ASUS Cerberus-gtx1050tı-o4g 4gb 128bit Gddr5 Pcı 3.0 Ekran Kartı

6.897,46 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ASUS Cerberus-gtx1050tı-o4g 4gb 128bit Gddr5 Pcı 3.0 Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnSonu Satıcı Ünvanı: AHSEN TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010053767500015 Vergi Kimlik Numarası: 0100537675
    Bu ürün EnSonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GTX 1050 TI Bellek 4GB Bus Yapısı PCI Express 3.0 İşlemci Hızı OC Modu - GPU Boost Saati: 1480 MHz, GPU Taban Saati: 1366 MHz Bellek Tipi GDDR5 Max. Çözünürlük Dijital Maksimum Çözünürlük: 7680x4320 Çıkışlar 1x Display Port, 1x HDMI, 1x DVI Bit Değeri 128 Bit Bilgi 8 "x 4,5" x 1.5 "inç - 20,3 x 11,5 x3,8 Santimetre Garanti 2 Yıl Üretici Web Sayfası

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 4 GB ve altı
Geri Bildirim Ver

Asus GTX1050 TI Cerberus OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 Nvidia Geforce Ekran Kartı Cerberus-GTX1050TI-O4G

Ekran kartı bilgisayarınızda gerçekleştireceğiniz işlemlerin hızını, performansını ve kalitesini etkiler. Bu nedenle ekran kartı seçerken, bilgisayarın hangi amaçlar doğrultusunda kullanılacağına, kapasitesine, slot uyumuna ve bellek miktarına dikkat etmeniz gerekebilir. Yüksek niteliklere sahip Asus GTX1050 Ti Cerberus OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 NVIDIA Geforce ekran kartı Cerberus-GTX1050TI-O4G serisi oyuncuların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Gelişmiş teknolojik nitelikleri ve sağladığı yüksek performans sayesinde bilgisayarınızın çalışma gücünü göz alıcı bir hale getirir. Markanın sunduğu ürünün kaliteli materyalleri ve dayanıklılığı sayesinde uzun dönemler konforlu bir şekilde kullanım imkanı bulabilirsiniz. Sessiz fan çalışma sistemi günün her saatinde keyifli bir oyun keyfini size sunar. Sahip olduğu güçlü metal arka plaka sayesinde ekran kartının iç parçalarının korunması sağlanabilir.

  • Serin ve sessiz oyun keyfi
  • Toza dayanıklılık
  • Auto-Extreme teknolojisi

Asus GTX 1050 TI Cerberus OC 4GB Özellikleri

Asus GTX 1050 TI Cerberus OC 4GB Özellikleri

Profesyonel bir şekilde bilgisayar oynayanların yüksek alan ve hız gerektiren oyunlarda başarılı olmaları, anlık hamleleri kolayca yapabilmeleri için ihtiyaç duydukları Asus GTX 1050 TI Cerberus OC 4GB bellek imkanı sunar. 3D desteği bulunan Asus Cerberus Geforce GTX 1050 TI OC işlemciye sahip ekran kartı 700 MHz bellek hızı ile de dikkat çeker. Yüksek performans sunan Asus ekran kartı 128 Bit değeri ile verilerin hızlı bir şekilde işlenmesine olanak sağlar. Cihaz soğutma fanına sahiptir. Ancak fan çalıştığında ses oluşturmaz. Bu sayede sizi ve çevrenizi rahatsız etmeden yüksek kalitede oyun keyfine gece gündüz devam edebilirsiniz. Toza ve darbelere karşı dayanıklı olan Asus markasının bünyesinde yer alan ekran kartı çevre dostudur. Asus GTX1050 TI, materyallerinde doğaya zarar veren materyallere yer verilmediği güvenle kullanabilirsiniz.

Asus GTX 1050 TI Cerberus OC 4GB Fiyatı

Asus GTX 1050 TI Cerberus OC 4GB Fiyatı

Belirli nitelikler ekran kartının fiyatının değişmesine neden olabilir. Kişinin beklentilerine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak ekran kartının nitelikleri değişiklik gösterebilir. Buna bağlı olarak ödeyeceğiniz fiyatlar da değişiklik görülür. Bir ekran kartı seçerken oyun veya iş amaçlı mı kullanacağınız, ihtiyaç duyduğunuz bellek kapasitesi, görüntü kalitesi ve hız gibi nitelikler konusunda seçim yapmanız gerekebilir. Uzun dönemler sorunsuz, konforlu ve yüksek performansta kullanmak isteyeceğiniz, bilgisayarınızda yer verebileceğiniz Asus GTX1050 TI Cerberus OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 NVIDIA Geforce ekran kartı Cerberus-GTX1050TI-O4G fiyatı oldukça makul düzeylerde tutularak size sunulur. Yıllardır çeşitli teknolojik ürünlerle hayatınızda yer alan Asus markasının bünyesinde bulunan Cerberus GeForce serisinin ekran kartı bilgisayarınızın parçalarını etkileyici bir şekilde korur. Avantajlı bir şekilde sahip olabileceğiniz Asus GTX1050TI ile kaliteyi bütçenizi zorlamadan deneyimleyebilirsiniz.

Asus GTX 1050 TI Cerberus OC 4GB Yorumları

Asus GTX 1050 TI Cerberus OC 4GB Yorumları

Asus GTX1050 TI Cerberus OC 4GB GDDR5 128Bit DX12 NVIDIA Geforce ekran kartı Cerberus-GTX1050TI-O4G yorumları üründen yüksek verim almanız için sizinle paylaşılır. Cihazın uzun süre sorunsuz çalışma sistemi, yapacağınız anlık hamlelerle oyunlarda başarı oranını artırmanızı destekler. Sessiz ve güçlü hava basıncı sayesinde bilgisayarınız her zaman serin ve sessiz bir şekilde çalışabilir. Bilgisayarın parçalarının zarar görmesini kaliteli ve teknolojik Asus GTX 1050 TI ekran kartı ile önleyebilirsiniz. IP5X sertifikaya sahip parçanın toza dayanıklılığı ürünün kullanım ömrünü artırabilir. Bu sayede uzun dönemler bütçenizi ve bilgisayarınızı koruma fırsatı bulabilirsiniz. Takılma, gecikme veya kayıpları önleme fırsatı bulabileceğiniz 1050 TI Cerberus OC ekran kartı performansı artırma imkanı verir. Görsel efektlerini, sistem hizmetlerini ve bellek birleştirme işlemlerini ihtiyaçlarınız doğrultusunda düzenleyebileceğiniz teknolojik ürünü Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.