Aura İhlas Aura MicroControl Şofben 105 Mc 5 Emniyetli Elektrikli (Montajsız)

2.199 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aura İhlas Aura MicroControl Şofben 105 Mc 5 Emniyetli Elektrikli (Montajsız)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Depoevim Express Satıcı Ünvanı: TUNCAY DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2911010264
    Bu ürün Depoevim Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aura Microcontrol şofben, yüksek güçlü rezistansı sayesinde sıcak suyu hızlıca ısıtarak anında kullanıma sunar. Böylece, acil sıcak su ihtiyacınızı karşılar.
  • Aura şofben 105 MC, ayarlanabilir termostat sayesinde istediğiniz sıcaklık seviyesini kolayca ayarlayabilirsiniz. Bu, enerji tasarrufu yapmanıza yardımcı olur.
  • Umt Aura, aşırı ısınma koruması ve basınç tahliye valfi gibi güvenlik özellikleri, kullanım sırasında güvende olmanızı sağlar. Kolay kurulum özellikleri sayesinde profesyonel yardım gerektirmez.
  • Kaliteli malzemelerle inşa edilen şofben, dayanıklılığı ve uzun ömrü ile öne çıkar.
  • Şık ve kompakt tasarımı, banyonuza modern bir dokunuş katar ve az yer kaplar.
  • Aura İhlas Elektrikli Şofben Umt-0327, güvenilir ve verimli bir sıcak su kaynağı sağlayan bir cihazdır. Geniş su kapasitesi, ayarlanabilir termostatı ve enerji verimliliği ile ön plana çıkar.
  • Güvenlik özellikleri ve uzun ömürlü yapısı sayesinde öne çıkar.
  • Şofbenin geniş su kapasitesi, uzun banyo süreleri veya büyük aileler için uygundur. Bol miktarda sıcak suyu hızla sağlar.
  • Enerji tasarruflu bir şekilde çalışır ve sıcak su üretirken enerji maliyetlerinizi düşük tutar.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Aura UMT-0327 MC105 Ihlas Microcontrol Montaj Hariç 5 Emniyet Sistemi Elektrikli Şofben

İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben, sıcak su ihtiyacını kolayca karşılar. Bu model sayesinde suyun ısınmasını beklemeniz gerekmez. İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben, normal su ve elektrik ile çalışır. Üzerinde ayar düğmesiyle kullanımı oldukça kolay olur. Su tankına ihtiyaç duymayan İhlas Aura MC105 elektrikli şofben, otomatik olduğu için siz suyu açmadan devreye girmez. Bu özellik ürünü kullanırken elektrik ve su tasarrufu yapma imkânı verir. Aynı zamanda ergonomik tasarımı ile dikkat çeker. Dar alanlara monte edilerek kullanılabilir.

  • A enerji sınıfı
  • 50 litre
  • 300x210x110 mm

Aura İhlas 5 Emniyet Sistemi Elektrikli Şofbenin Özellikleri

Aura İhlas 5 Emniyet Sistemi Elektrikli Şofbenin Özellikleri

İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben, son derece donanımlı bulunur. 300 mm genişlik, 210 mm derinlik ve 110 mm yükseklik ile üretilir. İdeal ölçüleri sayesinde her yere kolayca monte edilebilir. Net 2 kg ağırlığına sahip olur. Oldukça hafif olan bu şofben modeli, farklı duvar tiplerine asılabilir. Pratik ve zahmetsiz bir kurulum sağlayan İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben, beyaz rengi ile diğer beyaz eşyalar ile uyum gösterir. Kaygan üst yüzeyi sayesinde leke tutmaz. Modern ve şık görünen cihaz, elektrik gücü ile çalışır. Maksimum düzeyde konfor sunan İhlas Aura 105 MC microcontrol elektrikli şofben, düşük güç tüketimi ile beğenilir. Çok elektrik yakmadan kesintisiz ve güvenli bir şekilde sıcak suya erişmenizi sağlar.

Aura İhlas Microcontrol Elektrikli Şofben Sağlam mıdır?

İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben, sağlam tasarımıyla öne çıkar. Yeni nesil teknolojiler ile donatılan bu cihaz, 1. sınıf koruma sistemi sayesinde güvenli bir şekilde aktive edilir. 7 watt çalışma gücü ile tasarruflu bir kullanım sergiler. Bunun yanı sıra 320 V AC çalışma gerilimi ile İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben, kullanıcılara güçlü bir donanım sunar. Çevre dostu olarak bilinen bu ürün, 50-60 Hz frekansta elektrik tüketimi gerçekleştirir. Üzerinde çift switch ve termostat yer alır. Bu sayede istenen ısıyı sağladıktan sonra stabil bir şekilde uzun süre su akışı yapar. Aura 105 MC elektrikli şofben, dış tasarım açısından da başarılı özellikler taşır. Sağlam plastikten üretilen model, kolay kolay zarar görmez.

Aura İhlas MC105 Elektrikli Şofben Kullanışlı mıdır?

İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben, hızlı su verdiği için oldukça kullanışlı bulunur. A enerji sınıfına dâhil olup %99 oranında enerji verimliliği sağlar. Şofben 5 emniyetli tesisat sistemi ile her açıdan güvenli kullanılır. Ürünün içinde yer alan termostat sayesinde suyun aşırı ısınması engellenir. Ürün hem kendine hem kullanıcıya zarar vermez. Aniden ortaya çıkabilecek yanma gibi tehlikeli durumlar yaşanmaz. İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben, yanmaz malzeme ile kaplanır. Elektrik kaçağını önleyerek yangın gibi durumların önüne geçer. Tüp rezistansı sayesinde yüksek ısıya karşı direnç gösterir. İhlas Aura 105 MC şofben 3 kademeli olup farklı derecelerde su sağlar. Neme karşı koruma özelliği sayesinde kapalı banyolara gönül rahatlığı ile takılabilir. Güvenli ve kullanışlı olan İhlas Aura MC105 microcontrol 5 emniyet sistemi elektrikli şofben yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siz de hızlı sıcak su temini için İhlas şofben Aura 105 MC ürününü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla alabilirsiniz.