ASYA ZENİT Ga 85 Mekanik Kollu 85 Litre Süt Krema Tereyağ Çekme Makinesi

8.750 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASYA ZENİT Ga 85 Mekanik Kollu 85 Litre Süt Krema Tereyağ Çekme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDUDUTİCARET Satıcı Ünvanı: ALİ AYDUDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190043515
    Bu ürün AYDUDUTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asya zenit ga 85 lt klasik süt krema makinası 1.Saatte 85 lt sütten krema üretme kapsitesi Koldan çevirmeli Manuel sistem Topu üzerinde isteğe göre krema ayar imkanı Üzerine monte edilebilir ahşap sandık Ebatlar 40x36x38 Net ağırlık 21.5 kg Asya zenit süt krema makinası krema ayarı Krema ayar vidası sadece son aşamada kullanılır bunu kullanmadan önce tüm parçaların düzgün monte edildiğinden emin olun. Krema ayar vidası fabrika çıkışında düzgün çalışacak şekilde ayarlanmıştır. Süt krema makinesi yapılan ayarı az miktar süt ile deneyiniz. Kullanım talimatlarını ve cihazın temizliğini bu kitapçığında okuduğunuz gibi yapınız. Asya zenit süt krema makinası alman patenti ile türkiye de üretilmekte yaygın servis ağı ile sağlıklı bir şekilde organik tereyağı yapmanızı sağlayan süt makinesidir. Halk arasında kaymak makinesi olarak da bilinir. Süt krema makinesi sütün kremasını diğer bir deyişle yağını sütten ayırır ve yağsız süt veya yarı yağlı süt elde edilir tabi ki ayırdığınız krema birkaç işlem geçirdikten sonra yağ haline dönüşür krema makinesi köylerimizde en çok kullanılan makineler dendir.
Geri Bildirim Ver