Ashley Joy Platin, Sarı Saçlara Özel Turunculaşma Karşıtı Keratin Içeren Sülfatsız Silver Mor Şampuan 250ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
320 TL282 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325 TL299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ashley Joy Platin, Sarı Saçlara Özel Turunculaşma Karşıtı Keratin Içeren Sülfatsız Silver Mor Şampuan 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ashley Joy Satıcı Ünvanı: ASHLEY JOY KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086052951500012 Vergi Kimlik Numarası: 0860529515
    Bu ürün Ashley Joy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ashley Joy Silver (Mor) Şampuan, platin, sarı, gri ve rengi açılan kumral saçlarda, istenmeyen turuncu yansımaları nötralize ederek saçlara yeniden ışıltı ve canlılık verir.
  • Saçlarınız doğal parlaklığını ve yumuşaklığını yeniden kazanır. A vitamini içeren yabanmersini ile donuk saçların parlamasını ve saçınızın güçlenerek kalite kazanmasını sağlarken, Pro vitamin B5 saç ucu kırılmalarını azaltır, saça nem kazandırır. İçeriğindeki buğday proteini saç teline kolayca nüfuz eder, saç yüzeyinde parlak koruyucu ve nemlendirici bir film oluşturur ve zarar görmüş saçları onarır, saçın esnekliğini ve elastikiyetini artırır.
  • Kuru ve kırılgan saçları nemlendirir. Keratin, saçı ısıl işlemlerden ve dış faktörlerden korurken, aminoasitler keratini destekleyerek daha pürüzsüz ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlar.
  • A vitamini, Yabanmersini, Provitamin B5 ile saça bakım yaparak yumuşatır, sertleştirmez.
  • A vitamini saç derinizin sebum üretmesini böylece saç derinizi nemlendirmeye yarar.
  • Yabanmersini proteinler bakımından zengindir. Yapısında bol miktarda vitamin barındırır.
  • Provitamin B5 saç ucu kırılmalarını azaltır ve dökülmeyi durdurur.
  • İçeriğindeki buğday proteini saç teline kolayca nüfuz eder, saç yüzeyinde parlak koruyucu ve nemlendirici bir film oluşturur ve zarar görmüş saçları onarır, saçın esnekliğini ve elastikiyetini artırır.
  • Keratin saçıısıl işlemlerden ve dış faktörlerden korurken, aminoasitler keratini destekleyerek daha pürüzsüz ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlar.
  • Kullanım Önerisi 1. Haftada1 kere saçınızı ıslatıp köpürterek uygulayınız. 1-3 dakika bekletiniz ve durulayınız. Daha etkili sonuç için Ashley Joy Saç Bakım ürünleri ile birliktekullanmanız tavsiye edilir. 2. Daha etkili sonuç için Ashley Joy Saç Bakım Ürünleri ile birlikte kullanmanız tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Turunculaşma Karşıtı
  • İçerik Keratin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Kuru
Geri Bildirim Ver

Ashley Joy Silver Şampuan Çeşitleri Trendyol'da!

Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuan içeriğindeki vitaminler sayesinde yıpranmış ve kuru saçları besler. Söz konusu ürün tellerin ihtiyacı olan desteği sağlar. Ashley Joy Silver şampuanın düzenli kullanımı saçlarınızda gözle görülür bir fark oluşturur. Teller şekillendirme işlemleri sırasında yüksek ısıya ya da kimyasallara maruz kalabilir. Bu durumda saç giderek zayıflar ve dökülme artar. Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuan sayesinde bahsedilen negatif etkileri minimuma indirebilirsiniz. Ayrıca saçlarınıza gelen zarar da zaman içerisinde kaybolur. Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuanın genel özelliklerinden bazıları şöyledir:

  • Saçlara canlılık verir.
  • Tüm saç tipleri için uygundur.
  • Turunculaşma karşıtı etki gösterir.

Ashley Joy Silver Mor Şampuanın İçeriğinde Neler Var?

Ashley Joy Silver Mor Şampuanın İçeriğinde Neler Var?

Ashley Joy A vitaminli ve yaban mersinli Silver şampuan son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Üründe yer alan malzemeler saçı beslemeye yöneliktir. Şampuanın içeriğinde A vitamini, yaban mersini, Provitamin B5, buğday proteini ve keratin mevcuttur. Bu materyaller sayesinde saç parlaklığını da geri kazanır. Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuanda bulunan A vitamini kafa derisinin sebum üretmesini sağlar ve cildi nemlendirir. Üründeki Provitamin B5 ise saç ucu kırılmalarını azaltıp dökülmeyi durdurmaya yardımcı olur. Buğday proteini ise tellere nüfuz eder; parlak, nemlendirici ve koruyucu bir tabaka oluşturur. Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuanda bulunan yaban mersini proteinler açısından zengindir ve saçın uzamasını destekler. Ürünün içerisinde bulunan tüm bu malzemeler teller ve kafa derisi üzerinde pek çok olumlu etkiye sahiptir.

Ashley Joy Silver Mor Şampuanı Hangi Saçlara Uygundur?

Ashley Joy A vitaminli pro vitamin B5 silver şampuan oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün böylelikle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır. Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuan tüm saç tipleri için uygundur. Ürünü zayıflamış telleri yeniden güçlendirmek ve eski görüntüsüne kavuşturmak için kullanabilirsiniz. Şampuanın içeriği sayesinde sık dökülen saçların kökleri beslenir ve bu durum tersine çevrilir. Tüm bunlara ek olarak ürün; platin, sarı, gri ve rengi açılan kumral saçlarda sıklıkla görülen turunculuğu gidermek için de kullanılır. Şampuanın yardımıyla teller eski görüntüsüne kavuşur. Ayrıca ürünü saç ekiminden sonra yeni uzayan kısımları güçlendirmek için de kullanabilirsiniz. Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuanın yardımıyla saçlar doğal parlaklıklarını ve yumuşaklığını geri kazanır.

Ashley Joy Silver Mor Şampuan Kaliteli mi?

Ashley Joy ışıltı ve canlılık veren silver şampuan son derece kalitelidir. Birinci sınıf malzemeler kullanılarak imal edilen bu ürün pek çok kişinin favorisi arasında yer alır. Şampuanın kendine has içeriği eşsiz bir saç bakımı sağlar. Söz konusu ürünü haftada 1 kere duş sırasında kullanabilirsiniz. Şampuan kuru saçlarda kullanım için uygun değildir. Ürünü kafa derisine masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuan iyice köpürdükten sonra 1-3 dakika arası bu şekilde bekletilir. Ardından saçlarınızı durulayabilirsiniz. Üründen daha etkili bir sonuç almak için düzenli olarak kullanım gerekir. Ashley Joy turunculaşma karşıtı vitaminli Silver 250 ml şampuan yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de son derece besleyici ürünü Trendyol üzerinden satın alarak üstün bir saç bakımı sağlayabilirsiniz.