GÖNÜL YAYINCILIK 1.sınıf Ilk Okuma Dizisi(SES GRUPLARINA GÖRE DÜZENLENMİŞ)

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GÖNÜL YAYINCILIK 1.sınıf Ilk Okuma Dizisi(SES GRUPLARINA GÖRE DÜZENLENMİŞ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TREND KİTAP Satıcı Ünvanı: KAZICI KARDEŞLER TEKSTİL ÜRN.KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT VE GIDA ÜRN.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541047109500017 Vergi Kimlik Numarası: 5410471095
    Bu ürün TREND KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1.SINIF AFACAN İLK OKUMA DİZİSİ(SES GRUPLARINA GÖRE DÜZENLENMİŞ)

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ata Yayıncılık evony111 Ses Gruplarına Göre Düzenlenmiş 1. Sınıf İlk Okuma Dizisi

Gönül Yayıncılık Sen De Oku Elakin 8 kitap ilk okuma dizisi 1. sınıf, eğitim hayatına yeni başlayan minikler için özel olarak oluşturulur. Söz konusu okuma dizisi, 6-7 yaş grubu çocuklar için uygundur. 2022 basım olan bu set, ilkokul 1.sınıf öğrencilerinin okul müfredatıyla uyumludur. Gönül Yayıncılık 1. sınıf Sen De Oku Elakin ilk okuma dizisi, 8 ayrı kitaptan oluşur. Kitapların her biri, ses gruplarına göre düzenlenir. Düzenlenen ses gruplarında heceler renklendirilir. Bu sayede, okumayı yeni öğrenen çocukların kelimeleri çözümlemesi kolay hâle gelir. Bu kaynak kitap, sesleri tanıma ve ayırt etme noktasında çocuklara yardımcıdır.

  • 2022 basım ve 1. sınıf okuma kitabı
  • 8 eserden oluşan Sen De Oku Elakin seti
  • Ses gruplarına göre düzenlenmiş renkli kelimeler

Gönül Yayıncılık Sen De Oku Elakin’in İçeriği Nasıldır?

Gönül Yayıncılık Sen De Oku Elakin’in İçeriği Nasıldır?

Gönül Yayıncılık Sen De Oku Elakin 8 kitap ilk okuma dizisi 1. sınıf, kaliteli içeriği sayesinde ebeveynlerin ve öğrencilerin beğenisini kazanmayı hedefler. Bahsi geçen okuma seti, 8 ayrı kitaptan oluşur. Bu kitaplar, birbirinin devamı niteliğindedir. Kitapların 5 tanesi ses gruplarına yönelik okumalardan oluşur. Diğer eserler ise hikâye anlatımı yapar. Elakin, ilk okunması gereken eserdir. Kolay öğrenilen bu sesler, tekrar edilerek hafızaya yerleşir. Sonrasında Omutüy, Örıdsb, Zçgşcp sırasıyla okunabilir. Bu sayede, tüm alfabenin ses grupları öğrenilmiş olur. Arif’in Maceraları 1-2-3 şeklinde sıralanan diğer eserler, okumanın bütünsel bir hâl alması için hazırlanır. Profesyoneller tarafından oluşturulan içerik, son derece işlevseldir. İlk kez okuma yapacak öğrencilerin, temel oluşturma amaçlı olarak bu kaynaktan yararlanması önerilir.

Gönül Yayıncılık 1. Sınıf Okuma Dizisi Faydalı mıdır?

Gönül Yayıncılık 1. sınıf ilk okuma dizisi 8 kitap, okulda görülen derslerin tekrarı açısından önem taşır. Bahsedilen kitapta kullanılan kelimeler, günlük yaşantıda sık karşılaşılan kavramlardır. Görsellerle desteklenen anlatım, öğrencilerin keyifli zaman geçirmesine yardımcı olur. Gönül Yayıncılık 1. sınıf Sen De Oku ilk okuma dizisi 8 kitap, 128 sayfadan oluşur. Son derece eğitici olan bu içerik, çocukların kelime bilgisini artırır. Hecelemeyi öğreten bu set kitapları, kolay bir şekilde okumaya hazırlık yaptırır. Küçük parçalarla başlayan etkinlikler, kelime sayısı çoğalarak devam eder. Bu sayede, uzun cümlelerin de çözümlenmesi mümkün hâle gelir. Dik temel harflerle hazırlanan kitaplar, sağ üst köşelerindeki sayı sıralamasına uygun olarak okunmalıdır. Okula yardımcı bir set olduğu için, öğretmenler tarafından büyük oranda tercih edilir.

Gönül Yayıncılık 8 Kitaplık Okuma Dizisi Kimlere Hitap Eder?

Gönül Yayıncılık Sen De Oku Elakin 8 kitap ilk okuma dizisi 1. sınıf, ilkokula yeni başlayan çocuklara hitap eder. Okulda okuma yaparken kullanılabilecek bu set, öğretmenler tarafından beğenilmeyi hedefler. Bu kaynak, 6-7 yaş aralığındaki çocukların, okuma temellerini doğru atmasını destekler. Sağlam yapısı ve kaliteli kağıt materyali sayesinde, dağılmaz. Bu set kitapları, anasınıfına giden çocuklara ilkokul hazırlığı yaptırmak için de kullanılabilir. Zengin içeriği, 128 sayfa okuma yapılmasına olanak tanır. Son 3 kitabın içinde hikâyelerin bitiminde soru bölümleri bulunur. Bu sayede, çocuğun okurken anlama yeteneğinin de gelişmesi istenir. Gönül yayıncılık 1. sınıf Sen De Oku Elakin ilk okuma dizisi 8 kitap fiyatı, hemen her bütçeye uygundur. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Gönül Yayıncılık 1. sınıf Sen De Oku Elakin ilk okuma dizisi 8 kitap yorumlarını inceleyebilirsiniz. İndirimlerden faydalanarak hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.