ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4

7.599 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vizyon Bilgisayar Satıcı Ünvanı: MUHSİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1850315252200015 Vergi Kimlik Numarası: 4140478819
    Bu ürün Vizyon Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Soket Tipi AM4
Geri Bildirim Ver

ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4

ASUS AM4 TUF Gaming X570-Plus, AM4 soketli ikinci ve üçüncü nesil AMD Ryzen işlemcileri destekleyen AMD X570 yonga seti üzerine inşa edilir. Hız aşırtma yapıldığında 4400 MHz seviyesine çıkabilen 128 GB kapasiteye sahip çift kanallı DDR4 RAM için dört bellek yuvasına sahiptir. Depolama için sekiz SATA III bağlantı noktası ve iki 22110 M.2 yuvası ile donatılır. Her iki yuva da dolduğunda X16/X4'te çalışabilen grafik kartları için iki adet PC 4.0 x16 yuvası ve diğer PCI tabanlı donanımlar için üç adet 4.0 x1 yuvası vardır. ASUS TUF Gaming X570-Plus DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4 fiyatı da müşterilere bütçe tasarrufu imkanı sunar.

  • Geliştirilen güç tasarımı
  • Ultra soğutma
  • TUF Koruması

ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 HDMI Özellikleri

ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 HDMI Özellikleri

X570 ASUS TUF bobinleri ve kapasitörler, yüksek sıcaklık toleransı ve kullanım ömrü ile CPU için sabit güç sağlar. ASUS TUF Gaming X570-Plus DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4 yorumları, iyileştirmelerin yanı sıra, PCIe 4.0'ın eklenmesinin iyi olduğunu gösterir. 4.0, grafik kartları, ağ aygıtları, NVMe sürücüleri ve fazlası için faydalı olan PC 3.0 için bant genişliğini ikiye katlar. Çoklu PCB katmanları, ısıyı kart boyunca kritik bileşenlerden uzaklaştırır. ASUS TUF Gaming X570-Plus DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4 kullananlar yıldırım çarpmalarına ve statik elektriğe karşı koruma için geliştirilen dalgalanma toleransı olduğundan bahseder. PC kasaları ve güç kaynaklarından CPU soğutucularına ve bellek kitlerine kadar çok çeşitli parçalar estetik uyumu garanti eder. Fonksiyonel özellikler sunan ürünü edebilirsiniz.

ASUS DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4 Avantajları

ASUS DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4 Avantajları

4 pinli PWM/DC fan başlığı ile donatılan ASUS anakart, sisteminizi kontrol altında tutmak için bol miktarda soğutma potansiyeline sahiptir. Ayrıca, her şeyi serin tutmak ve yavaşlamayı önlemek için aktif bir yonga seti soğutma bloğu çözümüne ve bir M.2 soğutma bloğuna sahiptir. Her iki PC 4.0 M.2 yuvası da gelişen performans için NVMe RAID destekli 22110 adede kadar SSD kapasitesini destekler. Yüksek bellek frekansları ve düşük gecikme sağlayan optimum bellek izleme düzeni ile ASUS TUG Gaming X570-Plus DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4, ilgi odağı olmayı başarır. DTS Custom, farklı oyunlar için üç dinleme ön ayarı ve stereo kulaklıklar aracılığıyla konumsal ipuçları sunar. ESD korumaları, bileşenlerin ömrünü uzatır ve elektrostatik boşalmaya karşı korur.

Kullanışlı ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 ATX AM4

Kullanışlı ASUS TUF GAMING X570-PLUS DDR4 ATX AM4

Realtek S1200A Codec, stereo hat çıkışı ve girişi için geniş bir ses alanı sunar. cFosSpeed trafik şekillendirme teknolojisine sahip X570 Plus Asus, gecikme azaltma desteği ve sezgisel bir arabirim ekler. Bu sayede hiçbir uzman bilgisi olmadan gecikmeyi 1,45 kata kadar azaltabilirsiniz. Akıcı çevrimiçi oyun için ultra hızlı ağ bağlantısı, FPS oyunları için konum ipuçlarına sahip bozulmayan ses ve bağlı cihazlarla senkronize olan yerleşik RGB aydınlatma dahil olmak üzere deneyiminizi geliştirmek için uzun bir özellik listesiyle eksiksiz, yüksek performanslı bir oyun paketi sunar. Kaliteli malzemelerden üretilen model, uzun süreli kullanım ömrü sunar. Üstün performansı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Trendyol ayrıcalığı ile kolay bir şekilde ASUS TUF Gaming X570-Plus DDR4 HDMI DP M.2 ATX AM4 satın alabilirsiniz.