Assosta Fesleğenli Bezelye Pesto, Katkısız Ev Yapımı, Aile Boy 300 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Assosta Fesleğenli Bezelye Pesto, Katkısız Ev Yapımı, Aile Boy 300 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dürüst ve yerel gıda Herhangi bir koruyucu ve gıda katkısı içermez Doğal, ev yapımı, artisanal üretim teknikleriyle hazırlanmıştır %60 oranda bezelye ihtiva içeren bu pesto, aynı zamanda tek kavrulmuş Ordu fındığı, taze fesleğen ve sızma Kuzey Ege zeytinyağıyla kremamsı bir kıvamda sunulmaktadır. Lif ve protein açısından çok zengin olan bezelye aynı zamanda geniş mineral içeriği ile sağlıklı ve vegan beslenenler için güçlü bir kaynaktır. Üründe hakim lezzet olan fesleğen ve zencefil ile, Fesleğenli Bezelye Pesto sos benzersiz bir mutfak ürünüdür. ASSOSTA Fesleğenli Bezelyeli Pesto ile
  • · Biraz sarımsak ve zeytinyağıyla nefis fesleğen kokulu bir makarna sosu · Biraz taze peynir, ya da sotelenmiş mantar ilave ederek vegan mantı ya da ravioli harcı, · Krema ilavesi ile zenginleştiirlmiş lezzette soslar, · Labne peynire birebir ilave ederek muhteşem ve pratik bir dip-in sos, · Protein ağırlıklı bir omlet hazırlayarak güçlü bir kahvaltı, · Ekmeküstü ve kanepelerde, zeytin, peynir gibi dekorlarla rengarenk sunumlar hazırlayabilirsiniz. Ürün sizlere ulaştıktan sonra kapalı şekilde kavanoz üzerinde tavsiye edilen süre boyunca +4 derecede saklanabilir. Lezzet bütünlüğünün tümüyle korunabilmesi için açıldıktan sonra 1 hafta içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Kavanozunuzu açtıktan sonra, kalan ürünü tekrar buzdolabına kaldırmadan önce az miktarda zeytinyağı ilavesi ile daha uzun süre koruyabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver