ASPEROX Sarı Güç Çok Amaçlı Ultra Temizleyici 2 X 1 Lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ASPEROX Sarı Güç Çok Amaçlı Ultra Temizleyici 2 X 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Köyceğiz Market Satıcı Ünvanı: KÖYCEĞİZ MARKET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589098836800001 Vergi Kimlik Numarası: 5890988368
    Bu ürün Köyceğiz Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asperox Sarı Güç Çok Amaçlı Ultra Temizleyici 2 x 1 Lt
Geri Bildirim Ver

ASPEROX Sarı Güç Sprey 1000 ml 2'li

Yaşanılan çevrenin temiz olması sağlıklı olmak için ilk adım sayılır. Kişisel bakım kadar evin içindeki hijyen de önem taşır. Ortak kullanım alanı olan işyerinin temizliğinin sağlanması da sağlığı korumada yardımcı olur. ASPEROX 1 lt her alanda etkin temizlik sağlar. Mutfak, banyo, tekstil, derz araları, avize ve araba için güvenle kullanılabilir. Birçok kişi temizlik yapmayı yorucu bulur. Bu ürün sayesinde evinizi kısa sürede pratik bir şekilde hijyenik hale getirebilirsiniz. Kullanılan ürünü doğru seçmek temizliğe harcanan süreyi kısaltır. Hijyenik olmayan ortamlarda bol miktarda bakteri ve mikrop bulunur. Pek çok kişi vaktinin büyük bir kısmını evde geçirdiğinden dolayı evlerde yapılan temizlik oldukça önemlidir. Hem zamandan tasarruf etmek hem mükemmel temizliği evinizde hissetmek için ASPEROX kullanabilirsiniz.

  • Hızlı ve etkili temizlik
  • Her alanda kullanım imkanı
  • Limon esanslı

Pratik Temizlik Sağlayan ASPEROX Sarı Güç Özellikleri

Pratik Temizlik Sağlayan ASPEROX Sarı Güç Özellikleri

ASPEROX Sarı Güç sprey 1000 ml x 2'li ile işlerinizi kolaylaştırıp, kendinize ve ailenize zaman ayırabilirsiniz. Özellikle mutfakta geçirilen uzun süreler sonunda yağ, zor kirler ve kokular çekilmez olur. Her günün sonunda mutfak tezgahı ve musluklarda kullanacağınız az miktar ASPEROX ile kalıcı, ferah bir temizlik elde edebilirsiniz. Zor lekeler bulunan tencere ve tavalarda hızlı ve etkili çözüm sunar. Ocak, çok kullanılması dolayısıyla mutfağın sık ve çok yağ tutan bir bölümüdür. Yeterli miktar ürünü yüzeye uygulayarak bir bez yardımı ile yayıp dairesel hareketler ile temizlediğinizde yağ ve kiri kolayca yok edebilirsiniz. Az miktarda ürünle oldukça kısa bir sürede hijyen sağlayabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Buna ek olarak kendinizi yormadan temizliği bitirebilirsiniz. Yüksek performansı ile ocak, fırın ve davlumbaz temizliğinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yüksek Performanslı ASPEROX Sarı Güç Sprey Avantajları

Yüksek Performanslı ASPEROX Sarı Güç Sprey Avantajları

Her alanda kolay ve etkili temizlik sağlayan ASPEROX Sarı Güç sprey 1000 ml x 2'li kullananların beğenisini toplar. Banyo dolapları, klozetler, fayanslar, seramik yüzeyler ve duşakabinler kolay kirlenir ama temizlenmesi zor olur. Özellikle fayansların birbirine bağlantı noktası olan derzler çok kolay kir toplar. Derz temizliği ihmal edildiğinde siyah lekelenmeler oluşabilir. Böyle bir durumda ise ekstra kirli bir görüntü ortaya çıkabilir. Ürünün etkin formülüyle derz temizliğinde mükemmel performans sağlayabilirsiniz. Banyonuzun her alanında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Davlumbaz filtreleri çok yağ tutar ve bu sebeple temizlemesi zor olabilir. ASPEROX sarı güç ekleyeceğiniz ılık suda beklettiğiniz filtrelerinizin ilk günkü gibi temizlendiğini görebilirsiniz. Fırın içerisinde beklemiş zor kirler için fırını düşük sıcaklıkta çalıştırıp lekeler üzerine bir miktar sıktığınız ASPEROX ile kolayca temizleyebilirsiniz.

ASPEROX Sarı Güç Sprey 1000 ml x 2'li Fiyatları ve Yorumları

ASPEROX Sarı Güç Sprey 1000 ml x 2'li Fiyatları ve Yorumları

Perde, koltuk, halı ve tekstilde oluşan lekelenmeler hızlı müdahale edilmezse kalıcı olur. Perdelerinizi yıkamadan önce çok kirlenen uç kısımlarına ASPEROX uygulayabilirsiniz. Yine koltuk ve halılarda oluşan lekelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. ASPEROX Sarı Güç sprey 1000 ml x 2'li fiyatları ürünün sağladığı kolaylıklar göz önüne alınarak belirlenir. Ferahlatıcı limon esansı ile kullandığınız her alanda hijyen ve temizlik sunar. Tekstil ürünlerinde yeni oluşan lekeler hızlı müdahale ile çözüm bulur. Sık kullanılan gömlek yaka ve manşetlerinde oluşan sararmalar için etkili bir yöntem bulmak gerekir. ASPEROX Sarı Güç sprey 1000 ml x 2'li yorumlarında tekstil lekelerinde hızlı ve pratik bir çözüm olduğunu görebilirsiniz. Motor yağlarında bile etkili olan güçlü ürünü arabanızda da kullanabilirsiniz. ASPEROX’un etkin formülüyle tanışmak ve ikili paket seçeneklerinden faydalanmak için Trendyol’dan ürüne ulaşabilirsiniz.