Attlas Bt 5045 Benzinli Zincirli Ağaç Kesme 45 Cm 52 Cc

3.500 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Attlas Bt 5045 Benzinli Zincirli Ağaç Kesme 45 Cm 52 Cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tökelek Hırdavat Satıcı Ünvanı: TÖKELEK HIRDAVAT NALBURİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859111632700001 Vergi Kimlik Numarası: 8591116327
    Bu ürün Tökelek Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Attlas Bt 5045 Benzinli Zincirli Ağaç Kesme 45 Cm 52 Cc ATTLAS BT5045 BENZİNLİ ORMAN MOTORU - 45 CM TEKNİK ÖZELLİKLERİYakıt Yağ Oranı: 25
  • 1Yakıt Tank Kapasitesi: 550 mlYağ Tank Kapasitesi: 260 mlMaks. Motor Gücü: 2.58 HpSilindir Çapı: 45 mmPala Uzunluğu: 45 cmMotor Gücü: 1.9 kWÜrün Kodu: A0803006 ÖZELLİKLER Ergonomik ve sağlam gövde yapısı Hızlı Çalıştırma için Jikle ve Benzin Pompası Zincir gerginliğini kolay ayarlama Titreşim Önleyici Tutamak Otomatik Zincir Yağlama Geri Tepme Koruması ve Ani Zİncir Freni Dijital Ateşleme AEG, MILWAUKEE, RYOBI GİBİ DÜNYA MARKALARININ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ OLAN CENTER DIŞ TİC. GARANTİSİ ALTINDADIR

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
Geri Bildirim Ver

Attlas Bt 5045 Benzinli Zincirli 45 Cm 52 Cc Ağaç Kesme Makinesi

Bakımlı bir bahçenin olmazsa olmazlarından biri düzgün kesilmiş ağaçlardır. Düzgün bir sıra hâlinde ve biçimli şekilde kesilmiş ağaçlar, bahçelere düzen kazandırır. Bahçe dekoru yaparken ağaçların düzenini sağlamak için benzinli ve zincirli ağaç kesme makineleri kullanılabilir. Attlas Bt 5045 benzinli zincirli ağaç kesme 45 cm 52 cc a0803006 model ürün, ağaçların düzenini sağlarken kullanıcıya zaman kazandırır. Ürünün özellikleri yüksek ergonomi sunmak üzere geliştirilmiştir. Sağlam gövde özelliği sayesinde işlem esnasında olası kazaların önlenmesine yardımcı olur. Benzinin gücünden yararlanan testere, bahçenin yanı sıra ormandaki güçlü ağaçları kesmek için de idealdir. Sunduğu güçlü performans sayesinde kullanıcıyı yormadan ağaç ve ahşap kesilebilmesini sağlar. Böylece size de artan zaman ve enerjiyi verimli şekilde kullanmak kalır.

  • Boyut: 45 Cm
  • Yakıt Tankı Kapasitesi: 550 Ml
  • Renk: Turuncu

Attlas Benzinli Zincirli Ağaç Kesme 45 Cm 52 Cc Özellikleri

Attlas Benzinli Zincirli Ağaç Kesme 45 Cm 52 Cc Özellikleri

Attlas benzinli testerenin özellikleri hızlı çözümler sunmak üzere geliştirilmiştir. Ürünün motorunda jikle sistemleri bulunur. Söz konusu sistem, benzin akışının daha hızlı olmasını sağlar. Böylece ürün, ağaç ve kütük gibi objeleri kesmek için hızlı çözümler sunar. Testerenin performansını desteklemek için cihaz içerisinde otomatik zincir yağlama sistemi bulunur. Böylece ürün, kesim işlemi sırasında sizi yarı yolda bırakmaz. Attlas ağaç motoru elektrikli testerenin maksimum gücü 2.58 hp olarak belirlenmiştir. Cihazın güçlü motor performansı sayesinde kısa sürede kütükleri kesebilirsiniz. Ürün, kullanışlı bir tasarımın yanı sıra ergonomik bir yapıya da sahiptir. Ağaç ve kütük gibi nesneleri keserken ekstra efor sarf etmenize gerek kalmaz. Bu sayede işlemin süresi oldukça kısalır.

Attlas Benzinli Zincirli Ağaç Kesme Kullanımı Güvenli mi?

Attlas Benzinli Zincirli Ağaç Kesme Kullanımı Güvenli mi?

Attlas Bt 5045 benzinli zincirli ağaç kesme 45 cm 52 cc a0803006 model ürün, kullanışlı detaylara sahiptir. Testerenin ergonomik ve sağlam bir gövdesi bulunur. Böylece zorlu materyallerin kesimi esnasında elden kayma problemi ortadan kalkar. Ağaç kesme aparatının üretimi sırasında güvenlik detayları esas alınmıştır. Ürün, yüksek titreşimi önlemek için özel tutacaklara sahiptir. Böylece nesnelerin kesimi esnasında titreyerek elden düşme tehlikesine karşı korunmuş olursunuz. Attlas Bt 5045 benzinli zincirli ağaç kesme 45 cm 52 cc a0803006 model ürünün maksimum güvenlik sağlayan özelliklerinden biri de geri tepme korumasıdır. Bu sayede nesneleri keserken makinenin geri teperek kontrolden çıkması engellenir. Güvenli kullanım olanakları ile dikkat çeken ürün, birçok profesyonel kullanıcı tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Attlas Benzinli Zincirli Ağaç Kesme 45 Cm 52 Cc Kaliteli mi?

Attlas ağaç motoru yorumları incelendiğinde ürünün kalitesini ortaya koyduğu görülür. Bu cihazın üretim aşamasında kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Böylece maksimum performans sunarken kalitesinden ödün vermez. Ağaç kesme motorunun zincir gerginlik seviyesi oldukça yüksektir. Kesim esnasında çalışan kaliteli zincirler sayesinde işlem yarım kalmaz. Motorlu testerenin güvenliği sağlamak amacıyla ani zincir freni koruması bulunur. Böylece işlem esnasında kendi motorunu ve kullanıcıyı korumayı başarır. Attlas benzinli testere fiyatları da kalitesini belirleyen başlıca unsurdur. Ürün, sunduğu maksimum performansa göre oldukça makul bir fiyata sahiptir. Ağaç kesme motoru, kaliteli üretim detayları sayesinde uzun yıllar kullanılabilir. Böylece kullanıcıyı ekstra ürün maliyetinden korumayı başarır. Cihazı bahçe ve orman gibi ağaçların yoğun olduğu alanlarda düzen sağlamak amacıyla tercih edebilirsiniz. Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulan bu ürünü kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.