Arzum Ar213 Prego Izgara Ve Tost Makinesi Orijinal Teflon Plaka (1 ADET SATIŞIDIR)

570 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arzum Ar213 Prego Izgara Ve Tost Makinesi Orijinal Teflon Plaka (1 ADET SATIŞIDIR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİRAZ DTM Satıcı Ünvanı: NECATİ ÇINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2510223040
    Bu ürün MİRAZ DTM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijinal yedek parça 1 adet gönderilmektedir. Faturalı ürün

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Arzum Ar213 Prego Izgara ve Tost Makinesi Teflon Plaka

Tost makinesi, günlük hayatta sıkça kullanılan ev eşyalarından biridir. Sabahları tost yapmak için veya günün herhangi bir öğününde istenilen tostu yapmak için kullanılmakta olan bir makinedir. Sadece ev içinde değil yeme içme sektörünün olduğu her ortamda mutlaka kullanılmaktadır. Kafelerde, restoranlarda, seyyar satıcılarda hatta bazen ofislerin mutfaklarında dahi bu ürüne rastlamak mümkündür. Geçmişten günümüze görünümü, yapımı değişen cihazlardandır. Genellikle iki plaka yardımıyla tost işlemi yapılır. Bu plakalar çeşitli malzemeler kullanılarak yapılır. Piyasa üzerinde farklı malzemelerden yapılmış olan pek çok plaka çeşidi vardır. Arzum AR213 Prego tost makinesi teflon plaka ayrı olarak satılan bir üründür. Tek parça plak olarak satışa sunulmuştur. Arzum Prego AR 213 yedek parça seçeneklerinden biridir. Özellikle kullanılan tost makinesinin yapısı ve özellikleriyle uyumlu olması gereken en önemli parçalardandır.

  • Tekli Plaka
  • Teflon Üretim
  • Yedek Parça

Arzum Ar213 Prego Izgara Ve Tost Makinesi Orijinal Teflon Plaka Özellikleri

Tost makineleri, oldukça pratik ürünlerdir. Bazı cihazlar sadece tost makinesi olarak kullanılmamakta bununla beraber ev tipi ızgaraların da yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. Her iki işlem için de kullanılabilen ürünler oldukça avantajlıdır. Tost makinelerinin her iki plağı da genellikle çıkarılabilir ürünlerdir. Bu açıdan hem temizlemesi kolaydır hem de ürünün plakası zarar gördüğünde yedek plaka ile değiştirebilmek mümkündür. Arzum Ar213 Prego Izgara ve Tost Makinesi Orijinal Teflon Plaka (1 ADET SATIŞIDIR) 10019 bir ürün kodudur. Arzum Ar213 Prego Izgara Ve Tost Makinesi Orijinal Teflon Plaka indirim zamanlarında bu ürünü çok daha avantajlı fiyatlardan satın alabilirsiniz. Tost keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Teflon plaka temizlemesi kolay olduğundan tercih edilebilir. Kullanım sırasında metal ile temasından kaçınmanız önerilir.

Arzum Ar213 Prego Izgara Ve Tost Makinesi Orijinal Teflon Plaka (1 ADET SATIŞIDIR) 10019 Özellikleri

Teflon, ısıya, neme, sürtünmeye, kimyevi maddelere ve elektrik atlamalarına karşı dayanıklı bir polimerdir. Bu polimerin ticari adını oluşturmaktadır. Teflon hiçbir maddeye yapışmaması açısından da sıkça tercih edilir. Pek çok mutfak eşyasında bu madde kullanılmaktadır. Özellikle ısılı işlemlerin yapılacağı ürünlerde sıcağa dayanıklıdır. Doğru kullanıldığı takdirde hiçbir olumsuz durum oluşturmamaktadır. Genel olarak her üründe bulunabilen teflon tost makinelerinde de vardır. Bu aletlerin plakaları teflondan yapılabilmektedir.

Arzum Ar213 Prego Izgara ve Tost Makinesi Orijinal Teflon Plaka Fiyatı

Arzum AR 213 Prego tost makinesi teflon plaka özellikleri incelendiğinde pek çok madde sayabilmek mümkündür. Ürün tamamıyla teflondan oluşmaktadır. Herhangi bir alüminyum üzerine kaplama değildir. Arzum AR 213 prego tost makinesi teflon plaka yorum açısından incelendiğinde ise ürün hakkında birden fazla yorum olduğu görülür. Genellikle kullanıcılar tarafından yapılan bu yorumların oldukça olumlu olduğunu görmek mümkündür. Arzum AR 213 prego tost makinesi teflon plaka ile tost makinenizi yenileyebilirsiniz. Arzum AR 213 prego tost makinesi teflon plaka satın al işlemi ile ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Arzum AR 213 prego tost makinesi teflon plaka fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.