Assos Garmastan Pomat 20 gr

483,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
513,59 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
563,59 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
518,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Assos Garmastan Pomat 20 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vitamanya Satıcı Ünvanı: MEDİJET İTRİYAT SAĞLIK İLAÇ DERMOKOZMETİK VE İNŞAAT GIDA TEKSTİL İTHALAT İHRACAT TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614143343800001 Vergi Kimlik Numarası: 6141433438
    Bu ürün vitamanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garmastan Pomat 20 gr
Geri Bildirim Ver

Assos Garmastan Pomat Göğüs Ucu Bakımı İçin Krem 20 gr

Göğüs ucu, farklı nedenlerden dolayı tahriş olur. Tahriş olan gögüs ucu tedavisinde pomat tavsiye edilir. Özellikle bebek ve anne arasında önemli bir bağ kurulmasını sağlayan emzirme döneminde bu tür problemler sık görülür. Meme ucu, hassas bir bölgedir. Bebekler ilk altı ay günün yirmi dört saati meme emer ve bu uzun süreli işlem gögüs ucunun hassaslaşmasına ve yara olmasına neden olur. Yaralar, tedavi edilmediğinde emme sürecinde bebeğinizin ağzına kan gitmesine neden olur. Bu süreçte göğüs ucu tedavisi önemlidir. Meme ucunda herhangi bir yara oluşmadan önce de pomat kullanımı önerilir. Sürülen krem, bölgedeki hassasiyeti alır ve bölgenin nemli kalmasını sağlar. Böylelikle yara oluşması önlenir. Siz de göğüs ucu bakım kremi ürününü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Sağlıklı bir meme ucu
  • Hassas bölgelerin korunması
  • Uygun bir fiyat

Göğüs Ucu Bakım Kreminin Sağladığı Avantajlar

Göğüs Ucu Bakım Kreminin Sağladığı Avantajlar

Emzirme döneminde memede yaralar oluşabileceği gibi hormonal nedenlerden dolayı da çatlaklar oluşabilir. Hamilelik döneminde ciddi bir hormonal değişim yaşanır. Kadınların memeleri büyür ve genişler. Bu genişleme hızlı bir şekilde olduğu için çatlaklar meydana gelir. Assos garmastan pomat göğüs ucu bakımı için krem 20 gr çatlak oluşumunu ya da yaraların meydana gelmesini tamamen engeller. Hamilelik sürecinde ve emzirme döneminde yaralar oluşmadan meme ucuna sürülmesi tavsiye edilir. Böylelikle çatlaklar oluşmadan hassas bölgeye müdahale edilir. Bununla birlikte yara ve çatlaklar üzerinde iyileştirici bir etkisi de vardır. Yara ya da çatlak oluştuğunda sürülürse bölgeyi tedavi eder. Hem onarım hem koruyucu bir etkisi vardır. Anne adaylarının annelerin ya da çatlaklarını tedavi etmek isteyenlerin düzenli olarak kullandığı etkili bir pomattır. Çatlakların, yaraların tedavisi ve çatlak oluşumunu önlemek için satın alabilirsiniz.

Göğüs Ucu Kremi Kullanımı

Göğüs Ucu Kremi Kullanımı

Hormonal değişimlerin yaşandığı dönemlerde kullanılan bu pomat, göğüslere silikon ya da protez takıldığında da kullanılır. Meme etrafının gerilmesi çatlak ve yaraların oluşmasına neden olur. Ürün, ilaç formatında olduğu için belli kullanım talimatları vardır. Emzirmeden birkaç saat önce sürülmesi gerektiği gibi emzirme bittikten sonra da sürülmesi gerekir. Emzirmeden birkaç saat önce sürülmesinin nedeni bölgeye temas edilmeden gerilme hissinin alınmasıdır. Bebek beslendikten sonra da tekrardan hassas bölge nemlendirilmelidir. Meme ucuna ve meme ucu çevresine yavaş yavaş masaj yapılarak sürülür. Pomat, ince bir tabaka halinde tüm alana yayılır. Bebek emzirmeden önce meme ucunda pomat kalıntısının kalmamasına dikkat edilmesi çok önemlidir. Pomat, bir kimyasaldır ve bebeğin ağzının pomata temas etmemesi gerekir. Bu nedenle emzirmeden önce meme ucunun silinmesi önerilir. Bu pomadı sizde kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Assos Garmastan Pomat Göğüs Ucu Bakım Kremi 20 Gr Fiyatı

Assos Garmastan Pomat Göğüs Ucu Bakım Kremi 20 Gr Fiyatı

Assos garmastan pomat göğüs ucu bakımı için krem 20 gr fiyatı oldukça uygundur. 20 gram oluşu ile uzun süreli kullanıma olanak sunar. Ürün sayesinde anne ve bebek sağlığı ilk planda tutulur. İçeriğinde kullanılan ürünler, birçok sağlık testinden geçirilip sunulur. Sağladığı avantajlar ve kaliteli ürün yapısına rağman fiyatı oldukça uygundur. Assos garmastan pomat göğüs ucu bakımı için krem 20 gr yorumları müşterilerinden tam not aldığını gösterir. Çatlakları onarıcı ve çatlak oluşumunu önleyici özelliği sayesinde müşterilerden tam not alır. %100 organik oluşu, anne adayları ve anneler için önemli özelliğidir. Hassas bölgeyi besler ve tamamen yara oluşumuna engel olur. Bakım kremi özelliği taşır ve cildi besler. Ayrıca nemlendirme özelliği ile sürülen bölgede kolayca emilir. Trendyol fırsatlarından yararlanarak siz de bu göğüs ucu kremine sahip olabilirsiniz.