Automix Lastik Tamir Spreyi 300-400 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Automix Lastik Tamir Spreyi 300-400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7ayapımarket Satıcı Ünvanı: ALİMLER HIRDAVAT ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞAAT VE MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541029021600011 Vergi Kimlik Numarası: 5410290216
    Bu ürün 7ayapımarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Automix Lastik Tamir Spreyi 400 ml Automix Lastik Tamir Edici Şişirici Sprey 400 Ml Lastik Tamirine Son . Automix Lastik Tamir Edici Şişirici Sprey tüm yerli ve yabancı otomobil, motosiklet, bisiklet ve hafif ticari araçlarda kullanılabilir özelliğe sahiptir. · Automix Lastik Tamir Edici Şişirici Sprey Köpük
  • lastik patlamalarına yönelik olarak tamir edici ve şişirme özelliğine sahip olarak üretilmiştir. · Sabah kalktığınızda yada en olmadık zamanlarda otomobilinizin lastiği patlayabilir. Zahmetli ve yorucu olan lastik değiştirme işini, bu sprey sayesinde pratik bir şekilde halledebilirsiniz. · Bu mucize sprey köpük patlayan lastiğinizi içerisindeki hava ile temas halinde kauçuklaşan sıvısıyla tamir eder, hem de lastiğinize 20 psi a kadar şişirebilmektedir. · Lastik tamir köpüğü sprey patlamış lastikleri sökmeden onarır. · Lastikteki delikleri hızlı bir şekilde kapatır ve lastiği şişirir(20 havaya kadar). · Pratik, hızlı ve güvenilir bir üründür. Patlak Lastik ile yolda kalmaya son! · En yakın servise ulaşmanızı sağlar. · Zorlu yol koşulları dikkate alındığında tüm tubeless lastikli araçlarda mutlaka bulunması gereken bir ürün Lastik tamir edici spreyi. · Jantlardan kaynaklanan büyük yamuklukları ve lastikteki büyük yarıkları tamir edemez. . Automix Lastik Tamir Spreyi Das Uluslararası ISO 9001 : 2000 ve Ukas Sertifikalarına sahiptir. Kullanım Şekli: · Lastiği patlatan maddeyi çıkarınız. . Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalayınız. · Ürün üzerindeki hortumunu lastiğin sibobuna takınız. Şişeyi dik konumda tutunuz. . Üzerinde bulunan siyah güvenlik kapağını yerinden çıkarınız. · Üstteki düğmeye basıp tüp içindeki kimyasal bileşimin tümünü lastik içerisine boşaltınız. · Lastikte bulunan deliği birkaç dakika içinde kapatır. . Makul bir hızla(1-2 km içerisinde)en yakın benzin istasyonuna uğrayınız ve lastiğinizin havasını orijinal hava basıncına göre ayarlayınız. Uyarı: · Çocuklardan uzak tutunuz. · Direkt olarak güneş ışığından ve 50 C’yi aşan sıcaklıklarda kullanmayınız. · Mamul bittikten sonra ambalajını delmeyin ve ateşe atmayın. · Ateşe püskürtmeyin ve ateşli sistemlerden uzak tutun. · Her kullanımdan sonra ellerinizi yıkayınız. · Göze temasında su ile 15 dk yıkayınız.
Geri Bildirim Ver