Atari Süper 8 Bit Atari

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Atari Süper 8 Bit Atari

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELVİTA Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM ÖZTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7070266380
    Bu ürün ELVİTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği Süper 8 bit game (atari) 2 oyun kolu oyun yüklü paket içeriği -8 bit oyun konsolu -2 adet kablolu joystick -1 adet silah -adaptör -televizyona bağlantı için kablo(sarı-Kırmızı ses ve görüntü kablosu) tüm oyunlar makinenin içindedir.Menüsünden istediğiniz oyunu seçip oynayabilirsiniz. bu ürün 8-Bit grafik görüntüsü ve ses çıkışı sağlar. Menüden istediğiniz oyunu seçerek oynayabilirsiniz. lcd ekran televizyonlarda ürünün tabancası çalışmaz fakat diğer fonksiyonları sorunsuz çalışır. Tabancası yalnızca eski tip tüplü televizyonlarda çalışır. Yüklü olan oyunlar aşağıda ki gibidir . Contra 2 Süper mario Duck hunt Double dragon 2 Kage legend Gradıus Dınorıkı Twenn bee Galaxıan Battle cıty F1 race Soccer Conte energy 100 metres Clay shootıng

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Atari Süper 8 Bit Atari

Çocuklar oyun oynayarak kendini keşfeder ve geliştirir. Farklı oyunlar keşfetmek, çocuğunuzun hayal gücünün gelişmesine yardımcı olur. Zengin paket içeriği sayesinde Atari Süper 8 bit atari 8118123123, beğeni toplar. Süper Mario, F1 Race, Duck Hunt gibi birçok oyun, konsol içinde yüklüdür. 2 adet kablolu konsol kolu ve 1 adet silah aksesuarı bulunur. Farklı içerikler için farklı aksesuarlar almanıza gerek kalmaz. Bu sayede avantajlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Bağlantı için ihtiyacınız olan ses ve görüntü kablosu, modelin içinde yer alır. Ürünü televizyonunuza bağlamak için ekstradan bağlantı kablosu satın almanıza gerek kalmaz. Aynı zamanda bağlandıktan sonra ekstra bir kurulum gerektirmez. Bu sayede çocuğunuz, menüden istediği içeriği seçerek hemen oynamaya başlayabilir.

  • Farklı oyun seçenekleri
  • Kolay kurulum
  • 8 bit grafik görüntüsü

Kullanışlı ve Pratik Atari Süper 8 Bit Atari Özellikleri

Kullanışlı ve Pratik Atari Süper 8 Bit Atari Özellikleri

Çocuklar, sürekli aynı oyunları deneyimlemekten sıkılabilir. Sürekli farklı bir içerik satın almak, maliyetli bir süreç olabilir. Ancak çocuğunuzun gelişimi için çeşitli oyunlar oynaması oldukça önemlidir. Atari Süper 8 bit atari, çocuğunuzun farklı içerikleri keşfetmesine yardımcı olur. İçerik çeşitliliği sayesinde çocuğunuz keyifli vakit geçirebilir. Birbirinden farklı oyunlar oynayarak çeşitli alanlarda kendini geliştirir. Atari Süper, eğitici ve eğlenceli bir deneyim yaşatır. Konsolun içinde yüklü olan içerikleri menüden seçmek mümkündür. Televizyonunuza kolayca bağlanan bir kuruluma sahiptir. 8 bit atari, oyun oynayabilmek için ekstradan aksesuar satın almanızı önler. İçerikler, 8 bit grafik görüntüsü ile beğeni toplar. Kaliteli ses çıkışı sağlayarak dikkat çeker. Oyunlar için ekstradan kurulum yapmanız gerekmez. Çünkü tüm içerikler, konsola yüklü olarak gelir. Bu ürünü satın alarak çocuklarınızla eğlenceli bir vakit geçirebilirsiniz.

Dikkat Çeken Atari Süper 8 Bit Atari Yorumları

Dikkat Çeken Atari Süper 8 Bit Atari Yorumları

Çocukların gelişimi için oyun oynamaları önemlidir. Çocuğunuz farklı oyunlar oynayarak el becerilerini geliştirebilir. Bu ürün çocuklarınızın hayal gücüne geliştirmelerine yardımcı olur. Ancak çocuğunuz sürekli aynı içerikleri oynamaktan sıkılabilir. Atari 8 bit, içerisinde birçok farklı oyun barındırır. Konsolun içerisinde Süper Mario, Contra 2, Double Dragon 2 gibi çeşitli içerikler vardır. İçerik çeşitliliği sayesinde dikkat çeken bir üründür. Sürekli farklı oyunlar satın almak zorunda kalmazsınız. Bu özelliğiyle avantajlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Çocuğunuzun eğlenceli vakit geçirmesi için ihtiyacı olan her şeyi sağlar. Pakete dahil olan ses ve görüntü kablosu sayesinde kolayca televizyonunuza bağlayabilirsiniz. Nostaljik atari keyfini pratik bir şekilde evinize getirir. Kolay kullanımı sayesinde Atari Süper 8 bit atari yorumları olumlu yöndedir. Müşteri yorumlarından yararlanarak ürünün performansı hakkında fikir edinebilirsiniz.

Avantajlı Atari Süper 8 Bit Atari Fiyatları

Avantajlı Atari Süper 8 Bit Atari Fiyatları

Atari Süper 8 bit atari fiyatı, ürünün tüm özellikleri düşünülerek belirlenir. Atari, oldukça pratik bir ürün olmasıyla öne çıkar. Bu konsol, yüksek çözünürlüklü içerikleriyle beğeni toplar. 8 bit kalitesiyle birçok kişinin tercihidir. Yüksek ses çıkışı, ürünün dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Konsolun içinde bulunan aparatlar, içerikleri denemeniz için ideal araçlardır. Renkli ve eğlenceli menü ekranı ile çocukların ilgisini çeken bir konsoldur. Bu avantajı sayesinde çocuğunuzla birlikte oyun oynayabilirsiniz. Bu ürün çocuğunuza ve size keyifli bir oyun deneyimi yaşatır. Nostaljik atari kalitesini modern içerikler ile birleştirir. Ürünün kolları, pratik ve rahat bir tutuş sağlar. Her yaşa hitap eden net ve anlaşılır tuşlara sahiptir. Farklı oyun seçenekleriyle öne çıkan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.