3
Su Arıtma Cihazı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Aura Cebilon Unique Su Arıtma Cihazı

19.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aura Cebilon Unique Su Arıtma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHLAS PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: KALE GAZETE DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0229005643400016 Vergi Kimlik Numarası: 2290056434
    Bu ürün İHLAS PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Yıl Garantili Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Montaj Siparişiniz sonrası faturanız platform üzerinden mail olarak gönderilmektedir. Cihazımız ilgili servis tarafından randevu alınarak getirilerek ücretsiz olarak kurulum yapılmaktadır. “ Servislerimiz tarafından bulunduğumuz dönem ve yoğun talep nedeniyle montaj süremiz minimum 10 maksimum 20 iş günüdür. “

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Hacim 8 L
  • Basınç 4 Bar
  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aura İhlas Cebilon Unique Su Arıtma Cihazı

Hemen hemen her yaş grubunun kolaylıkla kullanabileceği Aura İhlas Cebilon Unique su arıtma cihazı kaliteli yapıda tanklı bir üründür. Suyun temiz ve hijyenik olması için sıklıkla tercih edilir. İstediğiniz zaman rahatlıkla kullanılabilen yapısıyla size kolaylık sağlar. Sizi her anlamda memnun eder. Hem musluktan direk bardağa suyu koyarak içmek hem de yemeklerde sağlıklı bir şekilde suyu kullanmak için üretilir. 5 aşamalı oldukça geniş filtre tasarımına sahiptir. Hacim filtresinin bu denli çok olması suyun son derece hijyenik ve sağlıklı hale gelmesini sağlar. Pompasız bir cihazdır. Cihazın boyutları 425x490x260 mm olmasıyla rahatlıkla kullanmak istediğiniz yere sığdırabilirsiniz. Kurulumunu ve gerekli işlemleri yaptıktan sonra hijyenik suyun keyfini zahmetsizce çıkarabilirsiniz. Pratik kullanıma sahip, modern tasarımı güven içinde kullanabilirsiniz.

  • Temiz ve sağlıklı su
  • Kaliteli tasarım
  • İdeal ölçü

Kaliteli Aura İhlas Cebilon Unique Özellikleri

Kaliteli Aura İhlas Cebilon Unique Özellikleri

Her alanda rahat kullanımı olan İhlas Aura marka su arıtma, şık tasarımlı bir cihazdır. Kolay ve pratik kuruluma sahip olduğundan sizi uğraştırmayarak memnun eder. Kaliteli tasarıma sahip olan Aura İhlas Cebilon Unique su arıtma cihazı Unique olması ile müşterilerin beğenisini kazanır. 5 adet oldukça geniş hacimli filtresinin bulunması dikkat çeker. Ayrıca bu filtrelerin en az 6 ayda 1 değişimiyle uzun süreler kullanım rahatlığı sağlar. Böylelikle ilk günkü kalitede cihazını kullanabilirsiniz. Hem modern hem de dekoratif bir görüntüye sahip olan İhlas Aura Cebilon Unique su arıtma cihazı özellikleri ile göz doldurur. Sağlıklı ve hijyenik bir su içmenizi, yemeklerinizde rahatlıkla kullanmanızı sağlar. Sizin de çalışma performansı yüksek bir su arıtma cihaza ihtiyacınız varsa pratik yapılı bu ürüne göz atabilirsiniz.

Su Arıtma Cihazı Aura İhlas Cebilon Unique Avantajları

Su Arıtma Cihazı Aura İhlas Cebilon Unique Avantajları

Aura İhlas markası tarafından tasarlanarak sunulan bu arıtma cihazı, her mevsimde ve koşulda suyun hijyeni açısından önemli bir yer tutar. Güvenilir markanın bu zarif tasarımlı modeli; kaliteli, kullanışlı ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca dijital ekranıyla rahat yazı okunmasını sağlar. Oldukça geniş hacimli filtre seçenekleri vardır. 425x490x260 mm ideal boyuta sahip olan bu ürün, kullanılacak alanda fazla yer kaplamaz. Sizi zor duruma sokmaz. Şebeke suyunu temiz ve içilebilir hale getirir. Ön filtresi kaba kirleri ve tozları toplayarak suya berraklık verir. Sağlıklı ve hijyenik su tüketmek isteyenlerin vazgeçilmez tasarımıdır. Rahatlıkla kaldırılabilecek ağırlıkta olan ürün, sıcak veya soğuk suyunuzu klorsuz bir şekilde içmenizi sağlar. İhlas Aura Cebilon Unique su arıtma cihazı fiyatları ürünün litre kapasitesi ve kullanım alanlarının avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir.

Beğenilen Su Arıtma Cihazı Aura İhlas Cebilon İncelemesi

Beğenilen Su Arıtma Cihazı Aura İhlas Cebilon İncelemesi

Fazla yer kaplamayan zarif tasarımlı Aura İhlas marka su arıtma, 5 filtreli pompasız bir cihazdır. Ayrıca tank almak isterseniz kolaylıkla takılabilecek sistemi vardır. Tortu, karbon ve mineral filtreleri oldukça kalitelidir. Her yaş grubunun rahatlıkla kullanabileceği tasarıma sahip olduğu için sıklıkla tercih edilir. Şebeke suyu basıncı ile çalışır. Montajını yapmak istediğiniz alanda fazla yer kaplamayarak çevresinde rahat çalışma olanağı tanır. Aura İhlas’ın bu arıtma cihazı yüksek kalitede performans sergiler. Aynı zamanda yıllık su maliyetini düşürdüğü için ekonomik tasarruf sağlar. Ürün, bu ekonomik tasarrufu sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Şık beyaz gövde rengiyle modern bir görünüme sahiptir. Kaliteli ve dayanıklı olan İhlas Aura Cebilon Unique su arıtma cihazı yorumları kısmına Trendyol aracılığıyla bakabilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek rahatlıkla satın alabilirsiniz.