Arzum Estilo Su Isıtıcı AR3048

2.699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.692 TL
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL3.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.199 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Estilo Su Isıtıcı AR3048

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-koz Satıcı Ünvanı: KOZ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582095312100001 Vergi Kimlik Numarası: 5820953121
    Bu ürün e-koz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2200 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Pembe
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arzum AR3048 Estilo Su Isıtıcı

Arzum Estilo su ısıtıcı, mükemmel retro tasarımı ile oldukça ilgi çekici bir güzelliğe sahiptir. Mutfakta su ısıtma işini zahmetsizce yapmanız için özenle hazırlanmıştır. Üst tarafında bulunan tutma bölümü sayesinde kolaylıkla kavranabilir ve haznesindeki su istenilen yere kontrollü bir şekilde dökülebilir. Arzum AR3048 Estilo su ısıtıcı kettle, son derece pratik kullanım sunan bir cihazdır. Ergonomik yapısı sayesinde hayatınızı kolaylaştırır.Geniş kapasitesi sayesinde yemek yapmak için gerekli olan sıcak suyu hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Bu sayede zamandan da tasarruf etmenizi sağlar. Paslanmaz çelik özelliği sayesinde uzun süreler boyunca sağlıklı bir şekilde kullanılabilir.

  • 1.8 litrelik geniş kapasiteye sahiptir.
  • Filtresi kolaylıkla çıkarılabilir.
  • Kapağı paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Arzum Estilo Su Isıtıcının Genel Özellikleri Nelerdir?

Arzum AR3048 Estilo Su Isıtıcı Fiyatları

Estilo su ısıtıcı, vintage tasarımıyla mutfağınıza zarafet katar. Geçmişi ve bugünü birleştiren mükemmel bir görünüme sahiptir. 1.8 litre hazne kapasitesi sayesinde tüm sıcak su ihtiyacını tek seferde karşılayabilir. Işıklı uyarı göstergesi sayesinde suyun durumu hakkında anlık bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede ısıtma işleminin güvenli bir şekilde takip edilmesine olanak sağlar. Estilo su ısıtıcı, yıkanabilir filtreye sahiptir. Bu filtre kolayca çıkarılarak temizlenebilir. Paslanmaz çelik kapak uzun süre boyunca kullanılması için özel olarak hazırlanmıştır. Isıtıcının susuz çalışmasını önleyen bir emniyet sistemi mevcuttur. Su kaynadığında, cihaz tabandan kaldırıldığında veya hazne tamamen boşaldığında ısıtıcı otomatik olarak kapanır. Bu sayede kullanıcısı için maksimum güvenlik sağlar. AR3048 Estilo su ısıtıcısı gizli rezistans özelliklidir. Bu sayede tıpkı dışı gibi iç kısmı da estetik bir görünüm sunar.

Arzum Estilo Su Isıtıcı Kaliteli ve Kullanışlı mıdır?

Arzum AR3048 Estilo Su Isıtıcı Fiyatları

Arzum Estilo su ısıtıcı, yüksek kaliteli materyalden üretilen oldukça kullanışlı bir üründür. Sahip olduğu özellikler sayesinde mutfaktaki işlerinizi çok daha rahat bir şekilde halletmenize yardımcı olur. Yemekler için gerekli olan sıcak suyun hızlı bir şekilde hazırlanmasını sağlar. Bu ürün aynı zamanda çay veya kahve yapmak için de kullanılabilir. Günlük kullanım için idealdir. İçerisindeki filtresi istenildiği zaman çıkarılıp temizlenebilir. Üst tarafında bulunan kulp kısmı oldukça sağlamdır. Ergonomik olduğu için tek el ile rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün dik konumda kullanılmasına yardımcı olan kulp bölümü, suyu kontrollü bir şekilde dökmenizi sağlar. Gelişmiş güvenlik önlemleri sayesinde cihaz; çalışır vaziyette unutulsa bile kendi kendini kapatır. Üstün kalitesi, fonksiyonel özellikleri ve gelişmiş güvenlik önlemleri ile Estilo su ısıtıcı, kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Arzum Estilo Su Isıtıcı Şık ve Uzun Ömürlü müdür?

Arzum AR3048 Estilo Su Isıtıcı Fiyatları

Arzum Estilo su ısıtıcı, mükemmel retro görünümlü tasarımı ile son derece şık bir üründür. Bombeli gövdesi, ergonomik kulp bölümü ve paslanmaz çelik kapağı harika bir uyum içerisindedir. Üstün kalitesi sayesinde uzun süre boyunca kullanılabilir. Doğrudan bir darbe almadığı sürece kolay kolay bükülmez ya da çizilmez. Şık, kaliteli ve uzun ömürlü Arzum Estilo su ısıtıcı yorumları da genellikle olumludur. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları daha detaylı bilgi almak için ideal kaynaklardan biridir. Gerçek kişiler tarafından yazılan bilgiler sayesinde ürünün size uygun olup olmadığına çok daha rahat bir şekilde karar verebilirsiniz. Arzum AR3048 Estilo su ısıtıcı Trendyol üzerinden hemen sipariş verilebilir. Yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile sipariş vererek hesaplı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.