Arzum Cookart Maxi Çift Camlı Fırın 50 Lt Inox Ar2002

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.994,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arzum Cookart Maxi Çift Camlı Fırın 50 Lt Inox Ar2002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arzum mini fırın değişik pişirme seçeneğini bir arada sunar.
  • Arzum mini fırın turba fan özelliği bulunur.
  • Arzum cookart maxi modelin emaye kaplı fırın tepsileri vardır.
  • Turbo mini fırın 1600W gücünde çalışır.
  • 50 LT fırın iç aydınlatma özelliği bulunur.
  • Elektrikli mini fırın ızgara gücü 2x800 Watt’tır.
  • Fanlı mini fırın modelinin iç kapasitesi 50L’dir.
  • Set üstü ocaklar için uyumlu set üstü mini fırın iç gövdesi emayedir.
  • Izgaralı mini fırın 15.2 kg ağırlığındadır.
  • Çift camlı mini fırın ısı ve enerji tasarrufu sağlayan çift cam tasarımına sahiptir.
  • İnox mini fırın zaman ayarı bulunur.
  • Çift tepsili mini fırın pop-up düğmesi ile çalışır.
  • İç aydınlatmalı mini fırın ışığı sayesinde besinlerin piştiğini kolayca takip edersiniz.
  • Büyük mini fırın ekonomik şekilde çalışır.
  • Termostatlı mini fırın maksimum verim sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Arzum Cookart Maxi Çift Camlı Fırın 50 lt Inox AR2002

Yemek yapmak, önemli bir ihtiyaç olmasının yanında bir hobi alanıdır. Bu süreçte ortaya lezzetli sonuçlar çıkarabilmek için ise iyi ve sağlam cihazlar ile ürünlere ihtiyaç bulunur. Bu gerek duyulan cihazlar içinde fırın da yer alır. Yemeğin her bölgesini eşit derece pişirmesi ve az enerji harcayarak elektrik tasarrufu sağlaması önemlidir. Arzum Cookart Maxi çift camlı fırın 50 lt inox AR2002 de bu imkanları müşterisine vermeyi amaçlar. Turbo fan özelliğine sahip bu ürün, elektrik tasarrufu yapabilmeye yardımcı olur. Çift camlı yapısı, sağlamlığını artırması ile birlikte ısı kaybını önler ve hızlı pişirme fonksiyonu da verir. Fırının kendi emaye tepsileri, pratik ve sağlıklı bir deneyim yaşamanıza yol açar. Zaman ayarı özelliği, yemek yapma sürecini de kolaylaştırır.

  • Çift camlı yapı
  • Emaye iç malzeme
  • 1600 W güç

Kullanışlı Özellikleri ile Arzum AR2002 Cookart Maxi 50 lt

Kullanışlı Özellikleri ile Arzum AR2002 Cookart Maxi 50 lt

Arzum AR2002 Cookart Maxi 50 lt çift camlı fırın modelinin birçok kullanışlı özelliği de bulunur. Bunlar ürünün performansında rol oynar ve müşterilerin tasarımdan memnun kalmasını sağlar. Bunlardan biri, fırının çift camlı yapısıdır. Isının içerde kalmasına yol açan bu fonksiyon, hem yemeğin hızlıca pişirilmesine olanak tanır hem de enerji tasarrufuna imkan sağlar. Bunlarla birlikte yemeğin her yerinin eşit pişirilmesinde de rol oynar. Bu durum Arzum AR2002 modelinin oldukça fazla tercih edilmesini sağlayan etmenlerdendir. 2 x 800 W ızgara gücü ve pop-up düğmesinin bulunması da fırının önemli özellikleri içinde yer alır. 15,2 kg ağırlığı sayesinde kolay taşınabilir ve yer kaplamaz. Emaye malzemesi sayesinde oldukça sağlam ve dayanıklıdır. Bu yönüyle yıllarca yemek yapımı sürecinde müşterisine yardım eder. Estetik tasarımı ise mutfak dekorasyonuna renk katar.

Hayatı Kolaylaştıran Avantajlarıyla Arzum Cookart Maxi Fırın

Hayatı Kolaylaştıran Avantajlarıyla Arzum Cookart Maxi Fırın

Bu ürünün özelliklerinin sunduğu birçok avantaj vardır. Bunlar sayesinde müşteriler kaliteli bir deneyim yaşar ve fırını tercih etmesini sağlar. Fırın, avantajları ile onların ihtiyaçlarına ve isteklerine hizmet eder. Bu duruma Arzum AR2002 Cookart Maxi 50 lt çift camlı fırın yorumları ile şahit olmak mümkündür. Yıllarca kullanılabilmeye uygun bir model olması, bu avantajlardan biridir. Uzun ömürlülüğü ile sizin de yemek yaparken yakın bir dostunuz halini alır. Zaman ayarı ile planlı bir şekilde çalışabilmenize yardımcı olur. Turbo fanı bulunması, ısıyı eşit dağtmasına ve yemeğin her bölgesinin eşit pişmesine de etki eder. Hafif yapısı ile kolay taşınır ve sizi kurulum sırasında yormaz. 500 x 585 x 333 mm ölçüleri ile yer kaplamaz ve dilediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz.

Arzum Cookart Maxi Çift Camlı Fırın 50 lt Inox Fiyatları

Arzum Cookart Maxi Çift Camlı Fırın 50 lt Inox Fiyatları

Arzum Cookart Maxi çift camlı fırın 50 lt inox AR2002 fiyatı da bu özellikler ve avantajlar düşünülerek belirlenir. Bir elektrikli fırında olması gereken her fonksiyona sahip bu model, sizin isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza da karşılık verir. Kaliteli performansı sayesinde sizin tasarımdan memnun kalmanızda rol oynar. Dayanıklı yapısının sunduğu uzun ömürlülüğü ile yıllarca yemek yaparken yanınızda yer alır. Pratik kullanımı ile sizi yormaz ve rahat bir deneyim yaşamanızı sağlar. Üzerinde bulunan çift katlı cam yapısı ısıyı korur ve hızlı pişirmesini sağlar. Bu yönüyle elektrik tasarrufuna da sebep olur ve çevre dostu bir model haline gelir. Bu birçok kullanışlı özelliği ve avantajı bulunan Arzum Cookart Maxi fırını, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden uygun bir fiyata satın alabilmek mümkündür.