Astor Otomatik Kararan - Kolormatik Kaynak Baş Maskesi Mavi

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.999 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Astor Otomatik Kararan - Kolormatik Kaynak Baş Maskesi Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STONEX Satıcı Ünvanı: ÖZ NUH İNŞAAT NAKLİYAT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662013885600016 Vergi Kimlik Numarası: 6620138856
    Bu ürün STONEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Astor Kolormatik Kaynak Maskesi Otomatik Kararan AS.KM001 ASTOR Kaynak Maskesi sahip olduğu değişken kademeli DIN 4 - 9/13 tipi filtre ile Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Taşlama işlemleri, plazma kesme uygulamaları, oksi-asetilen kaynağı ve lazer kaynağı dışında kalan bütün kaynak yöntemlerinde kullanılabilir. - TIG ve gazaltı kaynağı uygulamalarında kaynakçıya rahat ve sağlıklı çalışma olanağı sağlar. Yüzü tam örter, öne ve arkaya ayarlanabilir. Bu sayede kaynakçının çalışırken kendisini daha rahat hissetmesine olanak sağlar. Kararmaya karşı hassasiyeti ayarlanabilir (düşük veya yüksek). Karanlıktan aydınlığa geçiş süresi ayarlanabilir. Polikarbonat ve yüksek darbe dayanımlı plastikten üretilmiştir. CE ve ANSI standartları ile uyumludur. Teknik Özellikler Görüş alanı :98 - 43 mm Açma/kapama:Tam otomatik Güç kaynağı: Güneş enerjisi (pil değişimi gerektirmez) UV ve IR koruması:Kararma derecesi DIN 16'ya kadar sürekli Işık durumu: Kararma değeri DIN 4 Kararma kontrolü: DIN 4'e göre 9'dan 13'e kadar değişken Kararma süresi: 1/25000 (0,04) ms Çalışma sıcaklığı:-5°C - 55°C Saklama sıcaklığı:-20°C - 70°C

Ürün Özellikleri

  • Tip Kaynak Makinesi Aksesuarı
  • Amper Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Astor Kolormatik Kaynak Maskesi Otomatik Kararan

Avrupa standartlarına uygun bir şekilde üretilen Astor colormatic otomatik kararan kaynak maskesi müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanır. Kaliteli ve kullanışlı özellikleri ile rahat ve sağlıklı bir kullanım deneyimi sağlar. Öne ve arkaya ayarlanabilen yapısı ile rahat hareket edebilme olanağı verir. Hassas ayarlanabilir özelliği ile kararma derecesini rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Aydınlıktan karanlığa geçiş süresi de kolay bir şekilde ayarlanır. Darbelere karşı yüksek seviyede dayanıklı plastikten üretilen bu model, tüm dünya standartları ile uyum sağlar. Birçok kaynak yönteminde kullanılabilen Astor otomatik kararan kaynak maskesi, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kaynakçıların memnuniyetle tercih ettiği bu model, uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. Pratik bir şekilde temizlenebilir olma özelliği ile dikkat çeker.

  • Kaliteli ve kullanışlı tasarım
  • Önce ve arkaya ayarlanabilirlik
  • Dayanıklı plastik malzeme

Astor Colormatic Otomatik Kararan Kaynak Maskesi Özellikleri

Astor Colormatic Otomatik Kararan Kaynak Maskesi Özellikleri

Birçok kaynak işleminde rahatlıkla kullanılan Astor colormatic maske, ürünü kullanan kişiye konforlu ve sağlıklı bir kullanım fırsatı verir. Dayanıklı plastik yapısı ile dış etkenlere karşı yüksek koruma özelliğe sahiptir. Kararmaya karşı düşük veya yüksek hassasiyet özelliği ile kaliteli bir deneyim sağlar. Yüzü tam örten tasarımı sayesinde öne ve arkaya hareket edebilir. Aydınlıktan karanlığa geçiş süresi, ayarlanabilir özelliktedir. 98 - 43 mm görüş alanı ile beğeni toplar. Otomatik açma kapama kolaylığı sunar. Güç kaynağı, güneş enerjisi ile çalışır. 5°C - 55°C çalışma sıcaklığı, 20°C - 70°C saklama sıcaklığı özelliklerine sahiptir. Argon kaynak makinesi tipi ve 9 Amper özellikleri ile ön plana çıkan bu ürün, kaliteli kaynak yapmanıza olanak sağlar. Astor colormatic otomatik kararan kaynak maskesi kullananlar ürünün tüm özellik ve avantajlarından oldukça memnun kalır.

Astor Colormatic Otomatik Kararan Kaynak Maskesi Avantajları

Astor Colormatic Otomatik Kararan Kaynak Maskesi Avantajları

Pratik ve konforlu bir kullanım avantajı sunan bu model, kaynak işlemlerini sağlıklı bir şekilde yapmanıza fırsat tanır. Dış etkenlere karşı tam kapasite koruma sağlayan dayanıklı plastiklere sahiptir. Birçok ayarı ayarlanabilir özelliktedir ve kişinin tercihlerine göre düzenlemeleri yapılır. Pratik bir şekilde takılıp çalıştırılabilen bu model, güneş enerjisi ile doğal yollardan çalışır ve müşterilere ayrıca bir masraf çıkarmaz. Kolay bir şekilde temizlenme avantajı ile müşteriler tarafından tavsiye edilir. Astor colormatic otomatik kararan kaynak maskesi yorumları ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılır. Müşteri yorumları, ürünün uzun vadeli performansı hakkında fikir verebilir. Bu maske, Avrupa standartlarına uygun bir şekilde üretilen bir modeldir. Kaynak işlemlerinizin kaliteli bir şekilde yapılmasını ve diğer kişiler tarafından beğenilmesini sağlar. Bu ürünü satın alarak pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Astor Colormatic Otomatik Kararan Kaynak Maskesi Fiyatları

Astor Colormatic Otomatik Kararan Kaynak Maskesi Fiyatları

Astor colormatic otomatik kararan kaynak maskesi fiyatları ürünün sunduğu özellikler ve avantajlar dikkate alınarak müşterilere sunulur. Uygun fiyatı, müşterilerin modele olan ilgisini artırır. Kaliteli malzemelerden yapılan ve pratik kullanım özelliği ile müşterileri memnun eden bir tasarımdır. Uzun vadeli bir performans sergiler. Bu ürün, dünya standartlarına uygun bir şekilde üretilir. Böylece farklı beklentileri ve ihtiyaçları karşılar. Rahatlıkla temizlenebilme avantajına sahip olan bu model, müşterilere önemli bir kolaylık sağlar. Bu sayede her açıdan pratik ve kullanışlı bir ürün olarak öne çıkar. Otomatik kararma özelliği, ürünün dikkat çeken avantajları arasında yer alır. Güneş enerjisi ile çalışması sayesinde oldukça ekonomiktir. Kaynak işlemlerinizi son derece sağlıklı ve kaliteli bir şekilde yapmanıza olanak tanıyan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.