Ata Yayıncılık 1. Sınıf Afacan Okuma Yazma Seti (2023-2024 BASIM)

560 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ata Yayıncılık 1. Sınıf Afacan Okuma Yazma Seti (2023-2024 BASIM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATA YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ATA DERS KİTAPLARI YAYINCILIK MATBAACILIK İNŞAAT TARIM HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144003600400013 Vergi Kimlik Numarası: 1440036004
    Bu ürün ATA YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni programa göre hazırlanmıştır. 1. Afacan Dinleme Eğitimi (16 Sayfa) 2. Afacan Çizgi Çalışmaları (32 Sayfa) 3. Afacan ile Okuma Yazma Öğreniyorum (20 Fasikül) 4. Afacan Çalışma Yaprakları 5. Afacan Okuma Dizisi (8 Kitap) 6. Afacan Hece 7. Afacan Matematik 8. Afacan Bağımsız Okuma 9. Afacan Hızlı Okuma 10. Afacan Ara Tatilde 11. Büyük Boy Yazı Defteri 12. Okuma Belgesi 13. Silinip Yazılabilen Tahta (28x20) Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Osman Şahin
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Ata Yayıncılık - Afacan 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Öğrenciler birinci sınıftan itibaren yardımcı kaynaklara ihtiyaç duyarlar. Bu kitaplar okulda öğrenilen bilgilerin daha kalıcı hâle gelmesi ve çocukların başarıyı elde etmesi için gereklidir. Ata Yayıncılık Afacan Okuma Yazma Seti de 1.sınıfa başlayan çocuklar için hazırlanan bir yardımcı kitaptır. Kitap okuma-yazmayı yeni öğrenen çocukların derste öğrendikleri konuları pekiştirmesini sağlar. Okuma dizisi, hızlı okuma, Afacan Hece gibi kitapların yer aldığı set öğrencilerin ilerleyen dönemlerdeki eğitim hayatları için son derece önemli bir kaynaktır. Çocuklara hızlı okuma ve okuduğunu anlama alışkanlığı kazandıran kitap, dikkat ve zeka gelişimine de katkı sağlar. Çizgi çizme egzersizleri sayesinde yazıların düzgün ve muntazam olmasına yardımcı olur. Afacan Okuma Yazma Seti özellikleri:

  • Yayınevi: Ata Yayıncılık
  • Sayfa Sayısı: 999
  • Sınıf: 1. sınıf

Afacan Okuma Yazma Seti’nin Genel Özellikleri Nelerdir?

Ata Yayıncılık - Afacan 1. Sınıf Okuma Yazma Seti

Okuma-yazma 1. sınıfta öğrenilir. Okuma yazmayı öğrenmek çocuklar için zorlu bir süreç olabilir. Çünkü verimli bir çalışma gerektirir. Bu nedenle okulda öğrenilen bilgilerin sonrasında da tekrar edilmesi ve konuların pekiştirilmesi önemlidir. Ata Yayıncılık tarafından yayınlanan Okuma Yazma Seti, çocukların pratik yapmalarına yardımcı olur. Ata Yayıncılık tarafından 1.sınıf seviyesinde hazırlanan kitaplar bu sette bir araya getirilir. Okuma Yazma Seti içerisinde tam 17 adet kitap yer alır. Dinleme Eğitimi, Çizgi Çalışmaları, Bağımsız Okuma ile Dikkat ve Zekâ Ata Yayıncılık Afacan Okuma Yazma Seti içerisindeki kitaplardan bazılarıdır. Ayrıca set içinde çalışma yaprakları, eğitim CD’si ve silinip yazılabilen tahta gibi destekleyici materyaller de bulunur.

Afacan Okuma Yazma Seti Öğretici midir?

1.sınıf seviyesindeki öğrenciler için hazırlanan Afacan Okuma Yazma Seti, çocukların pratik yapmalarını sağlar. Ata Yayıncılık tecrübesi ile bir araya getirilen bu kitaplar, alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanır. Öğrenciler bu set ile hem keyifli vakit geçirir hem de hızlı okuma, kodlama, matematik ve heceleme gibi konularda kendilerini geliştirirler. Çocuklar bu set ile 16 sayfa dinleme eğitimi alabilirler. Ayrıca 32 sayfa da çizgi çalışması yapabilirler. Çizgi çalışması yapan öğrenciler bu sayede muntazam ve okunaklı yazılar yazabilirler. 8 kitaptan oluşan Afacan Okuma Dizisi, kitap okuma alışkanlığı kazanılması üzerinde de etkilidir. Çocuklara hızlı okuma, okunaklı yazma, zekâ ve dikkat gelişimi, motor becerilerin kazanılması gibi faydaları olan set, son derece öğretici ve kaliteli bir yardımcı kaynaktır.

Afacan Okuma Yazma Seti Kimlere Hitap Eder?

Afacan Okuma Yazma Seti, 1.sınıf öğrencilerine yöneliktir. Öğrencilerin okumayı ve yazmayı hızlı ve etkili bir şekilde öğrenmesi için ders dışında da pratik yapmaları gerekir. Sette yer alan kitaplar aracılığıyla öğrenciler yazı yazmayı deneyimlerler ve basit matematik işlemlerini öğrenir. Heceleme yapmayı öğrenen çocukların dinleme egzersizleri ile zekâ ve dikkat becerileri de gelişir. Çizgi çalışmalarının yer aldığı kitap sayesinde öğrenciler muntazam bir şekilde çizmeyi öğrenirler. Bu egzersiz, bir süre sonra yazının düzgün ve okunaklı olmasına katkı sağlar. Ata Yayıncılık 1. Sınıf Afacan Okuma Yazma Seti, Trendyol’da oldukça uygun bir fiyata satışa sunulur. Okuma yazma setini çocuğunuza hediye edebilir ve bu sayede evdeki vaktini verimli bir şekilde geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Trendyol üzerinden Ata Yayıncılık 1. Sınıf Afacan Okuma Yazma Seti yorumlarına ve tavsiyelerine ulaşabilirsiniz. Setten daha önce faydalanan kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Siz de Trendyol’dan kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Birkaç tıkla pratik bir şekilde alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz.