Atiker Isı Sensörü Seti

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
11 saat 11 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23 saat 11 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23 saat 11 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Atiker Isı Sensörü Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALO GARAJ Satıcı Ünvanı: MTS OTO GAZ MAKİNA MÜHENDİSLİK OTOMOTİV TEKSTİL MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0035011222900016 Vergi Kimlik Numarası: 0350112229
    Bu ürün ALO GARAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ATİKER MULTIFAST ATİKER NANOFAST ATİKER NEWMULTİFAST ATİKER SAFEFAST ATİKER ELİT ATİKER GOLD ATİKER GRAND ATİKER MİCROFAST ATİKER SAFEFAST ATİKFAST ATİKER FAST100 sistemlerde kullanılmaktadır. Satın aldığınız ürün koruma kutusunda ve faturası ile tarafınıza gönderilmektedir. Tüm ürünlerimizde hafta içi verilen siparişler"de Tüm Türkiye’ye ücretsiz ve aynı gün kargoya teslim edilmektedir. Satın aldığınız ürün arızalı çıktığı taktirde, en geç 3 gün içerisinde tarafımıza gönderdiğiniz taktirde birebir değişimi yapılır. Satıcıya soru sor üzerinden sorularınızı bize dilediğiniz zaman iletebilir, ihtiyaç duyduğunuz ürünler hakkında hızla destek alabilirsiniz. Garanti süresi, adınıza düzenlenen fatura tarihinden itibaren başlar ve 1 yıldır. DİKKAT : Motor kısmında oluşan yüksek ısıdan ecu kablo tesisatlarında zamanla kavrulma görülmektedir, kavrulan ecu tesisat kablolarında kısa devre riski yüksektir, eğer aracınızda kısa devre var ise yeni veya 2.el ECU, Map Sensörü , LPG Düğmesini araca takar takmaz kısa devre olup ürünün arızalanmasına sebep olacaktır. Bu gibi durumlarda ürünler garanti kapsamı dışında kalır.
Geri Bildirim Ver