AutoEN Hyundai i20 Miflonlu Oto Brandası,Araba Örtüsü

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AutoEN Hyundai i20 Miflonlu Oto Brandası,Araba Örtüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AutoEN OTO TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: AUTOEN OTO TEKSTİL SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103117960400001 Vergi Kimlik Numarası: 1031179604
    Bu ürün AutoEN OTO TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARACINIZA UYGUN ÖLÇÜLERDE ÖZEL OTO BRANDASI KUMAŞINDAN ÜRETİLMİŞTİR ve TASARLANMIŞTIR SU GEÇİRMEZ ARACINIZI ÇİZMEZ TERLEME YAPMAZ TOZ GEÇİRMEZ 4 MEVSİM KULLANABİLİRSİNİZ TAŞIMA TORBALI Ürün fotografı temsilidir.Aracınıza Özel Branda Gönderilecektir. İlan başlığında adı yazılı araç için birebir uyumlu üretilmiş olan model gönderilecektir. Aracınızı dört mevsim koruma altına almak elinizde. Özel Branda Kumaşından Üretilmiştir , Sağlam ve ergonomik dizaynı sayesinde aracınızı korurken doğanın yıpratıcı etkilerine de teslim olmaz. Aracınızın boyasına zarar vermez. Dış tarafı özel PVC ile lamine edilmiştir,Yazın sıcak ve kuru havalarda aracınızın boyasına zarar vermez. Aracınızın torpidosunun güneşten solmasını engeller. Hırsızlığa karşı caydırıcıdır. Araca özel uygun ölçülerde üretilmiştir. Su ve Toz geçirmez ,-40 ile +60 derece arasında sorunsuz kullanılabilir. Aracınızı toz, polen, kuş pisliği vb. gibi dış etkenlerden korur. Hava ve polen filtrelerinin dahi ömrünü uzatır. Ön ve arka tampon altlarına denk gelen lastikleri sayesinde aracı sıkıca sarar. Özel bağlantı delikleri sayesinde rüzgarlı ve fırtınalı havalarda brandanın uçmasını engeller.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Hyundai İ20
Geri Bildirim Ver