ASUS Rog Strıx Z490-f Gaming Lga1200 Soket Intel Z490 Anakart

11.783,11 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASUS Rog Strıx Z490-f Gaming Lga1200 Soket Intel Z490 Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dualpazar Satıcı Ünvanı: D.U.A.L. BİLGİSAYAR YAZILIM SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0265065803700013 Vergi Kimlik Numarası: 2650658037
    Bu ürün Dualpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10.Nesil Intel® Core™ masaüstü işlemciler için LGA 1200 soket İyileştirilmiş Güç Çözümü: 12+2 güç aşamasına sahip ProCool II güç bağlantıları, yüksek kaliteli alaşım bobinler ve dayanıklı kapasitörler sayesinde çok çekirdekli işlemcilere destek Optimize Edilmiş Termal Tasarım: U biçimli ısı borusu ile MOS soğutma bloğu, genişletilmiş VRM soğutma bloğu, yerleşik çift M.2 soğutma bloğu, daha iyi soğutma için birlikte gelen fan yuvası. Yüksek Performanslı Ağ Bağlantısı: M.2 soket ile E-key ve Intel® 2.5 Gb Ethernet ile ASUS LANGuard. Oyun için En Kapsamlı Bağlantılar: HDMI 1.4 ve DisplayPort 1.4 çıkışı desteği, çift M.2, USB 3.2 Gen 2 Type-A ve Type-C® bağlantıları. Akıllı Kontrol: Oyuncu sisteminizi daha kolay yapılandırmanıza yardımcı olan AI Hız Aşırtma, AI Soğutma ve AI Ağ Bağlantısı teknolojilerini içeren ASUS'a özel araçlar. Kurulum Dostu Tasarım: Önceden Monteli Giriş/Çıkış kalkanı, BIOS Flashback, Q-LED ve FlexKey. Rakipsiz Kişiselleştirme: ASUS'a özel Aura Sync RGB aydınlatma, RGB başlık ve Gen 2 adreslenebilir başlıklar. Oyunlar için Endüstri Lideri Ses: SupremeFX S1220A, DTS® Sound Unbound ve Sonic Studio III ile sizi aksiyonun içine çekecek yüksek kaliteli ses deneyimi.

Ürün Özellikleri

  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver