ASUS Ph-gtx1050tı-4g 4gb 128bit Ddr5 Hdmı/dvı/dp Pcı 3.0 Ekran Kartı

3.200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASUS Ph-gtx1050tı-4g 4gb 128bit Ddr5 Hdmı/dvı/dp Pcı 3.0 Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknolojininyolu Satıcı Ünvanı: İBRAHİM SEÇEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7570243099
    Bu ürün teknolojininyolu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GTX 1050 TI Bellek 4GB Bus Yapısı PCI Express 3.0 İşlemci Hızı GPU Boost Saat: 1392 MHz GPU Base Clock: 1290 MHz Bellek Tipi GDDR5 Max. Çözünürlük Dijital Max Çözünürlük: 7680x4320 Çıkışlar DVI,HDMI,DP Bit Değeri 128 Bit Bilgi 7.6 "x 4.4" x 1.5 "Inch 19.2 x 11.1 x3.7 Centimeter Garanti 2 Yıl Üretici Web Sayfası

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 4 GB ve altı
  • Bit Değeri 64 - 128 Bit
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR5
  • HDMI Giriş Sayısı 1
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

ASUS PH-GTX1050TI-4G 36075 4 GB GDDR5 128 Bit DX12 NVIDIA Phoenix Geforce Ekran Kartı

Oyun deneyimini üst seviyeye çıkaran bir ürüne ihtiyacınız varsa Asus GTX 1050 Ti Phoenix 4GB GDDR5 128 bit DX12 ekran kartı sizin için idealdir. Bu cihaz, bilgisayarın hızını ve performansını artıran gelişmiş özelliklerle donatılır. Kartın bilgisayarın sistemine entegre edilmesi ve kullanımı kolaydır. Cihazın yüksek işlem kapasitesi sayesinde hızlı ve kesintisiz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Ekran kartı, Asus marka masaüstü bilgisayarlar için uygun bir yapıdadır. Fanlı tasarım özelliği ürünün verimliliğini artırır. Asus GTX 1050 Ti 4GB aynı zamanda yüksek grafik özelliklerini destekleyen bir yapıdadır. Bu ekran kartını bilgisayarınıza entegre ederek memnuniyet yaratan bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Ürünün Ebatları: 21,2 cm , 11,1 cm , 3,8 cm
  • DirectX Sürümü: DX12
  • RAM: 4 GB

Asus Phoenix 4gb Gddr5 128bit Dx12 Ekran Kartının Özellikleri

Asus Phoenix 4gb Gddr5 128bit Dx12 Ekran Kartının Özellikleri

Asus GTX 1050 Ti Phoenix 4GB GDDR5 128 bit DX12 Ekran kartı çift bilyeli fan özelliğiyle dikkat çeker. Kartın üzerinde dâhili olarak iki adet fan pervanesi bulunur. Bu aparatlar, çalışma esnasında dönerek ısınmayı önler. Xsplit Gamecaster desteği ekran kartının dikkat çeken özelliklerinin arasındadır. Bu geliştirme, oyunlarda anbean optimizasyon sağlar. Söz konusu teknoloji sayesinde tek tıkla oyun içi arayüzü aktifleştirebilirsiniz. Gamecaster, oyun yayıncılığı için de büyük kolaylık sağlar. GPU'nun mimari yapısı, yüksek çözünürlüğü destekler. Bu sayede oyunlarda olağanüstü bir performans sağlanır. Ekran kartında bulunan GeForce platform desteği oyun deneyimini üst düzeye çıkaran özelliklerdendir. Bu teknoloji, oyun içi fotoğraf ve video kaydı alınmasını sağlar. NVIDIA Pascal desteğine sahip olan Asus GeForce GTX 1050 Ti oyuncular için idealdir.

Asus Gtx1050 Ti Ekran Kartı Nasıl Kullanılır?

Asus Gtx1050 Ti Ekran Kartı Nasıl Kullanılır?

Asus GTX 1050 Ti Phoenix 4GB GDDR5 128 bit DX12 ekran kartının kullanımı oldukça kolaydır. Ürünün üzerinde giriş ve çıkış portları bulunur. Bilgisayar bağlantısı bu noktalar üzerinden yapılır. Cihazınızda bulunan ekran kartını çıkardıktan sonra Asus GTX 1050'nin bağlantısını yapabilirsiniz. Bu ürünün avantajlarından biri ek güç kaynağı gerektirmemesidir. Özel bağlantı yapısına sahip olan ekran kartı, çalışmak için gerekli enerjiyi bilgisayardan alır. Cihazı bilgisayarınıza yerleştirdikten sonra kurulum yapmanız gerekir. Ürün kutusunda bir adet sürücü CD'si vardır. Bu diski bilgisayarınıza yerleştirerek Asus GTX 1050 Ti ürününün yazılım yüklemesini yapabilirsiniz. Kurulum için gerekli olan yazılımı Nvidia'nın web sitesinden de indirebilirsiniz. Kartın kurulum rehberi de ürünün kutusuna dâhildir. Bu rehberdeki adımları izleyerek montaj ve kurulum işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Asus Nvidia Geforce Ekran Kartının Kalitesi Nasıldır?

Asus Nvidia Geforce Ekran Kartının Kalitesi Nasıldır?

Asus GTX 1050 Ti Phoenix 4GB GDDR5 128 bit DX12 Ekran kartı kaliteli materyalden imal edilir. Cihazın üzerindeki devre şeması elektriğin hızlı ve sorunsuz iletimini sağlar. Bu sayede, kartın sunduğu bütün fonksiyonlar kolaylıkla kullanılabilir. Güç bağlantısı PCI express donanımı üzerinden sağlanır. 75 Watt ile çalışan kart bilgisayarın piline ya da güç kaynağına zarar vermez. Soğutma bloğu, bu ekran kartını kaliteli kılan özelliklerin arasında yer alır. Alüminyumdan imal edilen bu parça, fanın sağladığı hava akışıyla hızlı bir biçimde soğur. Bloğun üzerinde termal macun vardır. Aşırı ısınmadan kaynaklı zararlar bu sayede tamamen önlenir. Aparatın üzerindeki alüminyum tasarım da hava sirkülasyonunun etkin bir biçimde gerçekleşmesini sağlar. Oyun deneyiminizi üst düzeye çıkarmak için bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz. Diğer oyuncuların düşüncelerini merak ediyorsanız Asus GTX 1050 Ti Phoenix 4GB GDDR5 128 bit DX12 ekran kartı yorumlarını okuyabilirsiniz.