Ashley Joy Keratin Ve Aminoasit Içeren Güçlütutuş Şekillendirici Saç Spreyi 300 ml

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
229 TL195 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ashley Joy Keratin Ve Aminoasit Içeren Güçlütutuş Şekillendirici Saç Spreyi 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ashley Joy Satıcı Ünvanı: ASHLEY JOY KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086052951500012 Vergi Kimlik Numarası: 0860529515
    Bu ürün Ashley Joy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keratin ve aminoasit kompleksi içerikli formülü ile saçlarınızı yıpratmadan kolayca şekil almasına destek verir.
  • Mega güçlü tutuş ve kaşmir yumuşaklığında dokunuş sağlamayı amaçlar.
  • Kullanmadan önce iyice çalkalayın. 15-20 cm mesafeden saçınıza püskürtün.
  • Dilediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Etki Sabit Tutma
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
  • Hacim 300 ml
Geri Bildirim Ver

Ashley Joy Saç Spreyi Güçlü Tutuş 300 ml

Zengin içeriği ile dikkat çeken Ashley Joy saç spreyi, saçınızın şeklini korumanızı sağlarken aynı zamanda onları yumuşatır. Özel olarak formüle edilmiş yapısıyla saçınızın yapıldığı gibi kalmasını sağlar. Sertleştirmeden şekillendirmenize imkan veren ürün, güçlü bir şekilde sabitleştirerek üst düzey performans sergiler. Formülündeki keratin ve aminoasit sayesinde yumuşaklığı sağlar ve yıpranmaların önüne geçer. Ürünün besleyici içeriği canlı ve parlak bir görüntü yakalamanıza yardımcı olur. Her saç tipine uygun olması sebebiyle bu ürün sıkça tercih edilir. Gün boyu sabitlik sağlayan spreyi özel günlerinizde rahatlıkla kullanabilir, tüm gün canlı ve göz alıcı görünümü koruyabilirsiniz. Eğer siz de saçınızın yumuşaklığını kaybetmeden şeklini korumak isterseniz Ashley Joy güçlü tutuş spreyi tercih edebilirsiniz.

  • Canlı ve parlak görünüm
  • Besleyici içerik
  • Keratin desteği

Besleyici ve Güçlü Ashley Joy Saç Spreyi

Besleyici ve Güçlü Ashley Joy Saç Spreyi

Ashley Joy güçlü tutuş 300 ml, yüksek kalitesi ile herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaz. İçeriğinde bulunan keratin sağlıklı, parlak ve dolgun bir görünüm kazandırırken ayrıca saçı da besler. Keratin B7 vitamini içerir, biotin olarak da bilinen B7 vitamini kırık oluşumunu engeller. Böylece sprey yıpranmaya sebep olmadan yalnızca sabitlik sağlar. Sprey içeriğindeki bir diğer madde ise saçın yapı taşı aminoasittir. Aminoasit, saç tellerinin daha güçlü ve daha kalın olmasına yardımcı olur, aynı zamanda uzama için etkilidir. İster işe giderken isterseniz bir davete giderken rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün bu özellikleriyle saçları şekillendirirken besler. Geniş bir kitleye hizmet sunan spreyler besleyici içeriği, güçlü tutuşu ve sağladığı yumuşak dokunuş ile saça estetik bir görünüm kazandırır. Ashley Joy saç spreyi kullananlar olumlu sonuçlar alır ve ürünü beğenerek kullanır.

Ashley Joy Saç Spreyi ile Göz Alıcı Görünüm

Ashley Joy Saç Spreyi ile Göz Alıcı Görünüm

Ashley Joy saç spreyi güçlü tutuş 300 ml, dirençli yapısı ve dizaynı açısından piyasanın sıklıkla tercih edilen ürünleri arasında yer alır. Sprey formdaki ürün ile saçın kolay şekil alarak şeklini gün boyu koruması amaçlanır. Keratin ve aminoasitler ile hazırlanan içerik, saç üzerinde güçlü bir etki sunar. Yıpranmayı önlemesi ve dayanıklılığı ile size benzersiz bir deneyim yaşama olanağı sunar. Ashley Joy spreyi gün içinde ihtiyaç duydukça kullanabilirsiniz. Saçı güçlü bir şekilde tutarken sertleştirmez ve gün boyu rahat etmenizi sağlar. Şekil almasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kaşmir yumuşaklığında saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. Siz de pratik sprey ambalaja sahip Ashley Joy saç spreyi güçlü tutuş 300 ml yorumlarına göz atarak ürünle ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Ashley Joy Saç Spreyi Fiyatları

Bütçe Dostu Ashley Joy Saç Spreyi Fiyatları

Kaliteli içeriği ile dikkat çeken sprey, özel olarak formüle edilmiş yapısı ile yüksek verimlilik sağlar. Bununla birlikte keratin ve aminoasit desteği ile saçın beslenmesine yardımcı olur. Besleyici içeriği ile saçı koruyan ürün, üstün performansı ile sıkça tercih edilirken müşteriler tarafından beğenilir. Ürün sprey yapısı ile kolay ve pratik bir kullanıma sahiptir. 5 numara tutuş seviyesi ile yapışmaya neden olmaz. Spreyi ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz ancak göz ile temasından kaçınmalısınız. Göz ile teması durumunda bol su ile yıkamalısınız. Her saç tipine uygun bu sprey özel günlerinizde vazgeçilmeziniz olur. Siz de eşsiz formülü ve güçlü tutuşu ile Ashley Joy saç spreyi güçlü tutuş 300 ml fiyatlarını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve ürüne avantajlı fiyatlardan faydalanarak sahip olabilirsiniz.