Asolo Corax Gv Mm A12038 00 A392 Black/red Gtx Erkek Outdoor Bot

9.099 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 46
45
46
41 1/3
42 2/3
43 1/3
43 2/3
44 2/3
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Asolo Corax Gv Mm A12038 00 A392 Black/red Gtx Erkek Outdoor Bot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AyakkabıdaMarka Satıcı Ünvanı: ZENNE PABUÇ DERİ TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997156090100001 Vergi Kimlik Numarası: 9971560901
    Bu ürün AyakkabıdaMarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asolo outdoor botları en üst kalite hava alabilen Perwanger deri ve Standart olarak bütün modellerde bulunan Gore Tex astarı ile Hem %100 su geçirmez hemde sandalet kadar ferah! Vibram taban ile arazi koşullarında en üst düzey kavrama sağlayan Asolo trekking severlerin favorisi olacak kadar iddalı ve kaliteli bir marka! Materyal: Perwanger Deri İç Materyal: Gore Tex Astar Taban: Vibram

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Hakiki Deri
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Kumaş Teknolojisi Su Geçirmez
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Renk Haki
  • Spor Türü Trekking

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% su
Geri Bildirim Ver

Asolo Corax Gv Mm A12038 00 A392 Black/Red Gtx Erkek Outdoor Bot

Outdoor ayakkabılar, özellikle doğa ve kamp severler için vazgeçilmez bir ürünüdür. Doğayla vakit geçirmeyi sevenlerin yanı sıra günlük yaşamda da kullanıma uygundur. Asolo Corax GV MM A12038 00 A392 black/red GTX erkek outdoor bot, sırt çantalı ve uzun mesafeli yürüyüşler için ideal bir üründür. Teknik arazilerde ve kamp alanlarında kullanıma uygundur. Botun su geçirmez ve nefes alabilir bir yapısı vardır. Ürünün topuk kısmı poliüretan maddeden üretilir. Hassas ve kişiye özel bir bağcık sistemi bulunur. Hem siyah hem de kırmızı renge sahip Asolo erkek bot, suya dayanıklı ve outdoor tasarımdır. Ürünün derisi sayesinde ayaklar, rahatlıkla botun içinde hava alabilir. Doğa yürüyüşü için tercih edilen ürün, erkeklerin kullanımı için uygundur. Modeli güvenle satın alabilirsiniz.

  • Hakiki deri dış materyal
  • Gore Tex astar iç materyal
  • Vibram taban

Asolo Erkek Bot Özellikleri

Asolo Erkek Bot Özellikleri

Asolo Corax GTX erkek outdoor bot, hakiki deriden üretilen bir ayakkabıdır. Botun iç kısmı Gore Tex astardan yapılır. Bu özelliği sayesinde su geçirmeyip ayaklara nefes aldıran bir ürün olarak öne çıkar. Ayrıca bu astar, terlemeyi engellemeye de yardımcı olur. Soğuktan ve dış etkilerden ayakları rahatlıkla korur. A12038, vibram tabanı sayesinde her türlü dağ ve yol koşullarıyla doğa yürüyüşlerine uygun bir ayakkabıdır. Hafif, sağlam ve esnek bir yapıya sahiptir. Outdoor bot, hasara ve yıpranmaya karşı da dirençlidir. Ormanda ve dağda yürümeyi kolaylaştırır. Poliüretandan yapılan topuk kısmı ile üst düzey yastıklama imkânı sağlar. Böylece ürünü kullananlara rahat yürüme fırsatı verir. Nemi ayakkabının dışında tutma özelliği ile ayakların hava almasını sağlayarak terlemesinin önüne geçer. Beğeni kazanan bu tasarımı kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Asolo Corax GV Erkek Outdoor Bot Avantajları

Asolo Corax GV Erkek Outdoor Bot Avantajları

Asolo Corax GV, doğa yürüyüşleri, dağcılık aktiviteleri ve kampçılık için kullanıma uygun bir üründür. Hem su geçirmeyen hem de ayakları nefes aldıran yapısı, uzun süreli kullanım sağlar. Erkekler için özel olarak üretilen bu outdoor bot, nemi tutan kumaşı ile ayakları sudan ve soğuktan korumaya yardımcı olur. Asolo Corax GV MM A12038 00 A392 black/red GTX erkek outdoor bot kullananlar, genel olarak üründen memnun kalırlar. Konforlu ve insan anatomisine uygun taban şekli, özellikle sportif etkinlikler için son derece uygundur. Zorlu arazi şartlarında verimli yapısı sayesinde çamurlu ve kayalık alanlarda dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hava sirkülasyonuna izin veren yapısı, ayaklarınızın kuru kalmasına ve terden etkilenmemesine yardımcı olur. Hakiki deriden üretilen ürün, hasara ve yıpranmaya karşı uzun süre kullanıma dayanıklıdır. Dikkat çeken bu modeli güvenle kullanabilirsiniz.

Asolo Corax Erkek Outdoor Bot Fiyatları

Asolo Corax Erkek Outdoor Bot Fiyatları

Asolo Corax GV MM A12038 00 A392 black/red GTX erkek outdoor bot fiyatları ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Botun kalitesi ve fiyatı arasında, tam anlamıyla bir uyum söz konusudur. Model, su geçirmeyen ve nefes aldırabilen bir yapıya sahiptir. Hakiki derisinin kalitesiyle fiyat ve performans ürünü olarak kabul edilir. Doğa sporları ve yürüyüşleri için ideal bir modeldir. Ayrıca esnek ve sağlam yapısı sayesinde günlük hayatta da kullanılabilir. Havayı geçiren kumaş teknolojisi ve her türlü arazi şartında kullanıma uygun olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Asolo Corax GV MM A12038 00 A392 black/red GTX erkek outdoor bot yorumlarına göz atarak ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Siz de Trendyol aracılığıyla bu ürüne avantajlı ve cazip fiyatlarla kolayca sahip olabilirsiniz.