Ashley Joy Dökülme Karşıtı, Yıpranmış Saçlar Için Besleyici %100 Doğal Bitkisel Saç Bakım Yağı 100 Ml

472,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL422,90 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439 TL423 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
473,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ashley Joy Dökülme Karşıtı, Yıpranmış Saçlar Için Besleyici %100 Doğal Bitkisel Saç Bakım Yağı 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 bitkisel yağ ile zenginleştirilmiş Ashley Joy Saç Bakım Yağı, saçlarınızın sağlığını geri kazanmasına yardımcı olur. Özellikle boyalı ve yıpranmış saçlarınızı için uygundur. İçeriğindeki A ve E vitaminlerinin antioksidan özelliği, saçınızı güneş ışığının zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olurken, Baobab yağı saçınızı yoğun nemlendirir.
  • · Saçlarınızın kaybettiği tüm gücü geri kazandırır.
  • · Tüm Saç Tipleri İçin Uygundur.
  • · Saç dökülmesini ortadan kaldırır.
  • · Biberiye Yağı, Menekşe Yağı, Mısır Tohumu Yağı,Papatya Ekstraktı, Aynısefa Çiçeği Ekstraktı
  • · Jojoba Yağı, Makademia Fındık, Tohumu Yağı, Vitamin A,Badem Yağı, Kafur Yağı, Avacado Yağı Isırgan Tohumu YağıAyçiçek Yağı,Hindistancevizi Yağı, Defne Yaprağı Yağı, Çörekotu Yağ, Susam Yağı, BuğdayYağı, Vitamin E, Fındık Yağı, Zambak Yağı, Ceviz Yağı, Hint Yağı, Nane YağıBaobab Yağı.
  • · 24 bitkisel yağ içerir. Ashley Joy Saç Bakım Yağı,saçlarınızın sağlığını geri kazanmasına yardımcı olur.
  • · Özellikle boyalı ve yıpranmış saçlarınız içinuygundur.
  • · İçeriğindeki A ve E vitaminlerinin antioksidanözelliği, saçınızı güneş ışığının zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olur.
  • · Saçlarınızın uzama süresini hızlandırır.
  • · Baobab yağı saçınızı yoğun bir şekilde nemlendirir.
  • · İçeriğindeki bitki yağları ve ekstraktların her birisaç dökülmesini durdurmaya, saçı uzatmaya ve kökten uca kuvvet vermeye hizmeteder.
  • Kullanımı: Ürün kuru saça dipten uca komple uygulanır, sıcak kalması için birhavluya sarılır ve en az iki saat bekletilir bekletme süresini uzatmanınhiçbir zararı yoktur. Sonrasında durulanır. Durulama kısmında dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta varsaça su değdirmeden önce şampuan uygularsanız, yağın saçınızdan kolaycaarınmasını sağlamış olursunuz.
  • AshleyJoy Bitkisel Saç Bakım yağını ne sıklıkla kullanacağınıza saçınızın ihtiyacınagöre karar verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100 cl
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi İnce Telli
Geri Bildirim Ver

Ashley Joy Saç Bakım Yağı ile Saçlarına İyi Bak

Saç bakım yağı 100 ml 8690973376961 saç bakımında son derece etkili olan bir üründür. İnsan vücudunda olumlu etkiler yaratan bakım ürünleri insanların dikkatini çeker. Saçlar, vücudun önemli bir parçası olduğu için bakımı esnasında dikkat edilmesi gereken birtakım unsurlar bulunur. Saç bakımında etkili olan saç bakım yağları, insanların daha sağlıklı saçlara kavuşmasında etkilidir. Saç bakımında kullanılan birçok farklı malzeme bulunur. Özellikle bu bakım ürünleri arasında saç bakım yağı çok daha fazla ön plana çıkmaktadır. Saç, vücutta en çok dış etkenlerden zarar gören ve kolay kirlenen bir yapıya sahiptir. Bu sebeple de saçlarda derinlemesine temizlik yapılması ve saçların sağlıklı görüntüye ulaşmasında bu ürün son derece etkili olur. Saçı besleyen saç bakım yağları, saçların uzamasına da katkı sağlamaktadır.

