ASUS Zen Powerbank ABTU015 4000 Mah Şarj Cihazı - Siyah

320,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASUS Zen Powerbank ABTU015 4000 Mah Şarj Cihazı - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NorthAŞ Satıcı Ünvanı: NORTH TEKNOLOJİ VE E-TİCARET SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632125245600001 Vergi Kimlik Numarası: 6321252456
    Bu ürün NorthAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asus Zen Powerbank ABTU015 4000 Mah Şarj Cihazı - Siyah ZenPower Slim, pürüzsüz yüzeyi sayesinde cebinize rahatlıkla giren, çantanızda rahatça taşıyacağınız
  • akıllı telefonunuzla uyumlu, kolay taşınabilen şarj cihazı. Zarif tasarım, ZenPower Slim'in herhangi bir telefona kolayca entegre olmasını sağlar aynı zamanda şarj ederken sohbet etmekte özgürsünüz. Siyah ya da çarpıcı beyaz renkte mevcut olan ZenPower Slim, farklı tarzlara sahip küçük güç bankası! ASUS PowerSafe Teknolojisi Özel ASUS PowerSafe Teknolojisi, sıcaklığı ölçer, giriş ve çıkış voltajlarını kontrol eder, aynı zamanda şarj ederken maksimum güvenliği sağlamak için kısa devrelere karşı koruma sağlar. Teknik Özellikler Pil Kapasitesi : 4000mAh Boyutlar : 115 x 71 x 8.3 mm Ağırlık : 92gr.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 3000 - 7900
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Siyah
  • Volt 5 - 8 V
Geri Bildirim Ver

Asus Zen Powerbank 4000 Mah Şarj Cihazı ile Bitmeyen Şarj

Cep telefonları her an sevdiklerinizden ve dünyadan haberdar olmanızı sağlayan günümüzün vazgeçilmez ürünüdür. Gelişen teknolojiyle birlikte cep telefonları kabloludan kablosuza geçmiş ve şarjla çalışmaktadır. Farklı özelliklere göre telefonların şarj süreleri değişiklik göstermektedir. Bu sebepten gün içerisinde istenmeyen anlarda priz olmadan bile şarjsız kalmamanın yolu powerbanklerden geçer. Zen powerbank ABTU015 4000 mAh. şarj cihazı priz aramaya ve yanında şarj cihazı taşımaya son vermektedir. Günlük hayatta birçok sorunla baş etmek zorunda kalırken bunlara ek şarjınızın yetip yetmemesini düşünmek istemiyorsanız bu ürün tam sizler için üretilmiştir. Her akıllı telefona kolaylıkla uyum sağlamakta olup zarif ve ince tasarımıyla ilk görüşte bile herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Taşıma kolaylığı ve kullanım rahatlığı ile hayatınızı kolaylaştıracak bir üründür. Kaliteli teknolojisi, zarif tasarımı ve kullanım güvenliği gibi özelliklerine bu sayfadan daha yakından bakabilirsiniz.

  • Teknolojik Özellikleri
  • İnce ve Zarif Tasarımı
  • Kullanım Güvenliği

Asus Zen Powerbank ABTU015 4000 Mah. Teknolojik Özellikleri

Asus Zen Powerbank ABTU015 4000 Mah. Şarj Cihazının Sahip Olduğu Teknolojik Özellikler

Kullanım verimliliğini artıran teknolojik özellikler ile donatılmış Zen powerbank ABTU015 4000 mah.şarj cihazı USB kablo girişlidir. Her akıllı telefona kolayca entegre olması büyük kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Önemli özellikleri arasında ürünün lityum polimer (LiPo) pil teknolojisiyle üretilmiş olması yer almaktadır. 3000-7900 mah. düzeyinde pil gücüne sahip bulunmaktadır. Yüksek pil gücü kalitesiyle gün içerisinde telefonunuzu iki defa şarj etme imkânı sunmaktadır. Zen powerbank ABTU015 4000 mah.şarj cihazı şarjınızı kısa sürede doldurarak telefonunuzu kullanıma hazır hale getirmektedir. Ayrıca şarj sırasında kullanıma uygunluğu bulunan ürün şarj esnasında dahi telefonunuzdaki işlerinizi kesintiye uğramadan devam etmenizi sağlamaktadır. Üst düzey teknolojik donanıma sahip olan bu ürün teknolojik özellikleriyle farkını ortaya koymaktadır. Diğer teknolojik özelliklerini dilerseniz sayfadan inceleyebilirsiniz.

İnce ve Zarif Tasarımıyla Zen Powerbank ABTU015 Şarj Cihazı

İnce ve Zarif Tasarımıyla Zen Powerbank ABTU015 Şarj Cihazı

Asus Zen powerbank abtu015 4000 mah. kullanıcı yorumlarından da yola çıkarak incelendiğinde ürün olumlu geri dönütler almaktadır. Tasarımda estetik ön planda tutulmuş son derece şık bir ürün tasarlanmıştır. Siyah renk seçimiyle de şık görünüşüne klas bir hava katılmak istenmektedir. Kullanım kolaylığı düşünülerek küçük ebatlarda tasarlanmıştır. Kaba ve ağır bir görüntüden uzak durulmak istenmiştir. Diğer bir yandan pürüzsüz yüzey yapısıyla ve dikdörtgen şekil görünümüyle kolaylıkla cepte taşınabilmektedir. Ağır olmayan hafif yapısıyla da çantada taşıma sırasında fazla bir ağırlık yapmadan gün içerisinde rahatça yanınızda bulundurabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her yere götürebileceğiniz bu ürün hayattaki en büyük yardımcılardan biri olmaktadır. Özellikle gün içerisinde cihazlarını şarja takamama durumu olanlar için oldukça kurtarıcı bir görev taşımaktadır. Siz de bu benzersiz ürünü edinerek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

ABTU015 4000 Mah. Şarj Cihazı ile Her Zaman Güvenli Kullanım

Zen Powerbank ABTU015 4000 Mah. Şarj Cihazı ile Her Zaman Güvenli Kullanım

Teknolojik aletler günlük hayatımızı kolaylaştırırken büyük zararlara da sebebiyet verebilmektedir. Her şeyden önce güvenli kullanım sağlamak teknolojik alet seçimlerinde öncelikli kriter olmaktadır. Zen powerbank ABTU015 4000 mah.şarj cihazı ASUS powersafe teknolojisi ile üretilmiştir. Yüksek kalite bu güvenlik teknolojisi ile kullanım sırasında istenmeyen olumsuz durumlar yaşanmamaktadır. Sıcaklık ölçer özelliği ile aşırı ısınmaları önler ve aşırı ısınmalar sonucu oluşabilecek patlama gibi kötü durumların önüne geçmiş olur. Kullanıcı güvenliği ve çevre güvenliği için gerekli tüm tedbirler bu üründe bulunmaktadır. Enerji akışı sırasında giriş çıkışlardaki voltaj değerleri ölçülerek kısa devre gibi kötü durumlar engellenir. Alınan tedbirler neticesinde sizlere güvenli bir kullanım imkânı sunmaktadır. Eğer siz de artık şarj sorunu yaşamak istemiyorsanız Zen powerbank ABTU015 4000 mah.şarj cihazını hemen edinebilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.