Asker Kolisi Siyah Kalın Palaska - Jöak Polis Özel Güvenlik Outdoor Kemer (5 Cm Genişlik)

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Asker Kolisi Siyah Kalın Palaska - Jöak Polis Özel Güvenlik Outdoor Kemer (5 Cm Genişlik)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asker Kolisi Satıcı Ünvanı: KEMAL GÜNEYLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4187558040200001 Vergi Kimlik Numarası: 4350678849
    Bu ürün Asker Kolisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler: 5 CM eninde, 120 CM uzunluğunda Standart bedendir. Bel çevresi 117 cm'e kadar olan kişiler tercih edebilir. Tabanca kilidi bağlanmaya uygun Kırılmaz polioksimetilen toka %100 Polyester Yüksek haslık değerler Outdoor ve arazi koşullarına uygundur. Farklı model palaska, outdoor kemer modelleri ve polis kemeri için Asker Kolisi mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Süet
  • Renk Siyah
  • Kullanım Yeri Bel
  • Parça Sayısı 1
  • Sürdürülebilirlik Detayı Evet
  • Ortam Sportswear
  • Desen Düz
  • Koleksiyon Unisex
  • Ek Özellik Kırışmaya dayanıklı
  • Persona Young
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
Geri Bildirim Ver

Asker Kolisi ASKRKLSPAL11 Siyah Asker Palaskası

Kolluk kuvvetleri donanımlı giysi ve aksesuarlar kullanır. Asker Kolisi siyah asker palaskası, güvenlik birimlerinin sıkça tercih ettiği kaliteli bir üründür. Söz konusu kemer, özel bir kilide sahiptir. Ürünün genel yapısı ise darbelere karşı dirençlidir. Sağlamlığıyla öne çıkan bu kemerin yapımında nitelikli malzemeler tercih edilir. Ürün, ölçüleri sayesinde neredeyse her bedene uyumludur. Bahsedilen kemer, resmî üniformalı devlet görevlilerinin kullanımına uygundur. Ayrıca ürün, yüksek haslık değeri sayesinde kolayca canlılığını kaybetmez. Kalitesiyle öne çıkan bu asker palaskası, uzun ömürlü kullanım imkânı sunar.

  • Kilitli açma kapama düğmesi bulunur.
  • Standart bedene ve boya sahiptir.
  • Boyu kısaltıp uzatılabilir.

Asker Kolisi Siyah Asker Palaskasının Özellikleri Nelerdir?

Asker Kolisi Siyah Asker Palaskasının Özellikleri Nelerdir?

Kullanışlı özelliklere sahip olan Asker Kolisi asker palaskası, kategorisinde en sık tercih edilen ürünlerden biridir. Tokalı tasarıma sahip olan bu özel kemer, dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Ürünün toka kısmı polioksimetilen içerir. Asker Kolisi siyah asker palaskasının öne çıkan bir başka özelliği ise standart bedende olmasıdır. Ayrıca söz konusu kemerin boyutları, her bedenden kişinin kullanımına imkân tanır. Ürünün genişliği 5 cm’dir. Kemerin uzunluğu ise 15 cm olarak geçmektedir. Bahsedilen askeri aksesuar %100 polyesterden üretilir. Ayrıca bu kemer, kitlenebilme özelliğine sahiptir. Ürünün öne çıkan bir başka avantajı silah kilidi bağlama olanağı sunmasıdır. Üstelik kemerin haslık değerleri yüksektir. Asker kolisi siyah asker palaskası fiyatı ise özelliklerine göre uygundur. Bu nitelikli ürün, uzun vadeli kullanıma uygun askeri kemer arayanlar için ideal seçenek olabilir.

Aske Kolisi Siyah Askeri Kemer Kullanışlı mıdır?

Kalitesi sayesinde ilgi gören Asker Kolisi siyah askerî kemer, kullanım açısından avantajlı bir üründür. Bahsi geçen aksesuar kolluk kuvvetlerinin çalışma koşulları düşünülerek tasarlanır. Bu bakımdan ürün kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Asker Kolisi siyah asker palaskasının kilitlenebilir oluşu güvenlik için önemlidir. Bu sayede kemer, kolayca açılmaz. Ayrıca söz konusu askerî aksesuarın silah ve çeşitli araçları kilitli taşımaya elverişli olması bir diğer kullanışlı özelliğidir. Bahsedilen kemer, standart bedende üretilir. Ürün bu açıdan polis, jandarma ve askerlerin kullanımına elverişlidir. Asker Kolisi siyah askerî kemer, ayarlanabilir boyu sayesinde de avantajlıdır. Böylece ürünü rahat edebileceğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Sözü geçen askerî aksesuar, kırılmaz tokasıyla her koşulda rahatça kullanılabilecek bir üründür. Bu nitelikli ürünü kullanışlı asker kemeri arayan her bedenden kişi tercih edebilir.

Asker Kolisi Siyah Asker Palaskası Kaliteli midir?

Sağlamlığıyla ve kullanışlı oluşuyla öne çıkan Asker Kolisi siyah asker palaskası, kalitesiyle de dikkat çeker. Söz konusu ürünün özellikleri, niteliğini açıkça ortaya koymaktadır. Üretiminde polyester malzeme kullanılan bu kemer, hava geçirgen yapısı sayesinde kısa sürede eskimez. Aynı zamanda ürün, polioksimetilen içeren tokasıyla her türlü darbeye direnç gösterir. Dayanıklılığıyla öne çıkan bu özel aksesuar kolayca kırılmaz. Asker Kolisi siyah asker palaskası, yüksek haslık değeri sayesinde rengini de uzun süre korur. Güvenlik güçlerinin kullanımına uygun tasarlanan bu ürün, kaliteli bir seçenek arayan herkese hitap eder. Asker Kolisi siyah askerî kemerin özellikleri uzun vadede işlevselliğinden bir şey kaybetmez. Bu bakımdan ürün, zorlu koşullarda dahi ilk günkü kalitesini koruyabilir. Sizin de dayanıklı ve kullanışlı bir askerî kemere ihtiyacınız varsa bu ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürünü daha önce kullananların değerlendirmelerini Asker Kolisi siyah asker palaskası yorumlarında görmek mümkündür. Ayrıca bu kaliteli kemeri Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.