Autoline Fiat Linea 2012 Model Ve Üstü Bluetooth Kit

589 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Autoline Fiat Linea 2012 Model Ve Üstü Bluetooth Kit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Autoline Satıcı Ünvanı: ADEM KÖRPEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5860112115
    Bu ürün Autoline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fiat Linea Fiorino Araçlar İçin 2012 model ve üstü teyp menüsünde Aux olmayan Modeller İçin uyumlu Bluetooth Kit Sökme anahtarları dahildir Kablosuz olarak ses kaybı olmadan bluetooth üzerinden yüksek hızda (5.0 Hızında ) müzik dinleme imkanı sağlar Teyp SW Versiyon No.30 ve üzeri olması gerekmektedir. Ürün montajı soket sokete yapılmaktadır Ürün ile ilgili montaj video linki gönderilmektedir
Geri Bildirim Ver

Autoline Fiat Linea 2012 Model ve Üstü Bluetooth Kit

Araba yolculukları, eğlenceli etkinliklerden bir tanesi iken güvenlik bakımından bazı kusurlara sahiptir. Güvenliği tehdit eden kusurlardan başında telefon ile görüşme gelir. Bunu engelleyebilmek adına, araç kullanırken güvenli bir şekilde telefon ile görüşme yapmak amacıyla Autoline Fiat Linea 2012 model ve üstü Bluetooth kit seçeneği üretilir. Ürün, özellikleri sonucunda pek çok değişik marka ve model araçla uyum sağlar. Araç içerisinde telefon ile görüşme imkanını kolay ve güvenli bir hale getirir. Görüntülü görüşme, konuşma ya da adres tarifi gibi pek çok farklı ihtiyacın karşılanmasına yardımcı olur. Siz de araç içerisinde çeşitli görüşmeler yapmak istiyor, güvenliğinizi tehdit eden unsurlara karşı koruma sağlamayı amaçlıyorsanız Autoline Fiat Linea 2012 model ve üstü Bluetooth kit satın alabilirsiniz.

  • Rahat montaj imkanı
  • Kolay kullanım
  • Ergonomik tasarım

Ergonomik Autoline Fiat Linea 2012 Model ve Üstü Kit

Ergonomik Autoline Fiat Linea 2012 Model ve Üstü Kit

Linea Bluetooth modülü seçeneği ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı sonucunda oldukça kullanışlı ve işlevsel bir formu bulunur. Böylelikle tasarım rahat bir şekilde kullanılır. Kullanım açısından sunduğu kolaylık ürünün sıklıkla tercih edilmesine kaynaklık ederken müşteriler tarafından büyük beğeni kazanmasına yardımcı olur. Ürün, pek çok farklı model sahip araç ile rahat bir şekilde uyum sağlar. Kolay uyum sağlaması sonucunda Autoline Bluetooth modül seçeneği hediyelik eşya olarak da oldukça fazla talep edilir. Verilen kıymet ve değeri göstermeye yardımcı olan model yılbaşı, doğum günü ya da çeşitli davetlerde sıklıkla tercih edilir. Değişik yaş aralığında bulunan müşterilere hitap ederek müşteri memnuniyeti kazanır. Siz de ergonomik bir tasarıma sahip olan, kullanışlı ve işlevsel yapısı sayesinde beğeni kazanan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Autoline Fiat Linea 2012 ve Üstü Bluetooth Kit Yorumları

Autoline Fiat Linea 2012 ve Üstü Bluetooth Kit Yorumları

Autoline Fiat Linea 2012 model ve üstü Bluetooth kit yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürünün Bluetooth bağlantısı vardır. Bu özelliği sayesinde çeşitleri arasında fark yaratır. Bluetooth özelliği sonucunda kablo gibi karmaşık görüntüye sebep olan çeşitli durumlar görülmeden rahat bir şekilde kullanılır. Araca hızlı bir biçimde adapte olur. Tek bir elektronik cihaz ile sınırlı kalmaz. Aynı anda farklı telefonlar ile bağlantı kurabilmesinin yanı sıra tablet ya da laptop gibi cihazlara da uyum sağlar. Bu özelliği sonucunda tasarım, farklı müşterilerin istek ve ihtiyaçlarını cevaplandırır. Autoline Fiat Linea 2012 model ve üstü Bluetooth kit kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de Bluetooth bağlantısı sayesinde rahat ve kolay bir şekilde bağlantı kuran, kaliteli yapıya sahip ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Autoline Fiat Linea 2012 Model ve Üstü Bluetooth Kit Fiyatı

Autoline Fiat Linea 2012 Model ve Üstü Bluetooth Kit Fiyatı

Autoline Fiat Linea 2012 model ve üstü Bluetooth kit fiyatı ürün özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Ürünün kullanım özelliği, ergonomik tasarımı ya da kurulum niteliği gibi pek çok faktör miktar aralığının belirlenmesinde oldukça büyük etkiye sahiptir. Ürün, kolay bir şekilde kurulur. Müşterileri zahmete sokmadan rahat bir şekilde aracını uyum sağlıyor oluşu ürünün çeşitleri arasından öne çıkmasına katkı sağlar. Model, pek çok farklı işlevin hızlı bir şekilde yerine getirilmesine yardımcı olur. Telefon ile görüşme, görüntülü konuşma gibi iletişim olanağı tanıyan ürün, müzik dinleme gibi çeşitli işlevleri de yerine getirir. Siz de kolay ve rahat bir şekilde kurulan, özellikle sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanan ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmelerinin sonucunda Bluetooth bağlantısı bulunan pek çok işlevi yerine getiren tasarımı Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.