Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Özellikler Mat doku ve ergonomik konfor düğmeleriyle size mükemmel bir oyun deneyimi sunacaktır. Kolay taşınabilir, istediğiniz heryerde oynayabilirsiniz. 400 klasik oyun. 3metre av kablosu ile televizyona bağlanıp daha geniş bir ekranda oyun deneyimi sağlayabilirsiniz. Paket boyutu: Paket ağırlığı: 250 gr Paket içeriği: 1 x oyun konsolu 1x gamepad 1x usb kablosu 1x3metre av kablo 1 x kullanım kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001

Kullanıcılar tarafından oldukça sevilen konsollar günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Oyun atarisi pil kullanım bağlantısı yoluyla oyun oynama imkânı veren bilgisayar kökenli cihazlardır. İki tür oyun atarisi vardır. Bunlardan birincisi televizyonunuza bağlayarak kullanabileceğiniz modeller, ikincisi elinizde taşıyabileceğiniz modellerdir. Televizyona bağlanan modeller güçlüdür ve ailenizle birlikte sürükleyici bir oyun deneyimi sunar. Taşınabilir olan modeller ise nerede olursa olsun oyun tutkusu olan oyun severler için en uygun olan 400 oyunlu mini atari modelidir. Taşınabilir atari sup için herhangi bir ekstra ekipmana ihtiyaç yoktur. Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik satın al işlemini gerçekleştirerek ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Rahat oyun deneyimi
  • Farklı hareket kabiliyetleri
  • Kolay kurulum

Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 Kullanımı

Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 Kullanımı

Bu sayede nerede olursanız olun taşınabilir atari sup 400 ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Nostaljik sup 400 oyunlu atari oyunu dünyada oynanan popüler oyunlar arasında yer alır. Atari sup oyunu olarak birçok kişi tarafından oynatabilme özelliği taşımaktadır. Oyunu oynarken aynı anda birden çok noktanın kontrol edilmesi gerekmektedir. Ataride ekranında bu durumun yetersiz kaldığı noktalar bulunmaktadır. Bu yetersizliklerin önüne geçmek için alternatif araçlar üretilmiştir. 400 oyunlu atari atarinin ekranındaki yetersizlikleri ortadan kaldırmak için tercih edilen araçlar arasında yer almaktadır. Kullanıcılar Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 oyun atarisi kullanarak oyun içerisindeki birçok değişkeni arkadaşıyla aynı anda kontrol edebilir.

Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 Özellikleri

Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 Özellikleri

400 oyunlu mini atari tek bir aparattan oluşabileceği gibi birden fazla aparattan da oluşabilmektedir. Aynı zamanda farklı oyunculara yönelik geliştirilen 400 oyunlu mini atari modelleri de bulunmaktadır. Farklı Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 modellerine uygun tasarlanmış konsollarda bulunmaktadır. Taşınabilir ve kolay kullanılabilir modellerle kullanıcılar her ortamda oyun deneyimini doyasıya yaşar. 400 oyunlu mini atari yüksek kalite ve kolay kurulumları sayesinde en kullanışlı oyun konsolları arasında yer alıyor. Böylece birçok 400 oyunlu mini atari birçok kullanıcının tercihi haline geliyor. Kullanıcılar Pubg oyunu için üretilen konsollar oyunculara parmaklarını daha efektif kullanma imkânı veriyor. 400 oyunlu mini atari yer alan iki adet tetik tuşu, kullanıcıların daha rahat nişan almasına ve ateş etmesine imkân sağlamaktadır. Sizlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış birçok 400 oyunlu atari modelleri bulunmaktadır. Bu atarilerden bir tanesi Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 olarak göze çarpar.

Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 Yorumları

Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 Yorumları

Bu atariler kullanıcılara zarar veremeyecek özellikler taşır. Sahip olduğu küçük boyut ile rahat bir kullanım sağlar. Lego oyununu oynarken telefonunuz çok ısındığı için 400 oyunlu mini atari farklı oyun seçeneklerine sahip ürünlerde bulunmaktadır. Bu 400 oyunlu atari fazla oyun seçeneği ile kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır. Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 modeli yeni nesil atari seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkar. Bu oyun atarilerinin çok yönlü bir kullanım imkânı sağlar. Aynı zamanda Pubg oyun konsolu klavye olan modeller gelişmiş bilek destekleyici özellikleriyle sizlere rahat hareket etme imkânı sunmayı amaçlar. Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik SP001 tuşlar yardımıyla oyun kontrolünü daha rahat bir şekilde elinizde bulundurursunuz. Gelişmiş bir oyun deneyimi için tasarlanan 400 oyunlu atari modellerde bulunur. Bu atari farklı hareket kabiliyetleri ve kullanıcılara rahat bir oyun deneyimi yaşatmak için tasarlanmıştır. Atari Sup 400 Oyunlu 2. Kol 2 Kişilik yorum ve görüşlerini okuyabilir, ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.