağı veren dijital ekranı sayesinde basınç seviyesini ölçebilirsiniz. Maksimum basınç oranı 120 PSI olarak belirlenen kompresör, istenilen seviyeye gelince otomatik olarak durma özelliğine sahiptir. Hassas basınç kontrolü ile güvenli kullanım vadeden üst segment model, araba lastiklerini şişirirken değerlendirilebilir. Atölye işleri, teknik servisler, özel işletmeler tarafından sık tercih edilen Autoware kompresör, oto çakmak soketine takılarak çalıştırılabilir. Giriş voltajı 12V olarak belirlenen ürünü bataryası ile şarj edebilirsiniz. Autoware dijital göstergeli kompresör 12V yorumları aracılığıyla detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dijital Kompresör Özellikleri

Dijital Kompresör Özellikleri

Ev, ofis, işletme gibi alanlarda değerlendirmek için Autoware dijital göstergeli kompresör 12v kullananlar ürünün performansından memnun kalır. Pratik şekilde değerlendirilebilen cihazın taşıma kolaylığı sunması, kullanım alanlarını genişletir. Basınçlı hava ile yapılabilecek her işi kolaylıkla uygulamanızı sağlayan cihaz yardımıyla bisiklet, motosiklet, otomobil lastiklerini saniyeler içerisinde şişirebilirsiniz. Ahşap ya da tekstil atölyelerinde zaman tasarrufu sağlayan ürün, çeşitli makinelerin ve talaş gibi artıkların temizliğini kolaylaştırır. Servis ve bakım işiyle meşgul olanlar tarafından da tercih edilen dijital kompresör, kombi gibi aletlerin genleşme tankına hava basmak için değerlendirilebilir. Boya yaparken kullanımı yaygın olan bu araç hem beden gücü hem de zaman tasarrufu sağlar. Gerekli görüldüğü takdirde kablosuz çalıştırmaya uygundur. Yüksek hava basıncına ihtiyaç duyduğunuz alanlarda bu modelden faydalanabilir, evinizdeki teknik işleriniz için de kullanabilirsiniz.

Dikkat Çeken Autoware Kompresör 12V Fiyatı

Dikkat Çeken Autoware Kompresör 12V Fiyatı

Basınçlı hava üfleme özelliği ile çok çeşitli alanlarda uygulama kolaylığı sunan Autoware dijital göstergeli kompresör 12v fiyatı, tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Özellikle atölye ve otomotiv sektöründe ihtiyaç duyulan kompresör ile yapılan işlemler, zaman tasarrufu sağlar. Bu kompakt tasarım toz, yaprak ve iplik parçalarını kısa sürede temizlemek için atölye sahipleri tarafından tercih edilir. Evde de değerlendirilebilen araç yardımıyla lastiklere hava basmak, dökülen yaprakları temizlemek ve boya yapmak mümkündür. Kompresör yardımıyla çalıştırılabilen aletleri, hassas ayar imkanı sunan dijital modelle kolaylıkla kullanabilirsiniz. Araç lastiklerinin havası indiğinde değerlendirebileceğiniz ürünle çocukların bisiklet tekerleğini de kolaylıkla şişirebilirsiniz. Autoware dijital göstergeli kompresör 12v satın al seçeneği ile bu teknolojik ürüne sahip olabilir, ev ve atölyenizde ihtiyaç duyduğunuz işleri kendi imkanlarınızla yapabilirsiniz. Cihaza Trendyol üzerinden kampanyalar dahilinde uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.