Auto Finesse İron Out İron Out Demir Tozu Sökücü Bölünmüş Ürün 500 ml

100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Auto Finesse İron Out İron Out Demir Tozu Sökücü Bölünmüş Ürün 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temizlik Madeni Satıcı Ünvanı: UĞUR BAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1310398137
    Bu ürün Temizlik Madeni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Auto Finesse Iron Yoğun demir tozu ve yapışkan sökücü, güvenli ve etkili bir şekilde, hemen hemen her yüzeye gömülebilen küçük demir parçalarını ve tozlarını temizler. Auto Finesse Iron Out, yalnızca demir esaslı kirlenmeyi hedefleyen gelişmiş, pH nötr, reaktif jel formülüdür. Boya, alüminyum, magnezyum, paslanmaz çelik, anodize yüzeyler, krom, cam, plastik ve hatta kauçuk gibi tüm dış yüzeylerde kullanıma uygundur. Iron Out ayrıca yol filmlerini gevşetmek için güçlü yağ giderici maddeler içerir ve bu da dekontaminasyon sürecinde güçlü bir güç oluşturur. Nasıl Uygulanır ? 1: Yüzeye serbestçe uygulayın. 2: Tepkimenin morlaşmasını önlemek için reaksiyonu bekleyin. 3: Su ile iyice durulayın. 4: Gerekirse tekrarlayın. Ütüyü doğrudan güneş ışığında kullanmayın. Kimyasalın yüzeyde kurumasına izin vermeyin. Islak filmi korumak için, iyice yıkayın veya gerekirse daha fazla Demir tozu sökücü uygulayın.
Geri Bildirim Ver