ataşbey Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Kesme Tıraş Makinesi 609

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ataşbey Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Kesme Tıraş Makinesi 609

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TECHSHOPPING Satıcı Ünvanı: HASAN ŞOR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140658547
    Bu ürün TECHSHOPPING tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sağlık ve hijyen nedeniyle iadesi kabul edilmeyen ürün kategorisindedir. Kuaförlerin Tercihi Bu Ürün Hem Evler De Hemde Kuaförler De Kullanılmak Üzere Tasarlanmış Profesyonel Saç Kesme, Ense Favori Düzeltme Makinesidir. Uzun Ömürlü Paslanmaz Çelik Alaşım, Hem Kesme Hem Düzeltme İçin Kesici Dişler... Daha Güçlü Motoru Ve Mükemmel İzolasyonu Sayesinde Daha Sessiz Çalışır. Ergonomik Yapısı Ve Harika Tasarımı İle El Tarafından Kolay Kavranır Ve Kayma Yapmaz. Profesyonel Elmas Keskinliğinde Bıçaklar Şarj Edilebilmesi Sayesinde Kablosuz Kullanım Olanağı Tam Şarj Sonrasında 60 Dakika Kullanılabilir Dayanıklı Batarya Hassas Kesim İçin Paslanmaz Çelik Bıçaklar Açma/Kapama Anahtarı 2 Fonksiyonlu Hız Süper İnce, Hafif Ve Sessiz 4 Ayarlı Plastik Başlık Temizleme Fırçası Yağ ÜRÜN TANITIM VİDEOSU :

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Vücut
  • Renk Gri
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Ataşbey Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Kesme Tıraş Makinesi

Erkeklerin makyaj malzemesi olan tıraş makineleri çok sık kullanılan aletlerin başında gelir. Kullanışlı ve jilet gibi keskin bıçaklarıyla sakallarınıza istediğiniz şekli rahatlıkla verebileceğiniz bir yapıya sahip olan Ataşbey 609 profesyonel şarjlı tıraş makinesi ihtiyaçlarınızı karşılar. Bütçe dostu olduğu için birçok müşterinin tercih ettiği Ataşbey profesyonel şarjlı saç sakal kesme tıraş makinesi 609 ATS0004 kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Sizi mutlu edecek bir yapıya sahip olan Ataşbey profesyonel şarjlı saç sakal kesme tıraş makinesi yarı yolda bırakmaz. Sadece sakallarınız için değil saçlarınızı kesmek için de kullanabileceğiniz bu model sayesinde berber masrafından kurtulabilirsiniz. Kullanışlı özelliklerinin yanı sıra ergonomik tasarımı sayesinde tıraş süresini azaltarak zamandan tasarruf yapmanıza yardımcı olan bu ürünün özellikleri şu şekildedir:

  • Yüksek teknolojili bıçaklar
  • Uzun süre çalışma süresi
  • Paslanmaz çelik yüzey

Ataşbey Profesyonel Şarjlı Tıraş Makinesi Özellikleri

Ataşbey Profesyonel Şarjlı Tıraş Makinesi Özellikleri

Pratik, hızlı, uzun kullanımı ile sizi yarı yolda bırakmaz ve zorlu görevleri bile ustalıkla hallederek profesyonel kullanım sağlar. Bıçaklarının keskinliği ile hem saç hem de sakallarınızı eşit bir biçimde keser. Bataryası dolduğu zaman 1 saat kesintisiz çalışma imkanı sunar. Yanında gelen 4 başlık sayesinde istediğiniz uzunlukta kesim yapabilirsiniz. Temizlik için yanında gelen yağ ve fırçası ile kolayca temizliğini yapabilir, gönül rahatlığı ile bir sonraki tıraşa hazır edebilirsiniz. Ataşbey profesyonel şarjlı saç sakal kesme tıraş makinesi kullanan müşterilerin, makine hakkında yaptıkları yorumlara bakabilir, ideal kullanım şeklini oluşturmak adına fikir edinebilirsiniz. Müşteri yorumları sayesinde ulaşabileceğiniz detaylı bilgiler ile siz de Ataşbey tıraş makinesini gönül rahatlığı ile kolaylıkla temin edebilir, uzun yıllar sürecek kullanım deneyimine hemen erişebilirsiniz.

Ataşbey Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Kesme Avantajları

Ataşbey Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Kesme Avantajları

Bu ürün pratik ve kolay kullanımı ile size zamandan tasarruf etmeyi sağlar. Aynı zamanda kaliteli üretimi sayesinde uzun yıllar kullanıma elverişli olan Ataşbey profesyonel şarjlı saç sakal kesme makinesi işinizi kolaylaştırır. Ataşbey tıraş makinesi yorumları makinenin kalitesine ya da uzun ömürlü oluşuna dair size bilgi verir. Bu sayede Ataşbey profesyonel şarjlı saç sakal kesme tıraş makinesi güvenle satın alınabilir. Her türlü saç kesme ve düzeltme için oldukça kullanışlıdır. Uzun ömürlü kullanımının yanında çelik alaşım yapısı, kesme ve saç düzenleme için kesici dişleri vardır. Güçlü motoruna rağmen oldukça sessiz çalışır. Elle kolay kavranabilmesi daha iyi sonuçlar çıkarmada da kolaylık sağlar. Şarjlı oluşu kablo derdinden kurtarır ve rahat bir tıraş imkanı sunar. Siz de Ataşbey tıraş makinesi ile evdeyken bile profesyonel saç ve sakal kesimi yapabilirsiniz.

Dikkat Çekici Ataşbey Tıraş Makinesi Fiyatları

Dikkat Çekici Ataşbey Tıraş Makinesi Fiyatları

Ataşbey profesyonel şarjlı saç sakal kesme tıraş makinesi uygun fiyatları ile hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir ürün olduğu için birçok müşterinin tercihleri arasındadır. Ataşbey profesyonel şarjlı saç sakal kesme tıraş makinesi fiyatları bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kaliteli bir içeriğe ve yüksek performansa sahip olmasına rağmen fiyatları bütçe dostudur. Müşteriler tarafından yapılan yorumlar ve incelemeler ele alındığında istenen sonucu verdiği görülür. Ürünün daha detaylı bilgilendirmesi ve tecrübelerini merak ederseniz alt kısımdan yorumları inceleyebilirsiniz. Bir ürünü iyi yapan o ürünü kullananların deneyimidir. Bu yüzden Ataşbey profesyonel şarjlı saç sakal kesme tıraş makinesi yorumları da müşterilerin incelemesi için kullanıma açıktır. Siz de Trendyol’da bulunan müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde gönül rahatlığıyla ürünü tercih edebilirsiniz.