Astonish Fırın Temizleyici 750 Ml + Filament Bez 2 Adet

224,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Astonish Fırın Temizleyici 750 Ml + Filament Bez 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doganershop Satıcı Ünvanı: DOĞANER OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0307032357300001 Vergi Kimlik Numarası: 3070323573
    Bu ürün Doganershop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Astonish Vegan Fırın Temizleyicisi 750 ML + 2 Adet Mikrofiber Bez İngiltere’den ithal edilmiştir. Fırınları, ocak üstleri, fırın rafları ve ızgaralar için ideal olan güçlü bir formüle sahiptir ve geride parlak bir yüzey bırakır.Yanmış yağları, gıdaları ve döküntüleri kolayca ve etkili bir şekilde çıkarır. Kullanım Talimatı: Yüzeyin soğuk olduğundan emin olun.Kullanmadan önce ürün kabını çalkalayın.Yüzeyden 10-15 cm mesafeden püskürtün ve 5-10 dakika bekleyin.Temiz nemli bir bez ile silin. Ağır kirler için işlemi tekrarlayın.Kendini temizleyen fırınlar üzerinde kullanmayın. Havalandırma sistemleri, yarıklar, fanlar veya vernikli veya boyalı yüzeyler üzerine püskürtmeyin. Her zaman üreticinin talimatlarına uyun.Fırın kenarına, kapı contasına, pilot ışığa veya ısıtma elemanlarına püskürtmeyin.Uygulama esnasında elektrik ve gazı kapatın. Krom, alüminyum, plastik veya cilalı yüzeyler üzerinde kullanmayın. Emaye için uygundur.Eski veya hasar görmüş emaye yüzeyler için küçük bir alan üzerinde test edilmelidir. Hayvanlara Eziyet Etmeyen Marka Astonish temizlik ürünleri hiçbir zaman hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve herhangi bir hayvansal içerik veya hayvansal türeve sahip değildir. Hayvanlar üzerinde test edilen hiçbir maddeyi kullanmıyoruz. Tüm ürünlerimiz BUAV ve The Vegetarian Society (Vejetaryen Dernegi) tarafından onaylanmıştır. “Sıçrayan Tavsan” Hayvanlara Zulüm Etmeme sembolü tüm ambalajlarımız üzerinde bulunmaktadır. Çevre Tüm Astonish ürünleri doğada yok olur ve çevreye zararlı değildir. Astonish kurumların çevre üzerindeki etkilerini minimize etme üzerinde odaklanmaktadır ve faaliyetlerini verimli ve çevre ile dost olarak yürütmeyi kendini ilke edinmistir. Bu ISO 9001 ve 14001 belgelerimizle kendini göstermektedir.Tüm Astonish ürünleri tüketici ürünlerine yönelik BRC Global standardına uymaktadır.
Geri Bildirim Ver