Genel Markalar Sünger Zımpara 98x123x10 180 Kum

50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
94,95 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Sünger Zımpara 98x123x10 180 Kum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalburdayız Satıcı Ünvanı: HAKAN YALÇINKAYA İNŞAAT MALZEMELERİ TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454166189200001 Vergi Kimlik Numarası: 4541661892
    Bu ürün Nalburdayız tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler: * Silikon karbit aşındırıcı tanecikli ve kalitelidir. * Esnek sünger yapısı uzun süreli kullanım sunar. * 2 taraflı aşındırıcı özelliğe sahiptir. * Avuç içine uygunluğu ile girinti & çıkıntılarda mükemmel çalışlma imkanları sunar. * Metal, ahşap veya plastik yüzeylerde çalışmak için idealdir. * Kullanıldığı pazarların yanı sıra sıva ve fiberglass malzemelerin zımparalanması için de tercih edilir. * Su ile yıkanıp birçok kez kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver