Astra Saç Düzleştirici L108 Profesyonel 230 °c

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.222 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.308 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.222,52 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Astra Saç Düzleştirici L108 Profesyonel 230 °c

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ottokozmo Satıcı Ünvanı: DİDEM EKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3480163332
    Bu ürün ottokozmo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Astra saç maşası 220V AC gerilim özelliğine sahiptir. 45W güç ile saçların hızlı bir şekilde şekillendirilmesini sağlar.
  • Bukle maşası 130 derece ve 230 derece ısı aralığı ile saçlarım bukle şekline gelmesini sağlar. Cihazın kablo uzunluğu 250 cm şeklindedir.
  • 32 mm maşa, 50 hz frekansa sahiptir.
  • 200 derece saç maşası farklı saç diplerinde farklı ısı ayarı ile kullanılır.
  • İnce telli saçlarda 140 ile 160 derece ısı ile çalışır. Hassas ve duyarlı saçlarda 130 ile 140 derece ısı ile performans sunar.
  • Astra markalı cihaz normal saçlarda 160 ile 180 derece ısı ile çalışır. Kalın telli saçlarda 180 ile 200 derece ısı ile çalışma gösterir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 230 Derece
  • Plaka Materyali Titanyum Plaka
  • Maşa Çapı 25 mm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Kalın Bukle
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Dijital Ekran Yok
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C
Geri Bildirim Ver

Astra Saç Düzleştirici L-108

Parlak ve bakımlı saçlara sahip olmanın sırrı Astra saç düzleştiriciden geçmektedir. Astra saç düzleştiricisi, saç tellerinin her bir ucundaki saç dalgasını tamamen düzeltmeye yardımcı olur. Isıtılmış plakalar yardımı ile saçlarınıza hasar vermeden şekillendirmeye katkıda bulunur. Hafif dalgalı veya kıvırcık saçlara sahipseniz Astra saç düzleştirici L-108 modeli ile mükemmel fönlere kavuşabilirsiniz. İyi saç bakımı ve hasar görmeden saçlarınızı düzleştirmenin yolu kaliteli ve saçlarınıza uygun saç düzleştiriciyi seçmekten geçmektedir. Astra saç düzleştirici L108 modeli saçlarınızın doğal dokusunu kaybetmeden şekillendirmeye yardımcı olur. Kalın ve kabarık saçları yüksek ısıya sahip olan plakaları ile muntazam bir şekilde düzeltmeye olanak sağlar. İnce telli saçlara sahip olan bireyler için çok yüksek ısı saça zarar verebileceğinden Astra saç düzleştirici modeli ayarlanabilen ısı seviyesi ile oldukça kullanışlıdır.

  • Her Ortamda Kullanılabilir
  • Kolay Isınma Özelliği
  • Dayanıklı ve İşlevsel Plaklar

Saç Düzleştirici L-108 Özellikleri

Saç Düzleştirici L-108 Özellikleri

Ürünün geniş bir yelpazeye sahip özellikleri bulunmaktadır. 230 dereceye uzanan maksimum seviyesi vardır. Maşa çapı 32 mm’dir ve bu özelliği sayesinde hem düzleştirici hem de dalgalı saç modelleri yapımına izin verir. Siyah renkli olması sayesinde kiri üzerinde göstermez ve görsel açıdan şık durur. Titanyum plaka materyali sayesinde saçlarınıza zarar vermez. Manuel olarak açma ve kapama tuşlarına sahiptir. Açma kapa tuşuna ilave olarak ısıyı yükselten ve azaltan özellikleri de bulunur. Düzleştirmenin yanı sıra kalın bukle yapma özelliğiyle beğeni kazanmaktadır. Saç düzleştirici L-108 özel 230 dereceye kadar yükselebilen ısı seviyesi ile Brezilya fönü için özel olarak üretilmiştir. Brezilya fönü uygulama esnasında saça uygulanan kimyasal maddenin seramik plakalara yapışmaması için özel bir kaplama ile kaplanmıştır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Astra saç düzleştirici L-108 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Saç Düzleştirici L-108 Kullanımı

Saç Düzleştirici L-108 Kullanımı

Ürün çok ince ve seramik kaplı plakalara sahip olduğundan dikkatli kullanılmalıdır. Hızlı ısınma süresi ile pratik bir kullanımı beraberinde getirir. Fazla ısınmayı önleme ve ısıyı sabit tutma amacıyla çeşitli donanımlara sahiptir. Ürünü kullanmadan önce saçınızın tamamen kuru olduğundan emin olmalısınız. Cihazı prize taktıktan sonra 1/0 düğmesine basabilirsiniz. Saçınız için kendinize uygun ısı ayarına getirebilirsiniz. Dilediğiniz ısıya geldikten sonra saçlarınızı istediğiniz modelde şekillendirebilirsiniz. Saçınızı şekillendirdikten sonra 1/0 düğmesine basarak cihazınızı kapatıp soğumasını bekleyiniz. Su ile temas ettirilen cihazınızı tamamen kurumadan çalıştırmayınız. Cihazı çalıştırdığınızda kablo ile plakaların çok fazla temas ettirilmemesi gerekmektedir. Aksi halde kablosu zarar görebilir. Cihazı temizlemek için nemli bir bez kullanması önerilmektedir. Cihazı kullandıktan sonra fişte bırakmayınız. Makine kullanımı sırasında ellerinizin kuru olması gerekmektedir.

Saç Düzleştirici L-108 Modelinin İşlevselliği ve Fiyat Aralığı

Saç Düzleştirici L-108 Modelinin İşlevselliği ve Fiyat Aralığı

Astra saç düzleştirici L-108 ısı ayarı tablosu oldukça gelişmiştir. 130-140 derece hassas ve duyarlı saçlar, 140-160 derece ince telli saçlar, 160-180 derece normal saçlar, 180-200 derece kalın telli saçlar, 200-230 derece kıvırcık saçlar için tasarlanmıştır. Cihazın kablosunun 2 buçuk metre olması çok yönlü işlevselliği beraberinde getirmektedir. Astra saç düzleştiricisi elektriklenen saçların sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Yıpranmış görünümlü saçları dakikalar içerisinde parlak bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olur. Saçların dümdüz ya da düzgün bukleler halinde görünmesine olanak sağlar. Bu modeli kullandıktan sonra saçların kırılganlığı zamanla ortadan kalkar. Astra saç düzleştiricilerinin fiyatları ekonomik olması ile bilinir. Üzerindeki dijital göstergesi ve işlevsel özellikleri fiyatın belirlenmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Kaliteli olması uzun süreli kullanım sağlıyor olması ve dayanıklı materyallerden üretilmesi ürünün değerini belirlemede etkendir.