Astra Profesyonel Saç Şekillendirici Wag Maşa 25 Mm F998b

1.599 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.559 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.559 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.690 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Astra Profesyonel Saç Şekillendirici Wag Maşa 25 Mm F998b

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ottokozmo Satıcı Ünvanı: DİDEM EKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3480163332
    Bu ürün ottokozmo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25 mm çapa sahip olan kalın maşa, kalın bukleler oluşturarak şık bir görüntü sağlar. Hem ince saç tellerinde hem de kalın saç tellerinde kullanıma uygundur.
  • 25 MM saç maşası dönebilen kablo özelliği sayesinde daha rahat bir şekilde kullanılır. Kablosu oldukça uzun olduğu için kısa saçlarda da uzun saçlarda da etkili kullanım sağlar.
  • Astra profesyonel saç şekillendirici maşa emniyet ayağı ile güvenilir kullanıma uygundur.
  • Elektrikli saç maşası soğuk ucu sayesinde daha yumuşak dokunuşlar yapar. Böylelikle saçınızda elektriklenme oluşmasını da engeller.
  • Astra wag maşa 25 MM kalınlıkta bukleler oluşturmasının yanı sıra profesyonel dizaynı ile de dikkat çeker.
  • Astra F998B profesyonel saç şekillendirici wag maşa 25 MM özel açma kapama tuşu sayesinde hızlı bir şekilde açılıp kapanabilir.
  • Titanyum saç maşası kıvırcık ve kabarık saçlara sahip olan bireyler için daha kullanışlı bir yapıdadır. Yüksek seviyede düzlük oluşturup kıvırcık ve kabarık saçların daha kullanışlı olmasını sağlar.
  • Ayarlanabilir sıcaklığı ile birçok saç tipinde uyumluluk sunar. Profesyonel kullanım için geliştirilen soğuk uç kısmı bulunur.
  • Hızlıca yüksek ısılara ulaşabildiği için ten ile temas edilmemesi gerekir. Aynı zamanda su ile temas ettiğinde de tamamen kurutmadan kullanılmaması oldukça önemlidir.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 210 Derece
  • Plaka Materyali Titanyum Plaka
  • Maşa Çapı 25 mm
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip Kalın Bukle
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Dijital Ekran Yok
Geri Bildirim Ver

Astra F998b 25 Wag Profesyonel 25 mm Saç Şekillendirici Maşa

Saçlarda doğal dalgalar oluşturmak için wag maşa kullanılır. Kısa sürede etkili sonuçlar ortaya koyan cihaz, bu işlem için özel olarak tasarlanmış bir uca sahiptir. Astra F998B 25 mm profesyonel saç şekillendirici wag maşa, konforlu kullanımıyla beğeni kazanır. Dönebilen kablo gibi kullanışlı özellikleri sayesinde saça arzu edilen şeklin verilmesini kolay bir hâle getirir. Kısa sürede istenilen ısıya ulaşan Astra F998B 25 mm profesyonel saç şekillendirici wag maşa, saçınıza zarar vermez ve güvenli bir kullanımı mümkün kılar.

  • Saç yapısına zarar vermeyen yapı
  • 210 dereceye kadar yükseltilebilen ısı ayarı
  • 25 mm çapında uç

Astra Wag F998b 25 Mm Maşanın Kullanımı

Astra Wag F998b 25 Mm Maşanın Kullanımı

Astra F998B 25 mm profesyonel saç şekillendirici wag maşa, kullanışlı bir tasarıma sahiptir. 360º dönebilen kablosu tüm yön ve açılarda dalga yapmayı mümkün kılar. Cihazı kullanırken sadece saçınızı plakaların içerisine yerleştirmeniz yeterli olur. Plakaların dalgalı tasarımı saçınıza doğal bir görünüm kazandırır. Farklı ısı ayarları sunan Astra F998B saç wag maşası, fazladan kuvvet uygulamaya gerek kalmadan işlevini yerine getirir. Ürünün titanyum plakadan oluşan ucu, kolay ısınan ve soğuyan bir özellik taşır. Astra F998B 25 mm profesyonel saç şekillendirici wag maşa güç kaynağına takıldıktan kısa süre sonra kullanıma hazır hâle gelir. Cihazın uç bölümünde yer alan emniyet ayağı, ürün bekleme durumundayken de pratik bir kullanım sağlar. Evde, kuaför salonunda ve diğer alanlarda tercih edilen cihaz, üstün performansıyla memnuniyet yaratır.

Astra Profesyonel Saç Şekillendirici Maşanın Isı Ayarı Nasıldır?

Astra Profesyonel Saç Şekillendirici Maşanın Isı Ayarı Nasıldır?

Astra F998B 25 mm profesyonel saç şekillendirici wag maşa tüm saç tiplerinde kullanılır. İnce, işlem görmüş ve şekil alması zor saçlarda da istenilen etkiyi verir. İnce bir tel tipine sahip olanlara tavsiye edilen düşük ısı ayarını sunar. Kalın ve şekil alması zor olan tutamlar için de 210 dereceye kadar yükseltilebilen ısı ayarı bulunur. Astra F998B profesyonel saç şekillendirici maşa ısı ayarını kademeli olarak yükseltme imkânı verir. Dalgaların sıklığı ve kalıcılık süresi de bu sayede belirlenmiş olur. Tellerin yapısına zarar vermeyen plakalar, farklı ısı ayarlarında işlem yapmayı kolay hâle getirir. Astra F998B 25 mm profesyonel saç şekillendirici wag maşa, kuru ve nemli saçlarda doğal dalgalar oluşturmaya olanak tanır. Nemli saçlara uygulama yaparken cihazın ısı ayarını düşük seviyeye getirerek istenmeyen durumları önleyebilirsiniz.

Astra Wag Profesyonel Saç Şekillendirici Maşa Dayanıklı mıdır?

Astra Wag Profesyonel Saç Şekillendirici Maşa Dayanıklı mıdır?

Astra F998B 25 mm profesyonel saç şekillendirici wag maşa, tutamlara doğal bir görünüm verirken uzun ömürlü kullanım da vadeder. Titanyumdan üretilen plakalar hem çabuk ısınır hem de kolayca soğur. Saç yapısıyla uyum sağlayan bu plakalar ısıdan olumsuz etkilenmez. Plaka yüzeyinde ısıdan kaynaklı yıpranmalar oluşmadığı için cihaz, uzun süre boyunca sorunsuz bir kullanım sağlar. Ürünün hareket yönüne göre şekil alan kablo, kıvrılma nedeniyle oluşan yıpranmayı önler. Astra F998B saç wag maşası, yüksek bir performans sergiler. Kalın dalgalar oluşturmanızı sağlayacak olan bu ürün, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Cihazın emniyet ucu ise güvenli bir kullanımı mümkün hâle getirir. Bu ürün, her yaştan yetişkin birey tarafından kullanılabilir. Dilerseniz siz de Astra F998B 25 mm profesyonel saç şekillendirici wag maşa yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.