Arzum Cookart Eco AR-2003 Midi Fırın 35 l Beyaz 1300 W

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.599 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Cookart Eco AR-2003 Midi Fırın 35 l Beyaz 1300 W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇABUK AT SEPETE Satıcı Ünvanı: AYŞENUR ARICI DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0750353736
    Bu ürün ÇABUK AT SEPETE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arzum Cookart Eco AR 2003 mini fırın, 1300 W ısıtma gücüne sahiptir.
  • Arzum mini fırın modelinde iç aydınlatma bulunur.
  • 35 l iç hacme sahip olan Arzum fırın, turbo mini fırın özelliğine sahiptir.
  • Arzum AR 2003 Cookart Eco midi fırın modelinde ızgara özelliği mevcuttur.
  • Tezgah üstü kullanıma uygun olan elektrikli mini fırın, alt ve üst rezistansı ile ideal pişirme ortamı yaratır.
  • Fansız ve fanlı mini fırın özelliğinde olan model, hızlı pişirme yapar.
  • Yemeklerin eşit pişmesini sağlayan set üstü mini fırın, beyaz renge sahiptir.
  • Arzum ızgaralı mini fırın, alt ve rezistansı ayrı ayrı kullanmayı mümkün kılar.
  • Şık tasarımlı beyaz mini fırın emaye iç gövdesi ile oldukça dayanıklıdır.
  • Arzum çift tepsili mini fırının tepsileri emayeden üretilir.
  • Cam kapağa sahip olan büyük mini fırın, zamanlayıcı özelliği sayesinde yemekleri kontrol etmeyi kolaylaştırır.
  • Arzum 35 lt mini fırın modelinde 3 farklı kontrol düğmesi bulunur.
  • Arzum termostatlı mini fırın, dayanıklı dövme boyası sayesinde uzun yıllar atma yapmadan kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 20 - 40 L
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arzum Cookart Eco AR 2003 Midi/Mini Fırın

Her mutfakta ihtiyaç duyulan elektronik eşyalar arasında fırınlar da yerini alır. Yemek, kek, pasta, börek gibi birçok lezzeti pişirmek için fırınlar vazgeçilmez ihtiyaçlar listesinde bulunur. Fırınlar çeşitlilik gösterir. Önemli olan ihtiyacın karşılanmasıdır ve bir ürün tercihi yaparken özelliklerine dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan performansı sağlar. Küçük mutfaklar ve kalabalık olmayan aileler genellikle midi veya mini modelleri tercih ederler. Arzum Cookart Eco AR 2003 midi/mini fırın 8693184956564 kalabalık olmayan aileler veya daha az porsiyon pişirmeyi tercih eden müşteriler için ideal bulunabilir. Arzum Cookart Eco AR-2003 midi fırın küçük mutfaklar veya yer sorunu yaşayanlar için de tercih sebebi olabilir. Emaye gövde sayesinde sağlıklı pişirme sunar. Izgara teli üzerinde ızgara türü yemekler de hazırlanabilir.

  • Eşit pişen yemekler
  • Izgara türünde lezzetler
  • İki tepsi ile maksimum fayda

Arzum Cookart Eco AR 2003 Midi/Mini Fırın Özellikleri

Arzum Cookart Eco AR 2003 Midi/Mini Fırın Özellikleri

Arzum Cookart midi fırın maksimum çalışma gücü 1300 W olarak ölçülür. Modelin iç kapasitesi toplam 35 litre olarak tasarlanır. Bu kapasite midi fırın standartlarında yer alır. Isıya dayanıklı olan, ısının etkisi ile akmayan dövme boya ile üretilir. Alt ve üst iki ısıtıcı rezistans sayesinde eşit pişirme yapar. Termostatlı kontrol sistemiyle alt ve üst rezistans ısı kontrolü yapılır. Zaman ayarı bulunur. Arzum Cookart Eco AR-2003 midi fırın fiyat beklentilerini karşılar. Fiyat performans olarak değerlendirildiğinde kullananların değerlendirmesi göz önünde bulundurulabilir. Arzum midi fırın Cookart Eco AR 2003 kullanıcı yorumları incelenerek bu ürün tercih edilebilir. Bu ürünün Turbo fan özelliği bulunur. Turbo fan özelliği ısıyı hızlıca eşit miktarda fırının tüm iç alanına dağıtır. Bu sayede pişirme işlemi daha kısa sürer ve enerji tasarrufu sağlanır.

Arzum Cookart Eco AR 2003 Midi/Mini Fırın Boyutları

Arzum Cookart Eco AR 2003 Midi/Mini Fırın Boyutları

Fırın tercih ederken kapladığı alan bazen çok önemli olabilir. Çünkü bazı alanlar kısıtlı veya yetersiz kalabilir. Böyle zamanlarda özellikle midi veya mini modeller tercih sebebi olur. Arzum Cookart Eco AR 2003 midi/mini fırın boyutları ideal midi fırın boyutları arasında yer alır. Bu midi ürün; en ölçüsü 51 cm, yükseklik ölçüsü 29 cm, derinlik ölçüsü 42 cm olarak üretilir. Kısıtlı bir alan için fırın satın almak isteyen müşterilerin ilgili alan ölçülerinin bu ölçülerle uyumlu olup olmadığına dikkat etmeleri gerekir. Arzum Cookart Eco AR 2003 midi/mini fırın yorumları genellikle bu boyutlar hakkında bilgi de içerebilir. Arzum mini fırın Cookart Eco beyaz renkte gönderilir Ürünün beyaz renk boyası ısıya dayanıklı akmayan malzemeden yapılır. Ürünün teknik özelliklerini de inceledikten sonra satın almayı isterseniz işlemi kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Eşit Pişirme Yapan Arzum Cookart Eco Mini Fırın

Eşit Pişirme Yapan Arzum Cookart Eco Mini Fırın

Arzum Cookart Eco mini fırın içerdiği alt ve üst rezistanslar sayesinde eşit pişirme yapar. Bu ürün kare ve yuvarlak olmak üzere iki adet tepsi ile gönderilir. İki tepsi aynı anda model içerisinde kullanılabilir. Yuvarlak tepsi ızgara üzerine yerleştirilerek, kare tepsi de fırın raflarına takılarak kullanılır. Tepsiler emaye kaplı malzeme ile üretilir. Fırın iç gövdesi de emaye malzeme ile üretilir. Arzum mini fırın Cookart Eco kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeleri inceleyerek sorularınıza hızlı çözüm bulabilirsiniz. Bu ürünü satın alırken Arzum kalitesinden yararlanacağınızı bilirsiniz. Arzum Cookart Eco AR 2003 midi/mini fırın kullananlar ürünün dayanıklı yapısından memnun kalırlar. Emaye malzeme modelin sağlam ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Siz de bu kaliteli ve kullanışlı ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.