AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 Metre Android Uyumlu Su Geçirmez Özellikli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 Metre Android Uyumlu Su Geçirmez Özellikli

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Portatif olarak taşınabilen profesyonel video kamera, kablo şeklinden dolayı yılan biçimine sahip bir tasarımdan oluşur.
  • Girilmeyecek dar ve zorlu alanların yanı sıra ulaşılamayacak yerlere kolayca girebilen 6'lı kamera sistemi, 20 mm kablosu ile rahatlıkla görüntü alınmasını sağlayan sistemden tasarlanmıştır.
  • Çok çeşitli kullanım alanlarına sahip olan küçük vlog kamerası, LED ışık özelliği ile karanlık ortamların da kurtarıcısıdır.
  • Vlog çekmek için kamera kullanımlarında tercih edilen kablo
  • kaynak çalışmaları, boru hattı, arkeoloji kazıları, kanalizasyon muayene, kulak, burun ile boğaz tedavisi, otomotiv gemi muayene veya lokal çatlakların tespiti gibi alanlarda da değerlendirilebilir.
  • Sudan etkilenmez IP67 özellik taşıyan 360 video kamerası, OTG kablosu sayesinde bilgisayarda da kullanılabilir.
  • 640x480 çözünürlükteki full HD video kamera, 3 cm ve 8 cm arası mesafelerde yüksek görünüm imkanı sağlar. En iyi 6 cm uzaklıktaki alanları taramada ve görüntülemede etkindir.
  • İçerisinde 1 adet Micro USB arabirim adaptörü yer alan kompakt video kamera, kauçuk malzemeden üretilir.
  • Toza ve kire karşı dayanıklı olan bilgisayar video kamerası, uzun süreli kullanımda oluşabilecek sıcaklığa kadar dirençlidir.
  • Su altı video kamerası, kancalı aparatı sayesinde dar alanlarda sıkışan nesneleri kolaylıkla çıkarmanızı destekler.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Su Geçirmez

Endoskop yılan kamera fotoğraf ve video çekme sektöründe en önde gelen markalaşmış drone sistemlerinden biridir. Kullanıcılar tarafından, özellikle video çekme, video kalitesi arttırmak gibi işlemlerde seçim endoskopik yılan kamera kullanımından yana oluyor. Endoskop yılan kamera Android kullanımda son derece kolaylık sağlamaktadır. İnsanları zor video çekimlerinden kolay bir sisteme kavuşturduğu gibi kolay ve hızlı bir şekilde de uygulaması yapılmaktadır. AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez PRA-489062-2861 seçenekleri arasında farklı uygulama alanlarına hitap edebilen, farklı ürünlere, tasarımlara ve video çekme sistemine sahip olan, farklı ürünler ve farklı aparat çeşitleri bulunmaktadır. Su geçirmez Kamera markaları arasında kapsamlı modeller bulunabildiği gibi küçük kapsamlı ürünlerde bulunmaktadır. Kamera tavsiye ve endoskop yılan kamera öneri modelleri sıkça ve yaygın bir şekilde tercih edilen AteşTech ürünlerindendir.

  • Kolay kullanım
  • Farklı kullanım imkanı
  • 20m

AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez PRA-489062-2861 Kullanımı

AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez PRA-489062-2861 Kullanımı

Endoskop yılan kamera Android cihaz uyumlu bu fazlalık sayesinde Dji ürünleri, özellikle video çekme, Youtube sektöründe en önde gelen uygulamalardan biridir. Dji ürünleri kullanıcılar tarafından oldukça sevilen ve tercih edilen video çekme ürünleri arasındadır. Son derece rahat uygulaması olması ve bunun yanı sıra oldukça kolay uygulama şekliyle kullanıcılar oldukça memnun kalmaktadırlar. Dji l markasında kullanılan Endoskopik yılan kamera ve uygulama çeşitleri arasında farklı çekim çeşitlerine hitap edebilen, farklı Dji ürünü ve farklı özelliklere sahip olan, farklı uygulamalara özel ve farklı ağırlıklara uygun olarak elde edilmiş birçok çeşit bulunmaktadır. AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez satın al adımlarını takip ederek ürüne sahip olabilirsiniz.

AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez PRA-489062-2861 Özellikleri

AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez PRA-489062-2861 Özellikleri

Endoskopik yılan kamera kullanımında ve sistem uygulamaları arasında bulunan bu çeşitlilik sayesinde farklı tarzlara ve zevklere hitap edebilen, farklı ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan endoskopik yılan kamera seçeneklerine kolayca ulaşabilirsiniz. Video çekme ve kaliteyi arttırmak için uygulanan Dji drone kullanımı ve uygulama önerileri, endoskop yılan kamera de ve video çekme özelliklerine uygun şekilde hazırlanmıştır. Aynı zamanda kullanımların rahat şekilde uygulanmasını sağlayacak, kullanım tipinize uyacak ürün modelleri de bulunmaktadır. Bu modeller arasından size en uygun Dji ürün seçeneğine kolaylıkla ulaşabilir rahat alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Endoskop yılan kamera ve ürün modelleri arasından farklı çekim seçenekleri için üretilmiş olan, farklı ürünlere, endoskop yılan kamera Android diğer kamera çeşitlerine ve tasarımlara sahip olan birçok model bulunmaktadır. Çok hassas çekimler için model seçenekleri bulunurken normal çekimler ve fotoğraflar içinde model seçenekleri bulunmaktadır. Dji ürünleri aynı zamanda tasarımları ile oldukça şık görünürler. Farklı modelleri ile farklı çekim seçeneklerine hitap edebilen endoskop yılan kamera Android cihaz uyumlu çekim sistemleri arasından her çekim modeline uygun endoskop yılan kamera Android ve aksesuar ürünleri bulunmaktadır.

AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez PRA-489062-2861 Yorumları ve Fiyatları

AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez PRA-489062-2861 Yorumları ve Fiyatları

Su geçirmez kamera ürünleri arasından endoskop yılan kamera Android cihaz uyumlu gibi ürünlerde de AteşTech ürünleri arasından sıkça tercih edilen endoskop aksesuar ürünleri arasındadır. Endoskopik yılan kamera ürün çantası ve diğer taşıma aparatları gibi ürünler ise kolay kullanım tasarımları ile popüler olan ve sevilerek kullanılan ürünlerdendir. Birçok farklı özelliğe sahip olan AteşTech ürün modelleri arasından her ihtiyaca, tercihe ve tarza uygun modeller bulunur. Endoskop yılan kamera ürünleri seçilirken ürünlerin özelliklerine dikkat edilmeli ve alınacak olan ürün modelinin ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığına ve kullanacak olan kişinin kullanım şekline uyup uymayacağına dikkat edilmelidir. AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez PRA-489062-2861 çeşitleri birçok farklı alanda kullanıldıklarından son derece pratik ürün modelleridir. Endoskopik yılan kamera fiyatları ve performansı ile kullanıcılarının beğenisini alır. AteşTech ürün ve aksesuar modellerinin farklı çeşitleri uzun süreli kullanım ömrü sunmaktadır. Birçok çeşidi bulunan endoskop yılan kamera dilenen yerde ve zamanda pratik bir şekilde hazır haline getirilerek kolayca kullanılabilir. Endoskop kamera fiyatları ürünlerin özellik ve detaylarına göre farklılık gösterebilir. AteşTech Endoskop Yılan Kamera 20 m Wifi Android Uyumlu Su Geçirmez yorum ve görüşleri okuyabilir, kullanıcı deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.