HİT Haşere Ve Hamamböceği Jeli 20 gr Hit Anti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HİT Haşere Ve Hamamböceği Jeli 20 gr Hit Anti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün İsmi: HIT Anti Hamamböceği Jeli 20 Gr Kullanım Alanı: HIT Anti Hamamböceği Jel'in ana aktifi olan Fipronil
  • Yem katkısı içeren formülüyle temas ve sindirim etkili olarak 0,09 gr uygulama dozu ile 60 gün etki göstererek hamamböceklerinin kontrolünü sağlar. HIT Anti Hamamböceği Jel, hamamböceği mücadelesi için geliştirilmiş jel formunda bir yemdir.Lekesiz, kokusuz, zahmetsiz ve kullanımı kolaydır. Mutfak tezgahları, dolap ve raf arkaları, elektrik tesisatları ve su boruları altları, nemli yerler, duvar çatlakları vb. gibi yerlere uygulanır. Ambalajı açılmış ürünü 3 ay içerisinde kullanınız.Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Ağzı kapalı ürünün uygun sıcaklıkta 25 C arasında, raf ömrü 2 yıldır. Boyutlar: En: 5,5 cm Boy: 15,5 cm Yükseklik: 3,5 cm Paket İçeriği Adet: HIT Anti Hamamböceği Jeli 20 Gr 1 Adet
Geri Bildirim Ver