  • Saçları Güçlendirici
  • Kolay Uygulama
  • Uygun Fiyatlı

Ashley Joy Saç Bakım Yağı 100 ml Etkileri

Hem erkekler hem de kadınlar için saç bakımı kişisel bakım kadar önemli bir unsurdur. Ancak genellikle kadınların saçlarının daha uzun olması bakıma daha ihtiyaç duydukları anlamına gelmektedir. Bu noktada yapılan çalışmalar neticesinde insanlar saç bakımlarına iyi gelen yağlar kullanılmaktadır. Kendinden yağlı saçlar, sağlıklı saç uzamasına olumsuz etki ettiği gibi aynı zamanda saçların dışardan kötü görünmesine de neden olur. Bunun yanı sıra sert ve katı saçların taranması da son derece zordur. Yağlı, sert saçların yumuşatılması için özel formülü sayesinde Ashley Joy saç bakım yağı 100 ml yumuşatıcı bir etki yaratmaktadır. Saçların çok daha kolay bir şekilde taranması için kullanılan bu yağların birçok farklı avantajları da bulunur. Bu noktada saçlarına bakım yağı kullanacak olan kişilerin bu yağların kalitesine de dikkat etmeleri gerekir.

Ashley Joy Saç Bakım Yağı 100 ml Kullanımı

Saç bakım yağının saçla ilgili her türlü konuya iyi geldiğini söylemek son derece doğrudur. Saç köklerini besleyen bu bakım yağının kullanımına da dikkat edilmesi gerekmektedir. Etkili sonuçlar almak için saç bakım yağlarının doğru teknikler ile uygulanması oldukça önemlidir. 8690973376961 kullanan kişilerin öncelikli olarak saçlarını temizlemeleri önerilmektedir. Saç bakım yağı 100 ml 8690973376961 kullanımı basit olsa bile, saçlar eğer temiz değillerse yapılan işlemden maksimum fayda alınamayacaktır. Saç bakım yağı kullanan kişilerin, saçlarına bu yağı yedirmeleri gerekir. Bu nedenle bakım yağı işlemi uygulandıktan sonraki süreçte devamlı olarak saçlarda derinlemesine masaj yapılmalıdır. Bir süre saça masaj yapıp, saç bakım yağını her tarafa iyi seviyede yedirdikten sonra saçların temizlenmesi ve kurulanması gerekir. Saç bakım yağı 100 ml 8690973376961 özellikleri ilgi çekici bir hale gelmiştir.

Ashley Joy Saç Bakım Yağı 100 ml Özellikleri ve Fiyatları

Saç bakım yağlarının modelleri etkinliklerine ve özelliklerine göre farklılık gösterebilir. Bunun yanı sıra saç bakım yağının içerisinde yer alan maddelerin insan sağlığına etkisi de son derece önemlidir. Saç bakım yağı 100 ml 8690973376961 içeriği ile insanların herhangi bir zarar görmeden kullanabildikleri bir bakım yağı oluyor. İnsanların saç bakım yağı kullandıktan sonra elde ettiği faydaları incelemek de saç bakım yağı satın alacak kişilerin merak ettikleri bir konu olur. Bu yüzden saç bakım yağı 100 ml 8690973376961 yorumları detaylı bir şekilde incelenmeli ve kullanıcıların deneyimlerine kulak verilmelidir. Saç bakım yağı sayesinde güçlü ve sağlıklı saçlara kavuşan insanlar son derece memnun kalıyorlar. Saç bakımında etkili sonuçlar veren saç bakım yağlarını Trendyol üzerinden kolay sipariş adımlarını takip ederek satın alabilirsiniz.